Okos porszívók

Nézet:
Sorrend:
Nincs raktáron
6956079716363

Midea M6 tisztító robot

Vigyázzon valami kellemesre, és hagyja, hogy a Midea M6 robot feltisztítsa otthonában a padlót! A készülék 2000Pa szívóerővel tűnik ki, V-alakú kefével és két oldalsó kefével van felszerelve, így tökéletesen képes kezelni a szennyeződéseket. Fejlett UNSZ navigációt használ, és akár 180 perces futási időt biztosít. Van egy speciálisan kialakított 2 az 1-ben víz- és portartálya is, amely lehetővé teszi nemcsak porszívózást, hanem felmosó padlót is. A robot kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa hangsegédekkel, és egy alkalmazáson keresztül is vezérelheti.

Fejlett navigációs rendszer

A Midea M6 takarítórobot tökéletesen megtalálja az utat otthonában. Támogatja a fejlett UNSZ navigációs rendszert, amelynek köszönhetően intelligensen pásztázza a helyiségeket, pontos térképeket készít róluk, és megtervezi a tisztítási útvonalakat, hogy a lehető legrövidebb idő alatt alaposan megtisztítson minden felületet. Mi több, a készülék felismeri az akadályokat és könnyen elkerüli őket. Ne félj, hogy ütközik valamivel! A robot akár több alaprajzot is képes megjegyezni.

Hatékony tisztítás

Bízzon abban, hogy padlója tiszta lesz. Az M6 robot cikk-cakk alakú útvonalon mozog előre-hátra, így alaposan megtisztítja az egész felületet - ne aggódjon, hogy kihagy valamit! A készülék egy speciálisan kialakított 2 az 1-ben tartállyal is rendelkezik, amely tartalmaz egy 600 ml-es portartályt és egy 250 ml-es víztartályt. Beépített HEPA E10 szűrővel is rendelkezik. Mindez azt jelenti, hogy a robot hatékonyan porszívózhatja és felmoshatja a padlót egyszerre!

Az Ön segítője a szennyeződés elleni küzdelemben

Nyerd meg a csatát a piszok ellen. Az M6 tisztítórobot erőteljes BLDC motorral van felszerelve, és akár 2,000Pa szívóerőt biztosít. Két oldalsó kefét és egy speciálisan kialakított V-alakú főkefét is kapott. Ennek eredményeként könnyedén eltávolítja a port, a morzsákat és még a hajat is! A hajat is képes kezelni, ami azt jelenti, hogy hasznos lesz a kedvtelésből tartott állatok őrzői számára. Sőt, számos porszívózási mód áll rendelkezésére. A robot automatikusan növeli a szőnyegek szívóerejét is, hogy még jobban eltávolítsa a szálakban rejtett szennyeződéseket.

Foltokkal foglalkozik

Élvezze a tiszta, fényes padlót. A Midea M6 tisztítórobot felmosási funkciót kínál, és lehetővé teszi, hogy 4 vízszint közül válasszon, így munkáját az Ön igényeihez és a felület szennyeződésének mértékéhez igazíthatja. Könnyen megbirkózik még rendkívül makacs foltokkal is! A készülék tökéletesen működik különböző típusú padlókon - a csempéktől a panelekig. Tudja meg, hogy a takarítás egyáltalán nem igényel sok erőfeszítést!

Hatékony akkumulátor

A Midea M6 hosszú munkaidővel is meglep. A robot tartós akkumulátorral van felszerelve, amelynek kapacitása 3350mAh. Ennek köszönhetően akár 180 percig is folyamatosan tisztítható! Ez azt jelenti, hogy fantasztikusan fog teljesíteni mind a kisebb lakásokban, mind a nagy házakban. Sőt, amikor az akkumulátor lemerülni készül, a készülék automatikusan visszatér a töltőállomásra újratöltésre.

Semmi sem állhat az útjába

Mi teszi még lehetővé az M6 robot szabadon, mégis biztonságos mozgását a helyiségekben? A készülék számos intelligens érzékelővel van felszerelve, így nem áll fenn a bútorokkal való ütközés vagy a lépcsőn való leesés veszélye. A sarkokban és az élek mentén is alaposan tisztítható. Ezenkívül könnyen leküzdi a 2 cm magas akadályokat - könnyen kezeli a küszöböket és a szőnyegeket. Nem kell állandóan mögötte sétálnod és figyelned!

Még kényelmesebb kezelés

Érdekelnek a további képességek? Próbálja ki az ingyenes MSmartHome alkalmazást! Használatával többek között beállíthatja a vízszintet és a szívóteljesítményt, beállíthatja a munkarendet, vagy kiválaszthatja a robot által tisztítandó területet. Nem szeretné, hogy az eszköz hozzáférjen egy bizonyos szobához, például egy gyermekszobához? Hozzon létre egy virtuális falat vagy tiltott zónát! A robot kompatibilis a Google Asszisztenssel és az Amazon Alexával is, lehetővé téve a hangutasításokkal történő vezérlést - még a helyéről sem kell elmozdulnia!

A doboz tartalma

 • Tisztító robot
 • Töltőállomás
 • Tápkábel
 • Felmosó párna
 • Tartó felmosópárnához
 • Szűrő
 • Oldalkefe x2
 • Fő kefe
 • 2 az 1-ben víz- és portartály
 • Tisztító kefe
 • Felhasználói kézikönyv
Márka Midea
Modell M6
Szín Fehér
Szívóteljesítmény Akár 2000Pa
Szűrő HEPA
Motor BLDC
Hangerő Kb. 69dB
Névleges teljesítmény 55
Névleges feszültség 4,4 V
Az akkumulátor kapacitása 3350mAh
Üzemidő Akár 180 perc
Töltési idő Kb. 3-4 óra
Navigációs rendszer LDS
A víztartály típusa Elektronikusan vezérelt
Portartály kapacitása 600ml
Víztartály kapacitása 250ml
Az akadályok leküzdése Akár 2 cm
Anyag ABS
Méretek 340x340mm
Súly 3,3 kg
App MSmartHome
Kompatibilitás Amazon Alexa, Google Asszisztens, Google Home
109 900 Ft
Nincs raktáron
6956079714307

Midea S8+ intelligens porszívó automatikus ürítőállomással

Vásároljon okosat, és válassza a Midea S8+ tisztítórobotot. Automatikus ürítőállomással rendelkezik a még nagyobb kényelem érdekében. Tisztítja a padlót is, és a tartályban lévő vizet sterilizálja, így biztos lehet benne, hogy a felület tiszta, és gyermeke biztonságosan játszhat. Az akár 4 Pa szívóerővel és a V alakú kefével eltávolítja az útjába kerülő szennyeződéseket, és az UNSZ navigáció intelligensen ütemezi a tisztítást. Nézze meg, mivel lephet még meg!

Időt nyer

Tapasztalja meg, hogy a takarítás egyszerű és szórakoztató lehet! A mellékelt állomás kiüríti a tartályt. Ez higiénikus és időt takarít meg. A tartály kiürítése után a robot ott folytatja a munkát, ahol abbahagyta. Ezenkívül a porzsák egy hónapig tart, csökkentve a csere gyakoriságát.

Modern technológia

Biztosítson családjának tiszta és biztonságos környezetet. A Midea tisztítórobot eltávolítja a káros anyagokat a csapvízből, így biztos lehet benne, hogy padlója tiszta. A modern technológia használata képes észlelni a vízszennyezés mértékét és biztosítja, hogy a vizet 99,9% -ra sterilizálják.

Nagy víztartály

Attól tart, hogy felmosás közben elfogy a víz a tartályban? Ne légy! Az S8+ 250 ml-es víztartállyal rendelkezik, ami körülbelül 200 m² tisztított felületet jelent. Az alkalmazás segítségével állítsa be az optimális vízadagolási szintet a vízkárosodás megelőzése érdekében.

Magas tisztító hatás

Szeretné makulátlanul tisztán tartani otthonában a padlót? A felmosópárna rezgési frekvenciája 500 ütés / perc, ami magas tisztítási sebességet jelent (78%). A hármas szűrőrendszer hatékonyan eltávolítja a port és az allergéneket, és tiszta és biztonságos környezetet élvezhet otthonában.

Hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket

Az S8+ másik előnye a kefe nélküli motor, amely 4000 Pa szívóerővel működik. Alaposan felveszi az útjába kerülő szennyeződéseket, így a padló tiszta marad. Ezenkívül a V alakú kefe finoman, de hatékonyan porszívózza a felületeket, és alakja megakadályozza a haj elakadását. Mi több, az S8+ automatikusan növeli a teljesítményt, amikor szőnyegbe ütközik.

Új navigációs rendszer

A még kényelmesebb tisztítási élmény érdekében a robot támogatja az új LDS navigációs rendszert. Ez lehetővé teszi, hogy az S8+ saját takarítási ütemtervét rendezze, miközben Ön pihenhet ez idő alatt. Ütközésérzékelőkkel felszerelve hatékonyan elkerüli a lépcsőket, hogy megakadályozza a készülék károsodását, és beállíthat egy ütemtervet is, hogy a robot a megadott időpontban kezdje meg a tisztítást.

Kényelmes kezelés

Az S8+ használata öröm. Irányíthatja anélkül, hogy felkelne a kanapéról. A készülék mind az alkalmazással, mind a hangsegéddel működik, még jobb felhasználói élményt nyújtva. A robot emlékszik több szoba térképére, így az emeletes házak tulajdonosai használhatják. Azt is beállíthatja, hogy a robot mely helyiségeket porszívózza vagy mossa fel a padlót.

Up to 180 min of operation

The device's 5200 mAh lithium battery provides about 180 minutes of use on a single charge, so you can clean even a larger house with it. If the battery gets low while you're working, the device will find a charging station, and once the energy is restored, it will continue where it left off.

Quiet operation

The robot is equipped with a highly efficient motor and improved design of the suction fan impeller. This translates into a reduction of high-frequency sounds. As a result, the noise level of the robot is 67 dB (A), and you can get on with your chores or relax without worrying about annoying noise.

A doboz tartalma

 • Intelligens porszívó
 • Porgyűjtő / dokkoló állomás

 

Márka Midea
Modell S8+
Hatalom 55
Szívóteljesítmény 4000Pa
Motor Brushless
Hulladékgyűjtő kapacitás 450ml
Víztartály kapacitása 180ml
Az akkumulátor kapacitása 5200mAh
Zajszint 67dB(A)
Vákuum súly 4.4kg
Feszültség 14,4 V
Porgyűjtő / dokkoló állomás mérete 454x301x440mm
Porzsák kapacitása 250ml
Működési idő Akár 180 perc
Elektrolízis fertőtlenítés igen
Kompatibilitás Amazon Alexa, Google Asszisztens
App M-SmartLife alkalmazás
Szín fekete

 


 

 

209 900 Ft
Nincs raktáron
6956079710187

A Midea M7 takarító robot

Ez a Midea termék egy 2 az 1-ben eszköz. A felület porszívózásának és mosásának funkcióját kínálja, így időt takaríthat meg. Az 55 W-on működő motor és a 4000Pa szívóteljesítmény lehetővé teszi a különböző típusú szennyeződések hatékony eltávolítását - a portól a hajig és a hajig. Az UNSZ lézertechnológia pontos térképet készít otthonodról anélkül, hogy kihagynád vagy megismételnéd az útvonaladat. Az M7 akár 20 mm magas akadályokat is leküzd, és egyetlen feltöltéssel akár 150 percig is képes működni - ez összesen akár 250 m2 padló porszívózásához elegendő. Mi több, a robot portartálya folyó víz alatt mosható.

Por- és foltmentes felületek

Az M7 alaposan megtisztítja a padlót, eltávolítja a foltokat és az allergéneket. Sőt, a tisztítandó felület típusától függően saját maga is beállíthatja a vízadagot alacsonyról magasra. Ne aggódjon a csíkosodás vagy a padló károsodása miatt!

Hatékony a szennyeződések ellen

A gép 4000Pa Nidec kefe nélküli motorral rendelkezik, ami az egyik legerősebb porszívóvá teszi a piacon! Új szoftverekkel és algoritmusokkal is fel van szerelve a termelékenység növelése érdekében. Könnyedén felveszi a hajat, a korpát vagy a port. A szívóerőt is változtathatja, olyan módok közül választhat, mint a Csendes, Lágy, Standard és Max.

Növeli a teljesítményt a szőnyeg tisztításakor

Automatikusan növeli a szívóerőt Max-ra, hogy alaposan eltávolítsa a port a szőnyegszálakból. A V-alakú kefekialakítás megakadályozza, hogy a haj beleakadjon a kefébe, és ideális a finom felületek tisztításához is. Ezenkívül az oldalsó kefék lekaparják a szennyeződéseket a résekből, így a felület makulátlanul tiszta marad.

LDS lézernavigációs rendszer

A robot LDS navigációt használ, amely lehetővé teszi a lakás pontos tervének elkészítését. Ennek eredményeként a készülék nem véletlenszerűen mozog a helyiségekben, hanem az általuk létrehozott útvonal mentén, amelyen egyetlen centimétert sem hagy ki, és nem ismétli meg a tisztítást ugyanazon a területen. Ezenkívül az M7 sötétben is működhet.

Intelligens érzékelők

Az ütközésgátló érzékelők használata lehetővé teszi az M7 számára, hogy elkerülje az akadályokat és szabadon mozogjon bármilyen felületen. Így nem kell attól tartania, hogy a robot leesik a lépcsőn, vagy bútorokba ütközik. Sőt, ha az akkumulátor lemerül a tisztítás során, a készülék talál egy töltőállomást, hogy feltöltse magát.

Control M7 operation remotely

The app allows you to use your M7 to its full potential. For example, you can select the area to be cleaned or plan the sequence of rooms to be vacuumed. It also remembers the floor plan of several floors, so it is suitable for larger homes. Your kid is asleep and you don't want to wake him up? Set a virtual wall to exclude the selected surface from cleaning. The robot is also compatible with the Amazon Alexa assistant, so you can operate it with voice commands.

A doboz tartalma

 • Robot porszívó
 • Oldalkefék x2
 • Felmosó párna
 • Töltőállomás
 • HEPA szűrő
 • Tápkábel
 • Portartály
 • Tisztító kefe
 • Gyors üzembe helyezési útmutató
 • Felhasználói kézikönyv
Márka Midea
Modell M7
Munkaidő Körülbelül 150-180 perc
Az akkumulátor kapacitása 5200mAh
Ütemezés funkció Igen
Portartály kapacitása 450ml
Szívóteljesítmény 4000Pa
Névleges teljesítmény 55
Névleges feszültség 14,4 V
Szín Fekete
Súly 3,4 kg
Méretek 350x350x97mm
139 900 Ft
Nincs raktáron
6956079709891

Midea i5C takarítórobot

Vége a hosszadalmas porszívózás és felmosás korának! Az i5C elvégzi a munkát Ön helyett. A Midea terméke egyszerre porszívó és felmosó eszköz. 4000 Pa szívóerővel hatékonyan szabadul meg mindenféle szennyeződéstől, és finom tervezésének köszönhetően még víztartálya sem csepeg. A kényelmes használat érdekében távirányítóval is kezelheti készülékét. 3 szívómóddal és 4 erősségi szinttel saját igényeire szabhatja a robot teljesítményét, A termék applikáció segítségével is irányítható.

Távirányítóval is kezelheti

Nincs a kéznél a telefonja, de el akarja indítani a robotot? Semmi gond! A csomag részeként távirányítót is kap a termékhez, ezzel irányíthatja, ütemezheti és beállíthatja szívómódot is. Próbálja csak ki!

G-SLAM navigációs rendszer

A Midea takarítórobotja könnyedén jár-kel a lakásban hála a G-SLAM navigációs rendszernek. Az i5C megtervezi a takarítási útvonalat, hogy ne hagyjon ki egyetlen pontot sem, és ne tegyen meg egy útvonalat többször. Az okos érzékelőinek hála képes elkerülni minden akadályt, és nem esik le. Akár több szint alaprajzát is képes megjegyezni, így nagyobb otthonok takarítására is kiválóan alkalmas.

3 takarítómód

Az eszköz három különböző beépített módban használható, hogy a teljesítményét a saját szükségleteire szabja. ECO módban 600 Pa szívóerővel dolgozik, gyorsan és hatékonyan távolítja el a port és finomszemű szennyeződéseket. Alapértelmezett módban (1200 Pa) haj és szőr felszívására a legalkalmasabb. Turbó módban a szívóerő akár a 4000 Pa-t is elérheti, ami a nagyobb darabokat, morzsákat is eltünteti.

Hatékony porszívás

Az eszköz a 4000 Pa szívóerővel rendelkező, kefe nélküli motorjának hála jelenleg az egyik legerősebb porszívó a piacon. Új szoftverével és OTA algoritmusával az eddigieknél is jobb teljesítményre képes. Gond nélkül szívja fel a hajszálakat, a port és egyéb szennyeződéseket. Szívóereje három fokozaton állítható.

Felmosó mód

Feledkezzen meg a hagyományos felmosórongyról, és hagyja, hogy a padló feltakarítsa magát. Az elektromos szivattyú és a felmosó funkció automatikusan aktiválódik, amikor a felmosófejet csatlakoztatja. Az i5C akár nagyobb háztartásokban is használható, hála a 450 ml-es víztartályának.

Saját igényeire szabhatja

A takarítórobotnak 3 felmosó módja van, amelyeket a takarítandó felülettől függően választhat meg. CIKKCAKK módban a mindennapos takarítást oldhatja meg, FOLT módban pedig elbánhat a makacsabb szennyeződésekkel. PEREM módban a takarítandó felszín peremét takarítja végig.

Akár 140 perc működési idő

A 2600 mAh-es akkumulátor lehetővé teszi, hogy az i5C akár 140 percig is takaríton akár egyetlen feltöltéssel. Ez tisztítandó felületet tekintve akár 120 m² padló is lehet. Sőt mi több, ha az akkumulátor takarítás közben merül le, automatikusan visszatér a töltőállomásához.

Szabadon járja körbe a lakást

A robot magassága mindössze 8,3 cm, így könnyedén befér a bútorok alá. A takarítórobot könnyedén áthalad bármilyen 18 mm-t meg nem haladó akadályon, például szőnyegeken vagy küszöbökön. A kiváló PVC bevonatú görgők biztosítják számára a könnyű mozgást az egész lakásban. Mindezek mellett az eszköz halkan, mindössze olyan 67 dB-en üzemel, szóval észre sem lehet venni.

Alkalmazással is irányíthatja

A még kényelmesebb használat érdekében az eszköz akár applikáción keresztül is kezelhető. Az alkalmazáson keresztül pedig könnyedén válogathat az i5C módjai, az időzítés, a szívóerő és a vízadagolás különböző beállításai között. A takarítást akár be is ütemezheti, így a robot akkor kezd takarítani, amikor csak szeretné.

A csomag tartalma

 • takarítórobot
 • Felhasználói kézikönyv
 • távirányító
 • 2 db elem a távirányítóhoz
 • 2 db oldalkefe
 • felmosó tartó
 • 2 db felmosó fej
 • Takarítókefe
 • Tartalékszűrő
 • Töltőállomás
 • tápkábel

Termékjellemzők


Márka Midea
Modell i5 C
Szívóerő akár 4000 Pa
Akkumulátor kapacitása 2600 mAh, 37,44 Wh
Méret 340 x 340 x 83 mm
Súly 4 kg
Max. teljesítmény 55 W
Töltési idő kb. 3-4 óra
Működési idő kb. 90-120 perc
Zajszint kb. 68 dB

 

84 900 Ft
Sorrend: