Felszerelések háziállatoknak

Nézet:
Sorrend:
Nincs raktáron
6975692070034

HHOLove Wi-Fi Plus intelligens ételadagoló

Vigyázzon kedvence egészséges táplálkozási szokásaira. A készülék lehetővé teszi étkezési ütemterv létrehozását és vezérlését az alkalmazáson keresztül. 6 literes kapacitással a kisállat mindig időben megkapja a megfelelő adagot. Az adagoló támogatja a kettős tápegységet, így nem kell aggódnia a gyakori újratöltések miatt. Ezenkívül a berendezés WiFi-t használ, és valós idejű képet mutat - valós időben vezérelheti kedvencét.

Etetési ütemterv

Egy dedikált alkalmazás lehetővé teszi az etetési idők, valamint az adagok programozását. Egy ilyen funkció támogatja kedvence egészséges táplálkozási szokásait. Néhány kattintással elkészítheti kedvence számára a megfelelő etetési tervet!

Átgondolt kialakítás

A kiváló minőségű intelligens adagoló lehetővé teszi száraz élelmiszerek vagy fagyasztva szárított élelmiszerek tárolását 2-13 mm méretben. 6 literes kapacitással - az élelmiszer hosszabb ideig tarthat. Egy macska esetén legfeljebb 30 nap, míg egy kutyával 7 nap. Nem kell aggódnia az ételek ékelése miatt - az egész kialakítást úgy gondolták át, hogy a kisállat maximális kényelmét biztosítsa. Az ételtál 7 « szögben van megdöntve, hogy megvédje a macskák nyaki gerincét. A szőrösök gondozása még soha nem volt ilyen egyszerű!

Mindig tartsa szemmel kedvencét

A HHOLove Wi-Fi Plus kamerával van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy szemmel tartsa kedvencét és az általa fogyasztott ételt. Lehetőség van a kamera beállítására is, hogy még többet lásson. Nem számít, hol vagy éppen - a 2.4G WiFi funkció lehetővé teszi, hogy valós időben figyelemmel kísérje kedvence állomását. Javasoljuk, hogy az adagolót világos helyre helyezze, hogy a kép ne zavarjon.

Tartalmazza:

  • Élelmiszer-tartály
  • Adagoló test
  • Műanyag ételtálca
  • USB-kábelek
  • Szárító zsák
  • Használati utasítás
  • Fém tál
Márka HHOLove
Név HHOLove Wi-Fi Plus intelligens ételadagoló
Méretek 192 x 192 x 363,4 mm
Anyag ABS + fém
Súly 1,8 kg
Kapacitás ( 6
Tápegység DC5V/A
39 900 Ft
Sorrend: