Felszerelések háziállatoknak

Nézet:
Sorrend:
Nincs raktáron
6971883204059

Interaktív kutya és macska vidám labda fagylalt

A Cheerble labda önmagában mozog, akcióját a rendelkezésre álló módok segítségével beállíthatja kedvence igényeihez. Speciális rendszerrel felszerelve automatikusan elkerüli az akadályokat. Szilikonnal van bevonva, és a különböző színű LED-es lámpák tájékoztatják Önt a labda módjáról. USB-porttal (mellékelt) ellátott kábellel körülbelül 40 perc alatt töltheti. A készlet tartalmaz egy speciális harangot is, amelyet a játékhoz rögzíthet. Ezenkívül a labda macskák és kutyák számára is alkalmas.

Önállóan mozog

A Cheerble interaktív labdát úgy tervezték, hogy önállóan mozogjon. Csak annyit kell tennie, hogy megérinti. Nem igényel távirányítót vagy alkalmazást, így macskája egyedül játszhat, és közben valami másról is gondoskodhat. Ráadásul speciális akadályelkerülő rendszerrel rendelkezik, így nem kell attól tartania, hogy beszorul a kanapé alá.

3 üzemmód

Állítsa be a labda működését kedvence igényeihez. Válasszon a módok közül: NORMÁL, amelyben a labda mozog és ugrik, PASSZÍV, amikor a játék mozogni kezd, amikor a macska megérinti, vagy GYENGÉD, amikor a labda csak mozog. Sőt, a LED-es háttérvilágítás tudatja Önnel, hogy melyik mód be van kapcsolva.

Átgondolt kialakítás

A labda 6 tengelyes egyensúlyérzékelővel van felszerelve, amely valós időben figyeli a játékot, a megfelelő időben beállítja mozgását, és ösztönzi kedvencét az aktivitásra. Ráadásul úgy tervezték, hogy 30 perc működés után automatikusan kikapcsoljon 10 percre, így macskája/kutyája pihenhet. A mellékelt USB-kábellel töltheti, és működési ideje 1,5-4 óra. Környezetbarát szilikonból készült, kényelmes használni és csendesen fut.

Tartalmazza

  • Szurkoló labda
  • USB-micro USB töltőkábel
  • Csengő a zsinórral
  • Felhasználói kézikönyv
Brand Cheerble
Alkalmas macskák, kutyák
Anyag PC, szilikon
Átmérő 45 mm
Súly 45%
Az akkumulátor kapacitása 135 mAh
Töltési idő 40 perc
Munkaidő 1.5 - 4h
Szín kék
Working time 1.5 - 4h
Color blue

 


 

 

11 900 Ft
Nincs raktáron
6971883204318

Vidám gonosz tojás interaktív kisállat játék (olívazöld).

Szórakoztassa kedvencét, amíg távol van! A Wicked Egg egy automata játék intelligens ételadagolóval. Könnyedén testreszabhatja működését 3 nehézségi móddal. Lehetővé teszi rövid parancsok és dicséretek rögzítését is. Ellenálló és biztonságos a kedvtelésből tartott anyagok számára. Ön is könnyen tisztán tartja.

3 nehézségi mód

Válassz a 3 nehézségi mód közül, hogy a játék akcióját kedvencedhez igazítsd! Az indító mód 10 perc szórakozást biztosít, míg a játék minden érintése egy perccel csökkenti az időt. Ha lejár az idő, szőrös barátja jutalomfalatot kap. Ha a Starter túl könnyűvé válik, váltson haladó szintre - egy 10 perces visszaszámlálásra, ahol minden érintés 20 másodpercet von le. A szakértői mód viszont minden érintéssel 10 másodperces visszaszámlálást indít el, mielőtt kedvence snacket kap.

Okos megoldás

A speciálisan kialakított játék nemcsak játékidőt, hanem pihenést is biztosít kedvencének. A készülék 10 percig működik, majd további 30 percre alvó üzemmódba vált. Kedvence bármikor könnyen aktiválhatja újra - csak egy érintés! Sőt, rögzíthet egy parancsot, hogy ösztönözze a játékot vagy a dicséretet.

Fenntartható építkezés

Az interaktív játék tartós és sérülésálló anyagból készült, amely biztonságos a háziállatok számára. Színes LED-lámpával is rendelkezik, amely tovább ösztönzi kedvencét a játékra. Ön is könnyen tisztán tartja, csak törölje le ruhával. A Wicked Egg-et USB-kábellel töltheti - körülbelül 50 perc múlva újra használatra kész.

Tartalmazza

  • Wicked Egg interaktív játék
  • USB-kábel
  • Használati útmutató

 

Szín Olívazöld
Anyag TPU
Súly 320 gr
Méretek 83 x 99 mm
Akkumulátor Lítium-polimer
Az akkumulátor kapacitása 300 mAh
Üzemi hőmérséklet 0 ~ 40 °C
Töltési idő Körülbelül 50 perc
Használati idő akár 4 ó

 

19 200 Ft
Sorrend: