Arcápolás

Nézet:
Sorrend:
Nincs raktáron
3760301550266

Techwood TBV-313 testtisztító kefe

Élvezze a gyönyörű, tökéletesen megtisztított és ragyogó arcbőrt. A Techwood TBV-313 testtisztító kefe segít megszabadulni a szennyeződésektől, hámlasztja a keratinizált bőrt és jobban felszívja a tápanyagokat. Forgó fejjel van felszerelve, és megbízható, hatékony teljesítményével kiemelkedik. Könnyen használható és fröccsenésálló. Sőt, a készlet 4 cserélhető tippet tartalmaz.

Felhasználóbarát

Tudja meg, hogy a bőrápolásnak egyáltalán nem kell nehéznek lennie. A kefe nagyon könnyen használható, és ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmes használatot biztosít. A fröccsenésállóság is megkülönböztethető, így aggodalom nélkül használhatja a fürdőszobában. Forgó fejjel is rendelkezik, amely garantálja az álomszerű eredményeket. A készülék tápellátásához csak 4 db 1,5 V-os LR6 vagy AA elemre van szüksége (nem tartozék).

4 tippet tartalmaz

A készletben 4 cserélhető hegyet talál, amelyek különböző alkalmazásokhoz alkalmasak. A hámlasztó arckefe mély, hatékony tisztítást tesz lehetővé - felfrissíti és ragyogóvá teszi az arcbőrt. Az arcszivacs tökéletes hidratáló hatást biztosít - segít a bőrnek jobban felszívni a tápanyagokat. A habkő segít megszabadulni a bőrkeményedésektől és a keratinizált bőrtől. Például jól fog működni a sarkán. Eközben egy hámlasztó testkefe gyengéd masszázst és mély tisztítást biztosít a bőrnek.

A doboz tartalma

  • Kefe
  • Hámlasztó kefe arcra
  • Hámlasztó kefe a testhez
  • Arc szivacs
  • Habkő

 


Márka Techwood
Modell TBV-313
Szín Fehér
Tápegység 4x 1,5 V-os LR6 vagy AA elem (nem tartozék)
Súly 1023g
Méretek 14,5x5x19,5 cm

 


 

 

3 990 Ft
Sorrend: