Kategóriák
Hoover buy&try pénzvisszafizetési garancia

Beépíthető szett akciók!
Termék részletek


Samsung DV80N62532W/LE szárítógép OptimalDry technológiával

Samsung DV80N62532W/LE szárítógép OptimalDry technológiával
 • Samsung DV80N62532W/LE szárítógép OptimalDry technológiával
 • Samsung DV80N62532W/LE szárítógép OptimalDry technológiával
 • Samsung DV80N62532W/LE szárítógép OptimalDry technológiával
229 900 Ft
Szárítási kapacitás (kg) 8.0 kg
Szín Fehér
Ajtó Crystal Gloss
Kijelző panel LED
Szárítógép típusa Hőszívattyús
Ciklus idő (perc) 169 min
Energiahatékonysági osztály A+++
Energiafogyasztás (éves) 176
Kondenzáció hatékonysági osztály B
Zajszint (Szárítás) 65 dB
Késleltetett befejezés
Szárítási szint 3 szint
Szárítási üzemidő kiválasztása
Víztartály-telítettség jelző
Belső dob világítás
Smart Control
Smart Check
Megfordítható ajtó
Késleltetett befejezés
Dob típus
Gyorsszárítás / 35 perc
Air Wash
Nettó méret (Szé x Ma x Mé)
600x850x600 mm
Nettó súly
50 kg
 • A+++-os hatékonyság

  Kevesebb kiadás és környezetbarát termékhasználat kisebb energiahasználat mellett. A Heatpump technológia a ruhaszárítás hatékonyabb, költségkímélőbb és kíméletesebb módja. A+++-os energiabesorolást kapott, mivel „hűtőanyagot” használ áram helyett a levegő felmelegítésére, és keringeti a levegőt, így nem pazarol feleslegesen energiát.

  A+++-os hatékonyság

  Intelligens szárítás

  Optimális szárítás jelentős energiaráfordítás nélkül. Az OptimalDry optimális működését 3 érzékelő biztosítja. A funkció figyelemmel követi a nedvességszintet, és ehhez igazítja a szárítási időt, így a mosott ruha gyorsan, minimális energiahasználat mellett szárad. Arra is ügyel, hogy a ruhákon ne történjen szövetkárosodás. Továbbá emlékeztetőt küld, ha a hőcserélő tisztításra szorul.

  Intelligens szárítás

  Szárítás 81 perc alatt

  A ruhák akár 2 óra alatt megszáradnak, és bátran viselhetők. A Super Speed program 81 perc alatt szárít meg egy vegyes, pamut és műszálas ruhákból álló adagot*. A Super Speed funkció mosógépen történő használata pedig azt jelenti, hogy a ruhák 39 perc alatt kimoshatók és centrifugázhatók*. A ruhákat így 2 óra alatt ki lehet mosni, és meg lehet szárítani.

  Szárítás 81 perc alatt

  Szagtalanítás levegővel

  A ruhák mosás, súrolás, kiforrázás, illetve mosószer nélkül is felfrissíthetők. Az Air Wash szagtalanítja a ruha- és ágyneműt, így mindig friss illat árad belőlük. A kellemetlen szagok eltávolításához mindössze extra forró levegőre van szükség. A ruhák ennek eredményeként vegytisztított hatást keltenek, és hosszabb ideig tiszták és frissek maradnak.

  Szagtalanítás levegővel

  Intelligens szárítás

  Mosás recept

  Most még egyszerűbb és eredményesebb a szárító használata. A Q-rator egy okos felügyeleti rendszer*, amely a felhasználói interakciók során szerzett adatokat használja fel** a teljesítmény javításához. A „Mosás recept” optimális mosóprogramot ajánl***. A „Mosás tervező” hozzájárul az optimális mosási menetrend beállításához****. A „HomeCare Wizard” távolról is lehetővé teszi a hibaelhárítást.

  Intelligens szárítás

  Egyszerű karbantartás

  Most még egyszerűbb a szárító állagmegőrzése, illetve a szárítás minőségének és biztonságának optimalizálása. Az innovatív kettő az egyben szűrő kétrétegű hálós szűrővel rendelkezik. Így nincs szükség hőcserélő szűrőre, ami megkönnyíti az állagmegőrzést. Két riasztó is értesít arról, ha a szűrő vagy a hőcserélő tisztításra szorul.

  Egyszerű karbantartás

  A víztartály egyszerű ellenőrzése

  Mostantól még egyszerűbb az összegyűjtött kondenzvíz mennyiségének ellenőrzése. A víztartály-jelzőfény egy egyszerű mérőeszköz, amely jelzi a ruhákból kivont víz mennyiségét. Azt is megjeleníti, hogy az újabb adag behelyezése előtt szükség van-e a víztartály ürítésére – a szárítógép így nem fog váratlanul leállni.

  A víztartály egyszerű ellenőrzése

 • Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  8801643197735
Webáruház készítés