Kategóriák
Hoover buy&try pénzvisszafizetési garancia

Beépíthető szett akciók!
Termék részletek


Samsung WW70M644OPW/LE mosógép QuickDrive technológiával

Samsung WW70M644OPW/LE mosógép QuickDrive technológiával
 • Samsung WW70M644OPW/LE mosógép QuickDrive technológiával
 • Samsung WW70M644OPW/LE mosógép QuickDrive technológiával
 • Samsung WW70M644OPW/LE mosógép QuickDrive technológiával
178 900 Ft
Akció: 166 500 Ft
Kezdete: 2019.05.02   A készlet erejéig!
Nincs raktáron
Mosási kapacitás (kg) 7.0 kg
Energiahatékonysági osztály A+++
Energiafogyasztás (éves) 122
Vízfogyasztás (éves) 7400 L
Centrifugálási hatékonyság B
Zajszint (Mosás) 50 dB
Zajszint (Centrifuga) 73 dB
Szín Fehér
Ajtó Crystal Gloss
Kijelző panel LED
QuickDrive
AddWash
Bubble Soak
Eco Bubble technológia
Kerámia fűtőszál
Gyerekzár
Késleltetett befejezés
Dob típus Swirl+
Vasalás könnyítés
Motor DIM
Gyorsmosás
Smart Check
Smart Control
Q-rator
Centrifuga sebesség 1400 rpm
StayClean mosószeradagoló rekesz
Super sebesség
Nettó méret (Szé x Ma x Mé) 600x850x550 mm
Nettó súly 76 kg
Bruttó méret (Szé x Ma x Mé) 665x890x642 mm
Bruttó súly 78 kg
Teljes mélység a kiálló részekkel együtt 625 mm
 • Mesterséges intelligencia a mosási élményért

  Laundry Recipe

  A Q-rator egy intelligens mosási asszisztens*, amely a felhasználói interakciókból származó adatok felhasználásával** tesz javaslatokat a még hatékonyabb QuickDrive mosási ciklusokhoz. 
  A „Laundry Recipe” érzékelő automatikusan javaslatot tesz az optimális mosási programra*** a ruhák színe, anyaga, illetve a felhasználó által megadott mosási hőfok alapján. 
  A „Laundry Planner” mosástervezés lehetővé teszi, hogy a fogyasztók maguk határozzák meg a mosás befejezésének időpontját****, így a berendezés igazodik a felhasználók napirendjéhez. 
  A "HomeCare Wizard" varázsló garantálja a berendezés optimális működését, az esetleges hibák kijelzését, amelyekhez gyors megoldási javaslatot is kínál.

  Mesterséges intelligencia a mosási élményért

  Add hozzá mosás közben

  Kifelejtettél egy pólót? Az AddWash ajtó segítségével gyorsan és egyszerűen pótolhatod a mosásból kimaradt ruhadarabokat* a mosási ciklus elindulása után is. Csak öblíteni vagy szárítani szeretnéd a kényes darabokat? Arra is van lehetőség, hogy az öblítési vagy szárítási ciklusban add hozzá a ruhákat.**

  Add hozzá mosás közben

  A buborékok fantasztikus ereje

  A hatékony EcoBubble technológia levegő, víz és mosószer összekeverésével buborékokat képez, melyek gyorsabban hatolnak be a ruhákba, így téve alacsony hőfokon* is hatékonyabbá a mosást. Mindeközben védelmet nyújt a textíliáknak, és energiatakarékos működést garantál.**

  A buborékok fantasztikus ereje

  Mosás 39 perc alatt

  A Super Speed gyorsprogrammal a napi mosás mindössze 39 percig tart. A QuickDrive a ruhák dinamikus forgatásával lerövidíti a programot, míg az Eco Bubble az alapos tisztításról gondoskodik. Az öblítési szakaszt is felgyorsítottuk a hatékonyabb vízbeáramlással és a nagyobb sebességű "Swirl+ Pattern" kialakítású dob segítségével.

  Mosás 39 perc alatt

  Vegyszerek nélküli tisztítás

  Az Eco Drum Clean+ programmal vegyszerek használata nélkül távolíthatod el a kellemetlen szagot okozó baktériumok 99,9%-át.* Az erőteljes vízsugár és a gyors centrifugálás hatására az ajtó üstszájgumiját is tisztán tartja. Sőt, automatikusan jelzi, hogy mikor van szükség a tisztításra.**

  * Eltávolítja a baktériumok 99,9%-át a dob belsejéből és a lerakódásokat az üstszájgumiról. Az Interteknek a WW8800M modellen végzett Eco Drum Clean+ ciklus tesztje alapján.** 40 ciklus után küld értesítést.

  Vegyszerek nÃlküli tisztítás

   

   

  Hatékony folteltávolítás

  A Bubble Soak technológia segítségével még a legmakacsabb foltok is könnyedén eltávolíthatóak. A légbuborékok mélyen a szövetekbe hatolnak, fellazítják és eltávolítják a szálak közötti szennyeződéseket.*

  Hatékony folteltávolítás

  Higiénikus és patyolattiszta

  Frissítsd fel ruháidat egy igazán fertőtlenítő gőztisztítással! A Hygiene Steam ciklus során a dob aljából gőz szabadul fel, ami a ruhadarabokból eltávolítja a szennyeződést, valamint 99,9%-ban a baktériumokat és az allergéneket.

  Higiénikus és patyolattiszta

  Intelligensen működik. Megőrzi fiatalságát.

  A digitális inverter motor az erős mágneseknek köszönhetően halkabb és nagyobb teljesítményű, mint a hagyományos motorok, ugyanakkor alacsonyabb az energiafogyasztása. Mivel nincs benne szénkefe, rendkívül tartós* – ezt támasztja alá a tíz év garancia is.

  * Elnyerte a 23 év tartósság tanúsítványt a németországi Association for Electrical, Electronic & Information Technologies (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE) által.

  Intelligensen működik. Megőrzi fiatalságát.

  Hosszan tartó teljesítmény

  A Ceramic Heater+ fűtőszál újfajta, tapadásmentes borítást kapott, így a hagyományos fűtőszálakhoz képest* kevesebb vízkőlerakódást eredményez. A fűtőszál szabadalmaztatott kialakítása** gátolja a vízkőlerakódást, így kevesebb karbantartást igényel és hosszabb ideig megőrzi a teljesítményét.

  Hosszan tartó teljesítmény

  StayClean Drawer mosószeradagoló rekesz

  A StayClean Drawer mosószeradagoló rekesszel nincs több lerakódott szappanmaradék. A speciálisan kialakított vízöblítő rendszernek köszönhetően könnyedén eltávolíthatod a hátramaradt mosószert.

  StayClean Drawer mosószeradagoló rekesz

   

   

   

Webáruház készítés