CATLINK

Nézet:
Sorrend:
Nincs raktáron
6972884750842

Intelligens öntisztító macska alomdoboz Catlink BayMax.

Felejtsd el az alomdoboz tisztítását minden nap - a Catlink BayMax megteszi helyetted! A Catlink intelligens alomdoboz 3 üzemmódot kínál és 7 literes kapacitással rendelkezik. A speciálisan kialakított kialakítás fejlett érzékelőkkel kombinálva gondoskodik macskája biztonságáról. Nem kell aggódnia a rossz szag miatt sem. Kompatibilis a különböző típusú almokkal. Egy dedikált alkalmazás lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje kedvence egészségét. Nagyszerű lesz 1,5-10 kg súlyú macskák számára.

Catlink/CL-CA-01/1

3 üzemmód

Most testreszabhatja az alomdoboz működését az Ön igényei szerint! A Catlink BayMax lehetővé teszi, hogy 3 üzemmód közül válasszon. Automatikus módban a készülék automatikusan megkezdi a tisztítást, amikor a macska kielégíti szükségleteit, és elhagyja az alomtálcát. Szeretne nagyobb irányítást az alomdoboz felett? Válassza a Manul módot, és bármikor indítsa el a tisztítási ciklust! Munkarend is rendelkezésre áll - csak állítsa be a takarítási időket a dedikált alkalmazásban.

Catlink/CL-CA-01/2

Kompakt kialakítás

Kompakt kialakításának és minimalista kialakításának köszönhetően az alomdoboz tökéletesen illeszkedik szinte minden helyiségbe, és mindössze 0,3 m3-t foglal el. A beépített kerekek megkönnyítik a szállítást, és a tágas belső tér lehetővé teszi, hogy macskája szabadon, korlátozás nélkül használja az alomdobozt. Az alacsony bejárat a Catlink BayMax-ot minden korú és edzettségi szintű macska számára elérhetővé teszi - még az idősebb vagy mozgáskorlátozott macskák is könnyen beléphetnek az alomdobozba.

Catlink/CL-CA-01/3

Akár 15 nap tisztítás nélkül

A Catlink BayMax alomtároló hulladéktárolójának kapacitása akár 7 liter is lehet, ami azt jelenti, hogy akár 15 napig sem kell aggódnia az ürítés miatt. Most nyugodtan mehet nyaralni, tudva, hogy macskája mindig hozzáférhet egy tiszta alomdobozhoz! A forgó kialakítás lehetővé teszi, hogy átszitálja az alomot, elválasztva a széklettől és tisztán tartva az alomdobozt. Az alom cseréje sem jelent problémát az Ön számára - csak cserélje ki a zsákot, és öntsön bele megfelelő mennyiségű új almot!

Catlink/CL-CA-01/9

A macska biztonsága érdekében

Aggódik kedvence biztonsága miatt? Ne légy! A Catlink BayMax-ot úgy tervezték, hogy maximális biztonságot és kényelmet nyújtson macskájának. Az alomdoboz fejlett érzékelőkkel van felszerelve, amelyek érzékelik a legalább 1,5 kg súlyú állatok jelenlétét. Ennek eredményeként, ha macskája tisztítás közben belép az alomdobozba, a készülék azonnal leállítja a működést, majd folytatódik, amikor a kisállat elhagyja a dobozt. Beépített speciális érzékelővel is rendelkezik, amely megvédi macskáját attól, hogy elkapja a mancsát. Nem kell attól sem tartania, hogy az alomdoboz felborul.

Catlink/CL-CA-01/5

Mondjon búcsút a kellemetlen szagnak

Szabaduljon meg a kellemetlen szagoktól egyszer és mindenkorra! Az alomdoboz speciális szagtalanító koncentrátumot használ, amely hatékonyan semlegesíti és elnyeli a szagokat, kellemes illatot hagyva. A Catlink BayMax szivárgásmentes szennyeződéstartállyal is rendelkezik, amely megakadályozza a kellemetlen szagok bejutását a környezetbe. Sőt, a készülék antibakteriális és karcálló szőnyeggel van felszerelve.

Catlink/CL-CA-01/7

Dedikált alkalmazás

Szerezzen még több lehetőséget a Catlink alkalmazással. Lehetővé teszi az alomdoboz kényelmes kezelését távolról! Lehetővé teszi a munkarend beállítását vagy a kisállat egészségügyi jelentéseinek figyelemmel kísérését, beleértve a súlyt vagy a székletürítési időt. Ezenkívül a BayMax lehetővé teszi több macska egészségének egyidejű nyomon követését. Az alkalmazás valós időben tudatja Önnel, ha macskája használja az alomtálcát!

Catlink/CL-CA-01/4

A készletben

  • alomdoboz
  • tápegység
  • hulladékzsákok tekercse
  • szagtalanító koncentrátum
  • Használati útmutató
134 990 Ft
Sorrend: