Gőzölők

Nézet:
Sorrend:
Nincs raktáron
6946499308125

Jimmy GT306 ruhagőzölő

Szerezze vissza ruhái régi ragyogását a Jimmy GT306 ruhagőzölőjével. A készülék teljesítménye 1600W, a magasnyomású gőz pedig alaposan kivasalja a ruháit! Csupán 40 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy felmelegedjen, a víztartálya 1,3 literes, a hozzátartozó alumínium állvánnyal pedig sokkal egyszerűbb a használata. A Jimmy márka a Xiaomi ökoszisztéma része.

Kisimít minden gyűrődést!

A gőzáramlás 30 g/perc a kimeneti teljesítménye pedig 1600 W, ami garantáltan hihetetlen eredményt nyújt majd. A gőz a vékony és vastagabb anyagokon is áthatol és még a legdurvább gyűrődéseket is kisimítja!

Pillanatok alatt kivasalhatja a ruháit!

Az U-alakú fűtőelemeknek köszönhetően a GT306 gyorsan, 40 másodperc alatt felmelegszik. A magasnyomású készülék nagy mennyiségű gőzt generál, ami mélyen behatol az anyagokba. Ez azt jelenti, hogy a Jimmy ruhagőzölője még a legdurvább gyűrődéseket is képes tökéletesen kisimítani. Nem számít, hogy mennyire gyűröttek a ruhái, a GT306 tökéletes formába hozza majd őket!

Biztonságos és kényelmes használat

A ruhagőzölő felhasználóbarát és hosszú ideig segíteni fog a gyűrött ruhák kivasalásában! A készülék kábele nem hajlik el nagyon, a dupla szigetelésének és a rozsdamentes acél rugóinak köszönhetően pedig folyamatos gőzt biztosít. A készülék a túlmelegedés és a túltöltés ellen is védve van. A víztartálya 1,3 literes, ami több ruha kivasalásához is elegendő, amennyiben pedig a víz még azelőtt elpárolog, hogy végezne a gőzöléssel, akkor a készülék automatikusan kikapcsol.

További kiegészítők a készletben

A készletben található további kiegészítők még könnyebbé teszik majd a vasalást! A tartó rúd magassága könnyedén állítható, így a saját igényeire szabhatja, a készülék nagy és széles talpa pedig a stabilitásért felel. A lábbal működtethető kapcsolóval könnyedén működtetheti a GT306-ot, a készletben pedig emellett találni fog még egy praktikus ruhafogast, valamint egy vasalódeszkát is.

Gőzölő

  • Tartó rúd
  • Ruhaakasztó
  • Vasalódeszka
  • Védőkesztyű
Márka JIMMY
Modell GT306
Feszültség 230V
Teljesítmény 1600W
Frekvencia 50Hz
Felmelegedési idő  
Zajszint < 70 dB
Gőzáramlás >30g/perc
Víztartály kapacitása 1.3l
Kábel hosszúsága 1.6m
Működési idő >30 perc
Suly 4,4 kg

 

39 900 Ft
Sorrend: