Felszerelések háziállatoknak

Nézet:
Sorrend:
Nincs raktáron
5907489606134

Homerun TB10 okos labda

Ha macskája nem mozog eleget, nemcsak unatkozni fog, és elkezdhet játszani, hanem éjszaka is szaladgálni fog, és nem hagyja aludni. Tehát érdemes gondoskodni arról, hogy a nap folyamán megfelelően vonzó szórakozást nyújtson neki. A Homerun TB10 intelligens labda segít ebben. Magától mozog véletlenszerű irányokban, és képes bekapcsolni az összes macska érzékét, stimulálva vadászati ösztöneit. A 2 lejátszási módnak és az elemcsere utáni akár 25 napos akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően még egyszerűbb a használata.

Ez serkenti a macska ösztöneit

A Homerun TB10 kicsi, de hihetetlenül erős motorral van felszerelve. Egy speciális processzor is megkülönbözteti, amely érzékeli az eszköz mozgását. Ennek köszönhetően a labda a megfelelő pillanatokban automatikusan megváltoztatja gördülési irányát. Kiszámíthatatlan akciója miatt macskájának valódi okosságot és elkötelezettséget kell mutatnia, hogy "levadássza". A bolyhos vadász minden bizonnyal értékelni fogja ezt a tevékenységi formát!

Különböző ingerek

A játék a macska különböző érzékeire apellál. A beépített lézerfény vizuálisan leköti őt, és a labdához rögzített csengővel ellátott zsinór stimulálja hallását. Ez még nem minden! A játékot saját maga is kiegészítheti további barkácskiegészítőkkel, például tollakkal vagy macskamentával. Olyan sok különböző inger minden bizonnyal vonzza a kisállat figyelmét, és arra ösztönzi őt, hogy aktív legyen.

2 játékmód közül választhat

A labda 2 üzemmódban működhet - normál és okos. Ha az előbbit választja, az eszköz 8 percig fog futni. Ez a tökéletes játékidő macskája számára. És ha bekapcsolja az intelligens módot, egy speciális beépített chip hatására a labda bekapcsol, amikor megérinti, és egy idő után automatikusan kikapcsol. Válassza ki az Önnek jobban megfelelő lehetőséget, és csodálatos szórakozást nyújtson háziállatainak!

Hosszú munkaidő

Használhatja a szokásos AAA elemeket a labda táplálásához. Garantálják a készülék meglepően hosszú működési idejét. Feltételezve, hogy macskája naponta kétszer játszik a labdával, egy elemcsere után akár 25 napig is működhet. Ez majdnem egy hónap tökéletes szórakozás négylábú barátjának!

A macska fogai nem jelentenek veszélyt

A készüléket úgy tervezték, hogy tartós és könnyen használható legyen. Tartós PC műanyagból készült - ellenáll az eséseknek, kopásnak és harapásoknak. A fröccsöntési technikának köszönhetően a labda víz- és porálló is. Sőt, a be- vagy kikapcsoláshoz mindössze annyit kell tennie, hogy óvatosan nyomja meg a gombot.

5 900 Ft
Sorrend: