Elektromos vízforralók

Nézet:
Sorrend:
Nincs raktáron
6923185606123

Vízforraló

A VIOMI elektromos vízforralót nemcsak stílusos kialakítása, hanem minőségi kivitelezése és biztonságos használata is megkülönbözteti. Tökéletesen ötvözi a modern dizájnt, a minimalista dizájnt a hatékonysággal és a mindennapi használat kényelmével. A vízforraló kapacitása 1,5l.

Kényelem

A kiváló minőségű termosztát egyenletesen melegíti a vizet, és közvetlenül a víz felforralása után megszünteti a vízforralót, időt és áramot takarítva meg. Az átgondolt kialakítás nagyon kényelmessé teszi a vízforraló használatát. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a vízforraló fogantyúja belsejében üreges, forralás közben nem melegszik fel, és lehetővé teszi, hogy forralás után azonnal vizet öntsön.

Biztonságos használat

A vízforraló védelmet nyújt a víz nélküli indítás, a túlfeszültség és a túlterhelés ellen. Ezenkívül a készülék burkolattal van borítva, amely szigeteli az acél belsejét, és lehetővé teszi, hogy kézzel érintse meg a vízforralót anélkül, hogy félne attól, hogy megégeti magát. Az állvány alján 3 csúszásmentes gumiszalag található, amelyek biztonságos alapot biztosítanak a vízforralónak. Mindez teljesen biztonságossá teszi a vízforraló használatát.

Egészséges életmód

A készülék 304 rozsdamentes acélból készül, így rendkívül tartós, és a forrásban lévő víz nem termel káros anyagokat. A víz nem érintkezik semmilyen műanyag alkatrésszel.

A doboz tartalma

  • Vízforraló
  • Alap tápegységgel

 

 

Márka Viomi
Modell V-MK152B
Szín Fekete
Kapacitás 1,5 l
Hatalom 1800 W
Súly 1,2 kg
Méretek 21,6x15,2x25,2 cm

 

9 900 Ft
Sorrend: