Okosotthon

Nézet:
Sorrend:
Nincs raktáron
6920075776393

Sonoff NSPanel okoskapcsoló

Tapasztalja meg, hogy mennyire egyszerű és kényelmes is lehet az okosotthon vezérlése! A Sonoff okoskapcsoló a saját vezérlőközpontja lesz, amivel működtetheti az eszközeit, speciális ütemtervet állíthat be és még az időjárást is megnézheti. A készülék támogatja a Wi-Fi csatlakozást és kompatibilis az eWeLink applikációval, valamint az Amazon Alexa, Google Assistant, Siri és Alice hangasszisztensekkel is. Emellett egy felhasználóbarát HMI panellel, érintőképernyővel, 2 fizikai kapcsolóval és egy termosztáttal lett felszerelve.

HMI Panel - kényelmes vezérlés

Mostantól kényelmesen vezérelheti az eszközeit és pár érintéssel aktiválhatja az ütemterveket. A Sonoff okoskapcsolója egy érintőképernyős HMI panellel lett felszerelve, ami gyors hozzáférést biztosít több hasznos funkcióhoz is. A segítségével könnyedén működtetheti a világítást vagy állíthat a légkondin! Emellett az érintőképernyő alatt 2 fizikai gomb is található, amivel 2 különböző eszközt is vezérelhet.

Könnyebb világítás vezérlés

A kapcsoló tökéletes a világítás vezérléséhez! A HMI panelnek köszönhetően gyorsan és kényelmesen vezérelheti a csatlakoztatott okosizzókat vagy a LED szalagokat, valamint a paramétereiken is változtathat: pár érintéssel állíthat a fényerőn, a színhőmérsékleten vagy a színeken. Mostantól csupán pár érintés szükséges ahhoz, hogy megváltoztassa otthona hangulatát!

Hozzon létre ütemtervet!

Igazítsa az okoseszközeit az életviteléhez! A kapcsolóval ütemtervet hozhat létre a különböző eszközeihez: beállíthatja például, hogy a halószoba világítása automatikus lekapcsoljon este 11-kor, amikor aludni megy. Azt is beállíthatja, hogyha filmet néz, akkor elinduljon a fűtés és kellemes fényű világítás kapcsoljon fel. Az NSPanel 8 widgetet támogat.

Távoli vezérlés az applikációval

Búcsúzzon el a korlátoktól és vezérelje az okoseszközeit onnan, ahonnan csak szeretné, legyen akár munkában, boltban vagy egy nyaraláson! Az NSPanel kompatibilis az eWeLink applikációval, így a párosított eszközöket a telefonjáról is tudja irányítani. Csupán egy pár kattintás szükséges ahhoz, hogy állítson a beállításokon vagy megnézze, hogy biztosan lekapcsolta-e a világítást az otthonában.

Hangvezérlés

Éppen nincsen szabad keze főzés közben, hogy felkapcsolja a világítást? Vagy esetleg túl kényelmes az ágy és nem szeretne felkelni lekapcsolni a fűtést? Többé szinte meg sem kell mozdulnia! Az NSPanel kompatibilis a Google Assistant, Siri, Amazon Alexa és Alica hangasszisztensekkel, aminek segítségével hangvezérléssel is működtetheti az eszközöket. Csupán pár szó és felkapcsolhatja a világítás vagy bekapcsolhatja a légkondit!

Eszközök csoportosítása

Szeretné felkapcsolni a világítást különböző szobákban vagy éppen az egész házban? Többé nem kell külön-külön kapcsolgatnia! A Sonoff NSPanel kapcsolóval csoportosíthat is eszközöket, így nem csak egyenként, hanem egyszerre is tudja őket vezérelni. Ezt a beállítást pedig bármikor megváltoztathatja.

Beépített termosztát

A készülék termosztáttal lett felszerelve, a továbbfejlesztett szenzorok pedig érzékelik a hőmérsékletet és segítenek elérni a kívánt szintet. Párosítsa a fűtéssel vagy a légkondival és működtesse a saját igényeinek megfelelően őket. Emellett különböző hőmérsékletet is beállíthat a nap különböző időpontjaira: 20°C napközben, 23°C este? Az NSPanel-el bármi lehet!

Nézze meg az időjárást!

Elmegy otthonról? Csak nézzen rá az NSPanelre és máris tudni fogja, hogy szüksége lesz-e esernyőre vagy sem! A készülék támogatja a Wi-Fi csatlakozást, így nem csak a dátumot és az időt jelzi, hanem az időjárást is. A kijelzőn minden fontos információt megtalál a kinti és benti hőmérsékletről is. Emellett egy speciális ikonnal ellenőrizheti, hogy napos, felhős az idő vagy esetleg esik.

Széles kompatibilitás

Hozzon létre egy olyan okosotthont, amiben öröm élni! Az NSPanel kompatibilis a legtöbb Sonoff termékkel, például kapcsolókkal, konnektorokkal, izzókkal és LED szalagokkal. Emellett kényelmesen vezérelhet vele egyes Philips Hue eszközöket is. Mindennek köszönhetően olyan okosotthont hozhat létre, amely tökéletesen alkalmazkodik a mindennapjaihoz.

A készlet tartalma:

  • NSPanel kapcsoló
  • 2 db csavar
  • Felhasználói kézikönyv

Gyártó Sonoff
Modell NSPanel-EU
Bemenet 100-240V ~ 50/60Hz 4A max.
Kimenet 100-240V ~ 50/60Hz, 2A / csatorna, 4A összesen
LED terhelés 150W 110V / csatorna, 300W 110V összesen
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz
Bluetooth 4.2 BLE
Kijelző 3.5″ TFT
Kijelző felbontása 480x320px
Támogatott operációs rendszerek Android, iOS
Anyag borítása PC V0 + CRS + edzett üveg
Méret 86x86x41.7mm
Tanúsítványok CE, CQC, SRRC, RoHS

 

26 900 Ft
Nincs raktáron
6920075776447

Sonoff S26R2TPF-DE okoskonnektor

Mostantól könnyedén vezérelheti a csatlakoztatott eszközeit az applikáció vagy hangasszisztens segítségével. A termék kompatibilis az Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings és Alica hangasszisztensekkel, emellett pedig csoportosíthatja is a készülékeket. A konnektor akár 16A-es terhelést is elbír, így igényesebb készülékeket is csatlakoztathat hozzá, például fűtőtestet vagy lassú tűzhelyet.

Vezérelje távolról is az eszközeit!

Többé nem kell aggódnia, hogy lekapcsolta-e az eszközeit mielőtt elindult otthonról. Az okoskonnektorral távolról is vezérelheti a csatlakoztatott eszközöket az eWeLink applikáció segítségével. Mostantól akár a munkahelyéről vagy egy étteremben ülve is bekapcsolhatja a klímát, esetleg lekapcsolhatja a világítást otthonában. Emellett az eszközei állapotát is ellenőrizheti távolról. A funkció használatával könnyedén gondoskodhat otthona biztonságáról és áramot spórolhat.

Vezérlés megosztása

A családja és a barátai is könnyedén vezérelhetik a konnektorhoz csatlakoztatott eszközöket: az applikáció segítségével megoszthatja a kiválasztott eszközöket. Hogyha többen élnek egy háztartásban, akkor ez a funkció hasznos lesz! Mostantól a szobatársa is könnyedén le- vagy felkapcsolhatja az eszközöket, ellenőrizheti az állapotukat és beütemezheti őket.

Hangasszisztens

Nincs szabad keze főzés közben? Esetleg kényelmesen fekszik a kanapén és nem szeretne felkelni lekapcsolni a világítást? Többé nem kell felállnia, de még a telefonjáig sem kell elnyúlnia! A Sonoff okoskonnektor működik az Amazon Alexa, Google Assistant és Alice hangasszisztensekkel is, aminek köszönhetően pár szóval bekapcsolhatja a kávéfőzőt vagy lekapcsolhatja a fűtést.

Csoportosítsa az eszközöket

A Sonoff-al sokkal egyszerűbb lesz az okosotthon kezelése! Az okoskonnektor segítségével csoportosíthatja az eszközöket, így többé nem kell külön-külön irányítania őket. Egyetlen kattintással lekapcsolhatja a világítást az összes szobában vagy bekapcsolhatja a kávéfőzőt.

Szabja a saját életstílusára az okosotthonát

Többé nem kell időt és energiát pazarolnia a napi teendőire. A konnektorral ütemtervet is készíthet: például beállíthatja, hogy reggelente elinduljon a kávéfőző vagy, hogy délután bekapcsoljon a fűtés. De például párosíthatja is a konnektort a S26R2TPF-DE mozgásérzékelővel (a készlet nem tartalmazza) és beállíthatja, hogy automatikusan felkapcsoljon a lámpa, hogyha valaki belép a szobába. Próbálja ki a lehetőségeket és hozzon létre egy tökéletes okosotthont!

Nézze meg, hogy mi történik otthonában

Szeretné megnézni, hogy mi történik a lakásában, amíg nincs otthon? A Sonoff S26R2TPF-DE okoskonnektorral ezt megteheti! Csak csatlakoztasson egy kamerát a konnektorhoz, amivel bármikor könnyedén ellenőrizheti az otthonát.


Tulajdonságok:Gyártó


Sonoff


Modell


S26R2TPF-DE


Wi-Fi


IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz


Támogatott operációs rendszerek


Android, iOS


Működési hőmérséklet


-10°C-40°C


Bemenet


250V ~50-60Hz


Max. terhelés


4000W / 16A


Anyag


PC V0


 


 


 

 

3 900 Ft
Nincs raktáron
6920075776119

 

 Egy okos eszköz, ami felébreszti otthonát!


Az SNZB-03 mozgásérzékelő könnyedén érzékel mindenféle mozgást és a Bridge-el kombinálva automatikusan felkapcsolja a villanyt a nappaliban, így könnyebben mozoghat a lakásban sötétedés után.

 

Megbízható


Az eszköz 6 méteres távolságban és 110 fokban érzékel, a kerek kialakításának köszönhetően pedig a házban bárhová felszerelheti.


 

 


Első a biztonság


Hogyha kamerát is csatlakoztat az érzékelőhöz, akkor azt is láthatja, hogy mi történik otthonában, amíg távol van. Az applikáció mindennap elmenti a felvételeket, amire pedig nincsen szüksége azt ki is törölheti.


 


Alacsony töltöttségi szint jelzés


Az applikáció akkor is értesíti Önt, hogyha az akkumulátor alacsony töltöttségi szinten van (10%), így nem kell aggódnia amiatt, hogy esetleg lemerül a készülék!


Könnyű beüzemelés


A ragasztószalaggal gyorsan és könnyedén felszerelheti az érzékelőt. Attól nem kell tartania, hogy leesik, mivel stabil és erős.


 


Tulajdonságok


Modell


SNZB-03


Akkumulátor


3V (CR2450)


WIFI


IEEE 802.15.4 (ZIGBEE)


Működési hőmérséklet


-10 ° C~40 ° C


Anyag


PC


Súly


19 g


Méret


35 mm x 39 mm x 28 mm


 

4 900 Ft
Nincs raktáron
6920075726510

Intelligens kapcsoló

A Sonoff TX egy érintőképernyős és intelligens villanykapcsoló. Működtethető egy alkalmazás segítségével WiFi hálózaton keresztül vagy klasszikus, érintéssel. Bekapcsolhatja a fényt a ház kiválasztott szobájában, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Kiváló minőségű anyagokból, például hőálló ABS-ből és edzett üvegből készült, biztonságot nyújt és tökéletesen illeszkedik minden helyiségbe. A kapcsoló gyengéd háttérvilágítása finoman hangsúlyozza annak kialakítását és éjszaka láthatóvá teszi.

Vezérlés a háztartás minden tagja számára

Az alkalmazás segítségével könnyedén megoszthatja világításvezérlését más felhasználókkal.

Szolgáltatás

A felhasználók távolról működtethetik a csatlakoztatott eszközöket az iOS és Android platformokon elérhető ingyenes eWeLink alkalmazáson keresztül. Érintés és távirányító (433MHz) is lehetséges. A hálózati kapcsolatnak köszönhetően az eszköz állapotának szinkronizálása azonnali, így az alkalmazás mindig megjeleníti az aktuális adatokat. Ez lehetővé teszi, hogy teljes mértékben ellenőrizze otthonunk túlzott energiafogyasztását.

Intelligens vezérlés

Beállíthatja saját ütemezését, hogy automatikusan be- és kikapcsolja eszközeit egy bizonyos időpontban vagy azt követően.

Mobil vezérlés

A világítás alkalmazással történő vezérlésének köszönhetően könnyedén be- vagy kikapcsolhatja otthonában a világítást, amikor távol van. Az alkalmazás nagyon könnyen használható, lehetővé teszi egy adott kapcsoló kiválasztását. Többé nem kell aggódnia a bekapcsolva hagyott lámpa miatt.
Modell T3EU1C-TX
Feszültség 100~240 V AC
Max. tápegység 2 A (csatorna)
Max. terhelhetőség 480 watt (nyomtatás)
Szín Fekete
WiFi 802.11 b/g/n
Titkosítás WiFi WPA-PSK/WPA2-PSK
Anyag Edzett üveg/ PC V0
Csatornák száma 1
Szerelési furatok méretei 86 mm x 86 mm x 35 mm
9 600 Ft
Nincs raktáron
6920075727616

Intelligens kapcsoló

A Sonoff TX egy érintőképernyős és intelligens villanykapcsoló. Működtethető egy alkalmazás segítségével WiFi hálózaton keresztül vagy klasszikus, érintéssel. Bekapcsolhatja a fényt a ház kiválasztott szobájában, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Kiváló minőségű anyagokból, például hőálló ABS-ből és edzett üvegből készült, biztonságot nyújt és tökéletesen illeszkedik minden helyiségbe. A kapcsoló gyengéd háttérvilágítása finoman hangsúlyozza annak kialakítását és éjszaka láthatóvá teszi.

Vezérlés a háztartás minden tagja számára

Az alkalmazás segítségével könnyedén megoszthatja világításvezérlését más felhasználókkal.

Szolgáltatás

A felhasználók távolról működtethetik a csatlakoztatott eszközöket az iOS és Android platformokon elérhető ingyenes eWeLink alkalmazáson keresztül. Érintés és távirányító (433MHz) is lehetséges. A hálózati kapcsolatnak köszönhetően az eszköz állapotának szinkronizálása azonnali, így az alkalmazás mindig megjeleníti az aktuális adatokat. Ez lehetővé teszi, hogy teljes mértékben ellenőrizze otthonunk túlzott energiafogyasztását.

Intelligens vezérlés

Beállíthatja saját ütemezését, hogy automatikusan be- és kikapcsolja eszközeit egy bizonyos időpontban vagy azt követően.

Mobil vezérlés

A világítás alkalmazással történő vezérlésének köszönhetően könnyedén be- vagy kikapcsolhatja otthonában a világítást, amikor távol van. Az alkalmazás nagyon könnyen használható, lehetővé teszi egy adott kapcsoló kiválasztását. Többé nem kell aggódnia a bekapcsolva hagyott lámpa miatt.


 

Modell T3EU2C-TX
Feszültség 100~240 V AC
Max. feszültség 2 A (csatorna)
Max. terhelhetőség 480 watt (nyomtatás)
Szín Fekete
WiFi 802.11 b/g/n
Titkosítás WiFi WPA-PSK/WPA2-PSK
Anyag Edzett üveg / PC V0
Csatornák száma 2
Szerelési furatok méretei 86 mm x 86 mm x 35 mm
9 900 Ft
Nincs raktáron
6920075727319

Intelligens kapcsoló

A Sonoff TX egy érintőképernyős és intelligens villanykapcsoló. Működtethető egy alkalmazás segítségével WiFi hálózaton keresztül vagy klasszikus, érintéssel. Bekapcsolhatja a fényt a ház kiválasztott szobájában, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Kiváló minőségű anyagokból, például hőálló ABS-ből és edzett üvegből készült, biztonságot nyújt és tökéletesen illeszkedik minden helyiségbe. A kapcsoló gyengéd háttérvilágítása finoman hangsúlyozza annak kialakítását és éjszaka láthatóvá teszi.

Vezérlés a háztartás minden tagja számára

Az alkalmazás segítségével könnyedén megoszthatja világításvezérlését más felhasználókkal.

Támogat

A felhasználók távolról működtethetik a csatlakoztatott eszközöket az iOS és Android platformokon elérhető ingyenes eWeLink alkalmazáson keresztül. Érintés és távirányító (433MHz) is lehetséges. A hálózati kapcsolatnak köszönhetően az eszköz állapotának szinkronizálása azonnali, így az alkalmazás mindig megjeleníti az aktuális adatokat. Ez lehetővé teszi, hogy teljes mértékben ellenőrizze otthonunk túlzott energiafogyasztását.

Intelligens vezérlés

Beállíthat saját ütemezéseket, amelyek automatikusan be- és kikapcsolják az eszközöket egy bizonyos időpontban vagy azt követően

Mobil vezérlés

A világítás alkalmazással történő vezérlésének köszönhetően könnyedén be- vagy kikapcsolhatja otthonában a világítást, amikor távol van. Az alkalmazás nagyon könnyen használható, lehetővé teszi egy adott kapcsoló kiválasztását. Többé nem kell aggódnia a bekapcsolva hagyott lámpa miatt.


Modell T3EU3C-TX
Feszültség 100~240 V AC
Max. feszültség 1 A (csatorna)
Max. LED teljesítmény 100 W (csatorna)
Szín Fekete
WiFi 802.11 b/g/n
Titkosítás WiFi WPA-PSK/WPA2-PSK
Anyag Edzett üveg / PC V0
Csatornák száma 3
Szerelési furatok méretei 86 mm x 86 mm x 35 mm
11 590 Ft
Nincs raktáron
6920075727517

Intelligens kapcsoló

A Sonoff TX egy érintőképernyős és intelligens villanykapcsoló. Működtethető egy alkalmazás segítségével WiFi hálózaton keresztül vagy klasszikus, érintéssel. Bekapcsolhatja a fényt a ház kiválasztott szobájában, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Kiváló minőségű anyagokból, például hőálló ABS-ből és edzett üvegből készült, biztonságot nyújt és tökéletesen illeszkedik minden helyiségbe. A kapcsoló gyengéd háttérvilágítása finoman hangsúlyozza annak kialakítását és éjszaka láthatóvá teszi.

Vezérlés a háztartás minden tagja számára

Az alkalmazás segítségével könnyedén megoszthatja világításvezérlését más felhasználókkal.

Szolgáltatás

A felhasználók távolról működtethetik a csatlakoztatott eszközöket az iOS és Android platformokon elérhető ingyenes eWeLink alkalmazáson keresztül. Érintés és távirányító (433MHz) is lehetséges. A hálózati kapcsolatnak köszönhetően az eszköz állapotának szinkronizálása azonnali, így az alkalmazás mindig megjeleníti az aktuális adatokat. Ez lehetővé teszi, hogy teljes mértékben ellenőrizze otthonunk túlzott energiafogyasztását.

Intelligens vezérlés

Beállíthatja saját ütemezését, hogy automatikusan be- és kikapcsolja eszközeit egy bizonyos időpontban vagy azt követően.

Mobil vezérlés

A világítás alkalmazással történő vezérlésének köszönhetően könnyedén be- vagy kikapcsolhatja otthonában a világítást, amikor távol van. Az alkalmazás nagyon könnyen használható, lehetővé teszi egy adott kapcsoló kiválasztását. Többé nem kell aggódnia a bekapcsolva hagyott lámpa miatt.Modell T2EU2C-TX
Feszültség 100~240 V AC
Max. feszültség 2 A (csatorna)
Maximális terhelhetőség 480 watt (nyomtatás)
Szín Fehér
WiFi 802.11 b/g/n
Titkosítás WiFi WPA-PSK/WPA2-PSK
Anyag Edzett üveg / PC V0
Csatornák száma 2
Szerelési furatok méretei 86 mm x 86 mm x 35 mm

 

10 290 Ft
Nincs raktáron
6920075775891

 

 Okosérzékelő ajtókhoz és ablakokhoz


 


A Sonoff DW2 érzékelővel sokkal nagyobb biztonságban érezheti majd magát az otthonában. Az érzékelő értesítést küld a telefonjára, amikor valamelyik ajtó vagy ablak kinyílik vagy bezáródik. Gondoskodjon a biztonságáról és legyen nyugodt az otthonában.Kényelem mindenek felett


 


Az érzékelőt csak párosítania kell a telefonos applikációval és már készen is áll a használatra, az alkalmazáson keresztül pedig vezérelni is tudja!


Az otthona mindig biztonságban lesz!


Az érzékelő értesítést küld a telefonjára hogyha egy váratlan vendég próbálja kinyitni az ablakot vagy ajtót, így többé nem kell aggódnia a biztonsága miatt!

Alacsony töltöttségi szint jelzés


Az applikáció akkor is értesíti Önt, hogyha az akkumulátor alacsony töltöttségi szinten van (10%), így nem kell aggódnia amiatt, hogy esetleg lemerül a készülék!

 Tulajdonságok


Modell


DW2


Teljesítmény


AAA elem 1.5V (a készlet nem tartalmazza)


Nyugalmi áram


?40µA


Pemissziós áram


? 15mA


Működési hőmérséklet


-10? to 40?


Méret


70 mm x 31 mm x 19 mm / 42 x 14 x 16


Wi-Fi


Wi-Fi 2.4GHz 802.11b/g/n


 

2 900 Ft
Nincs raktáron
6920075725711

 

Intelligens kapcsoló

A Sonoff TX egy érintőképernyős és intelligens villanykapcsoló. Működtethető egy alkalmazás segítségével WiFi hálózaton keresztül vagy klasszikus, érintéssel. Bekapcsolhatja a fényt a ház kiválasztott szobájában, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Kiváló minőségű anyagokból, például hőálló ABS-ből és edzett üvegből készült, biztonságot nyújt és tökéletesen illeszkedik minden helyiségbe. A kapcsoló gyengéd háttérvilágítása finoman hangsúlyozza annak kialakítását és éjszaka láthatóvá teszi.

Vezérlés a háztartás minden tagja számára

Az alkalmazás segítségével könnyedén megoszthatja világításvezérlését más felhasználókkal.

Támogat

A felhasználók távolról működtethetik a csatlakoztatott eszközöket az iOS és Android platformokon elérhető ingyenes eWeLink alkalmazáson keresztül. Érintés és távirányító (433MHz) is lehetséges. A hálózati kapcsolatnak köszönhetően az eszköz állapotának szinkronizálása azonnali, így az alkalmazás mindig megjeleníti az aktuális adatokat. Ez lehetővé teszi, hogy teljes mértékben ellenőrizze otthonunk túlzott energiafogyasztását.

Intelligens vezérlés

Beállíthatja saját ütemezését, hogy automatikusan be- és kikapcsolja eszközeit egy bizonyos időpontban vagy azt követően.

Mobil vezérlés

A világítás alkalmazással történő vezérlésének köszönhetően könnyedén be- vagy kikapcsolhatja otthonában a világítást, amikor távol van. Az alkalmazás nagyon könnyen használható, lehetővé teszi egy adott kapcsoló kiválasztását. Többé nem kell aggódnia a bekapcsolva hagyott lámpa miatt.Modell T2EU1C-TX
Feszültség 100~240 V AC
Max. feszültség 2 A (csatornák)
Maximális terhelhetőség 480 watt (nyomtatás)
Szín Fehér
WiFi 802.11 b/g/n
Titkosítás WiFi WPA-PSK/WPA2-PSK
Anyag Edzett üveg / PC V0
Csatornák száma 1
Szerelési furatok méretei 86 mm x 86 mm x 35 mm

 

9 290 Ft
Sorrend: