Híreink

Electrovilág
Electrovilág
2021.12.06 10:30

Kedves Vásárlónk!

 

LG
LG
2021.12.01 09:58
LG promóció

Az LG Eco Hybrid™ DUAL Inverter szárítógépek segítenek abban, hogy energiatakarékosan, gyorsan és higiénikusan viselhesse akár a legkényesebb ruhadarabokat is!

Készüljön fel a télre, és vásároljon most 9 kg kapacitású LG Eco Hybrid™ DUAL Inverter szárítógépet a kijelölt akciós kínálatból! Legyen Ön is az első 150 regisztráló között, és egy 20.000 Ft értékű DM vásárlási utalvánnyal lepjük meg!

A promóció időtartama: 2021. november 29. – december 31.

Kattintson, és regisztrálja vásárlását! 

REGISZTRÁCIÓ

Részletekért kattintson a tovább gombra ->

A COVID-19 járvány negyedik hullámában vagyunk, egyre több a megbetegedés, ezért a KOVA Trans Kft. az alábbi szabályok szerint jár el a csomagok kézbesítése során 2021.11.25. csütörtöktől: 

Magyarországra is megérkezett a Samsung különleges ruhaápoló rendszere, a Bespoke AirDresser.

A Bespoke AirDresser stílusos megjelenésével és okosfunkcióival emeli új szintre a ruhaápolást

 A Samsung Bespoke kínálatának legújabb darabjával könnyen frissen és tisztán tarthatók a különböző anyagú ruhák, valamint eltávolítható a vírusok és baktériumok 99,9 százaléka[1] és a kellemetlen illatok.

Magyarországra is megérkezett a Samsung különleges ruhaápoló rendszere, a Bespoke AirDresser. A Samsung háztartásieszköz-kínálatának legújabb készüléke a szintén elérhető, eredeti AirDresserhez hasonlóan kiváló kiegészítő szolgáltatás lehet különféle divatboltokban és segítheti a személyzet munkáját a vendéglátóiparban. Különleges megoldásaival megkönnyíti az alkalmi öltözékek, elegánsabb ruhadarabok frissen tartását és könnyen tisztíthatók vele a ritkábban használt textíliák.

[1] Az Intertek mérései alapján.

Tapasztalat/tervezés A készülékeket itt találod.

Kedves Vásárlóink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy októberben Whirlpool vásárlói promóció zajlik.

A promóció leírása: AJÁNDÉK JAR mosogatógép-kapszula csomag a Whirlpooltól! A promóció időtartama: 2021.10.01. - 2021.11.30. vagy a készlet erejéig

Az akció keretében minden fogyasztót, aki a promócióban részt vevő Whirlpool mosogatógépet vásárol, majd regisztrálja a megadott weboldalon, megajándékozunk egy 1 évre elegendő JAR mosogatógép- kapszula csomaggal, mely 6 x 48 (összesen 288) db JAR kapszulát tartalmaz.

A promóció regisztrációköteles és csak a promóció weboldalán, valamint jelen levelünk 1. sz. mellékletében megjelölt modellekre vonatkozik.

Regisztráció: https://regisztracio.whirlpool.hu/promocio

A Whirlpool termékei itt érhetőek el.

További részletekért kattintson a teljes cikkre.

 

A magyarok harmada pollenallergiás az új, országos felmérés alapján

A fiatalabbak kevésbé alkalmazzák az egyszerű higiénés praktikákat az allergiaszezonban

A korábbi adatokhoz képest is nagyobb gondnak tűnik Magyarországon a pollenallergia: egy most megjelent, országos kutatás szerint immár a hazai 15-59 éves lakosság 30%-át érinti ez a probléma. A felmérésből az is kiderült, hogy viszonylag sokan vannak azok, akik – bár ezekkel a módszerekkel hatásosan csökkenthető a lakás levegőjében szálló pollenek száma – ilyenkor sem tisztítják gyakrabban sem a ruháikat, sem az ágyneműjüket, sem a lakástextileket.

Electrovilág
Electrovilág
2021.07.27 14:29

Elég egy szín az inspiráló konyhához!

Az Amica Retro hűtőszekrényeit nézve az az érzésünk támad, hogy ezek a készülékek tényleg azzal a céllal születtek, hogy megcáfolják a mítoszt, miszerint a háztartási gépek szürkék, unalmasak és elősorban csak az alap szükségletet elégítik ki.

A márka az 50-es évek stílusát idéző, vidám, fénylő színekben pompázó darabjai szórakoztató pop érzést keltenek, mondhatni kifejezetten „szexik”.

Nem kell túlgondolni a színes gépek vásárlását, ugyanis már egy, az átlagos fehér vagy szürke színtől eltérő árnyalat is egyedi hangulatot ad a térnek, mondhatjuk megfűszerezi a konyhát. Hosszú távon élvezhetjük a kellemes energiát és vidámságot, vagy éppen a letisztult formákat és elegáns megjelenést egy, az életterünk egyik lefontosabb helyiségét kiegészítő készülékkel.  A hűtőszekrény manapság nem csak egy funkcionális eszköz, de a konyha ékszere is lehet, csupán döntenünk kell, hogy a 8 színből melyiket válasszuk!

Electrovilág
Electrovilág
2021.06.30 14:32

ISMERJE MEG A GROHE VÍZRENDSZEREIT

A 21. század egyik legnagyobb kérdése a környezetvédelem és a rendelkezésünkre álló erőforrásokkal való takarékos és felelős gazdálkodás. Ide tartozik továbbá az emberek által termelt hulladék mennyiségének és újrahasznosításának kérdése is. Ma a világon másodpercenként 20.000 műanyagpalack fogy, melyek lebomlási ideje 450 év.

A GRHOE felelős vállalatként zászlajára tűzte ki nem csak a termelés fentarthatóbbá tételét, de termékei révén az életünket is zöldebbé próbálja tenni.

Sell Magazin
2021.05.05 12:35

6. Érzék megnevezéssel valószínűleg találkozott már mindenki, aki érintett a háztartási gépek kereskedelmében. Sőt azok zömének is ismerősen csenghet, akik az elmúlt 10-15 évben vásároltak háztartási gépet. Ennek ellenére meglehetősen kevesen vannak, akik tényleg tisztában vannak azzal, hogy mit is takar pontosan ez a név.

Takarítani egy kutyás lakásban olyan, mint fogmosás közben csokis kekszet enni. Ismerős érzés? Egy szőrös családtag mellett tisztán tartani a lakást, bizony nem kis feladat és munka.

Idézzük a Nemzeti Kibervédelmi Intézet tájékoztatóját:

Electrovilág
Electrovilág
2021.02.01 12:38

2021 A LAKÁSFELÚJÍTÁS éve

A TÁMOGATÁS részleteit itt találja:

Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan költhet hárommillió forintot lakásfelújításra a legfrissebb lakásfelújítási támogatással! 

Vásárlóink körében is nagy az érdeklődés az otthonok felújítására igényelhető állami lakásfelújítási támogatás iránt.

Ez nem meglepő, hisz a beépíthető konyhai nagygépek vásárlására és beszerelésére is igényelhető a támogatás, méghozzá meglehetősen egyszerűen.  

Electrovilág
Electrovilág
2021.01.18 11:34

Az ajándékot megrendelés előtt, a kosárba történő lépésnél válassza ki

Electrovilág
Electrovilág
2020.12.08 11:08

Hamarosan megújulnak a 2010 óta látható energia címkék.

Az Unió 1992 óta szabályozza az energia címkéket. A 2010/30/EU új keretirányelvet követően 2011-től folyamatosan cserélőtek az egyes termékekre vonatkozó energia címkék.

Most újabb változások előtt állunk, ugyanis hamarosan ismét megújulnak a 2010 óta a boltokban látható címkék.

Tisztelt Vásárlóink!

A decemberi ünnepi időszakban az alábbiak szerint alakul a házhozszállítás:

Megnövekedett szállítási határidő
2020.11.27 12:30

Kedves Vásárlóink!

A megnövekedett forgalom miatt a szállítási határidő 2-10 munkanapra módosult.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

2020.11.13 15:13

Örömmel értesítjük, hogy  a 2020.11.15 és 2020.12.31 közötti időszakban, bármilyen Grohezuhanyrendszer vásárlása esetén, fürdőköpenyt adunk ajándékba!

GROHE TERMÉKEINK ITT TALÁLJA!

 

November 16-tól változás a kézbesítésben

A járványügyi helyzet egyre fokozódik, ezért hétfőtől (november 16.) az alábbi intézkedéseket vezetjük be a csomagok kézbesítésénél. A változtatásoktól azt reméljük, hogy csökkenteni tudjuk a kontaktok számát, így nagyobb eséllyel megőrizhetjük kollégáink és a vásárlók egészségét is.

 

2020.11.09 16:50

LG termékeink itt találja! 


2020.10.07 11:07

Clatronic ST 3628 szendvics sütő termék visszahívása