Okos porszívók

Nézet:
Sorrend:
Nincs raktáron
6923185680840

Viomi Alpha 2 Pro intelligens porszívó

A Viomi Alpha 2 Pro robotporszívó alaposan kitakarítja Ön helyett otthonát. Kettős Lidar lézeres navigációs rendszerének köszönhetően könnyedén eligazodik bármely helyiségben, és kikerüli az akadályokat. Egyszerre képes felmosni és porszívózni a padlót, szívóereje pedig eléri a 4000Pa-t. A mellékelt ürítőállomásnak köszönhetően a tartályból automatikusan kidobja a szemetet is. Támogatja a távvezérlést is alkalmazáson vagy hangutasításokon keresztül.

Tökéletesen alkalmazkodik otthonához

A 4 intelligens Lidar lézeres érzékelővel ellátott kettős navigációs rendszerének köszönhetően a robot pontosan érzékeli az előtte lévő akadályokat akár 70-90 mm-es távolságig. Automatikusan kikerül több mint 150 gyakori készüléket, bútort vagy tárgyat, például papucsot, kedvencünk almát vagy szemetesládát. Emellett hatékonyan elkerüli a különböző tárgyakkal való ütközéseket is. Nem kell többé minden alkalommal előkészíteni a helyiségeket takarítás előtt!

Alaposan megtisztítja feltérképezi a szobákat

A készülék oldalán egy fejlett lézeres érzékelő található, amely lehetővé teszi, hogy akár 1,5 cm-es pontossággal tisztítsa a padlót a falak mentén és a különböző tárgyakat, elérve a nehezen hozzáférhető sarkokat is, anélkül, hogy a bútorokat megrongálná vagy a festéket megkarcolná. Ráadásul az Alpha 2 Pro támogatja az intelligens 360°-os szkennelést, így pontos térképeket készíthet az általa tisztított helyiségekről, és szabadon mozoghat még a legösszetettebb környezetben is. Az AI LDS algoritmusnak köszönhetően a robot 6 méteres hatótávolságon belül folyamatosan képes pásztázni.

Öntisztító rendszer

Ne pazarolja idejét és energiáját a robot hulladéktankjának ürítésére. A Viomi Alpha 2 Pro megteszi ezt Ön helyett! A mellékelt állomás és az Auto-Dumping 2.0 rendszer lehetővé teszi a hatékony tisztítást, és csökkenti a másodlagos szennyeződés kockázatát. A rövidített 325 mm-es légcsatornával a tartály kiürítése mindössze 15 másodpercet vesz igénybe! Emellett a HEPA-szűrővel ellátott hármas szűrőrendszer segít a káros részecskék akár 95%-ának blokkolásában.

Azonnal eloszlatja a port

Szabaduljon meg a portól, morzsáktól és egyéb szennyeződésektől. A Viomi Alpha 2 Pro akár 4000Pa szívóteljesítménnyel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy gyorsan és hatékonyan kezeli a szennyeződéseket. Szőnyegek porszívózására is tökéletesen alkalmas. Intelligens módon érzékeli azokat, és automatikusan megnöveli rajtuk a szívóerőt, hogy alaposan eltávolítsa a szálaikban rejtőző port. A robotot az alkalmazásban elérhető üzemmódok egyikének kiválasztásával az Ön elvárásaihoz is igazíthatja.

Feltörli a padlót Ön helyett

A Viomi Alpha 2 Pro felmossa helyetted a padlót. A robot víztartálya elektronikusan vezérelt, ami azt jelenti, hogy a felmosóbetét mindig optimálisan nedves lesz. Ez azt jelenti, hogy alaposan megtisztítja a jelzett felületeket anélkül, hogy vízkárokat okozna. Még a legmakacsabb foltokkal is könnyedén megbirkózik! Különböző vízáramlási szintek közül is választhat.

Megbízható nagy lakásokban is

A Viomi Alpha 2 Pro robot tökéletesen alkalmas kisebb lakásokba és nagy otthonokba egyaránt. Tartós 5200mAh-s akkumulátorával, akár 200 perces üzemidejével és nagy, 320 ml-es víztartályával könnyedén képes akár 420 m2 alapterületet is alaposan megtisztítani egy menetben. Ráadásul, ha az akkumulátor közel áll ahhoz, hogy lemerüljön takarítás közben, a robot automatikusan az állomás felé veszi az irányt, feltölti magát, majd onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta.

Még több lehetőség az alkalmazással

Telepítse a dedikált alkalmazást, és vegye át a robot teljes irányítását. Például okostelefonja segítségével megtekintheti az elmentett padlótérképeket és konfigurálhatja azokat. Emellett részletes takarítási ütemterveket is készíthet. Egyszerű porszívózás az összes szobában minden második nap? Mit szólna a padlók alapos felmosásához minden csütörtökön? A választás az Öné! Az alkalmazás lehetővé teszi a robot távoli vezérlését és a működési módok kiválasztását is. Mostantól akkor is működtetheti a készüléket, amikor nincs otthon!

Hangvezérlési képesség

Kényelmesen ül a kanapén, és nincs kéznél az okostelefonja? Semmi gond! A robot működtetéséhez még csak el sem kell mozdulnia a helyéről. Az Alpha 2 Pro kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa hangalapú asszisztensekkel. Ez azt jelenti, hogy egyszerű parancsokkal vezérelhető. Adja meg neki a megfelelő parancsot, és nézze, ahogy nekilát a munkának. A készülék hangutasításokat is tud adni.

A csomag tartalma

  • Viomi Alpha 2 Pro porszívó
  • Ürítőállomás (HEPA szűrővel)
  • 2 az 1-ben Por- és víztartály
  • Főkefe
  • Oldalkefe
  • HEPA szűrő
  • 3 db Porzsák
  • felmosófej tartó
  • 2 db felmosófej
  • Eldobható felmosórongy x10
  • Tisztítófej
  • Főkefe takaró
  • Felhasználói kézikönyv
  • Gyorsindítási útmutató
Márka Viomi
Terméknév Alpha 2 Pro
Modell V-RVCLMD40B
Súly 9.2kg
Akkumulátor kapacitása 5200mAh
Működési idő akár 200 perc (csendes mód)
Szívóerő 4000Pa
OTA frissítés Van
Zajszint kb. 68 dB (normál mód)
Portartály kapacitása 200ml
Víztartály kapacitása 320ml
Applikációs vezérlés Van
Mérete kb. φ350x95mm
Max. teljesítmény 55W
Feszültség 14.4V
Vezeték nélküli kapcsolat Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz
Működési frekvencia 2400 - 2835MHz

Tartályürítő állomás

Modell V-RVCLMD40B
Max. teljesítmény 1050W
Bemeneti feszültség 220-240V~
Kimeneti feszültség 24V 1.5A
Frekvencia 50-60Hz
Mérete 405x238x295mm
189 900 Ft
Nincs raktáron
6923185617358

Viomi S9 Alpha intelligens robot - megtisztítja otthonát az Ön számára!

A Viomi S9 Alpha intelligens robot alaposan megtisztítja otthonában a padlót, miközben Ön valami másról gondoskodik. Akár 2.700Pa szívóerejének, valamint porszívó és nedves tisztítási funkcióinak köszönhetően átfogóan és hatékonyan gondoskodik minden helyiség tisztaságáról. A speciális töltőállomás és a hulladéktartály automatikus ürítése, az akár 220 perces munkaidő, valamint az intelligens helyiségszkennelés és a többszörös térképmemória funkciója rendkívül egyszerűvé és kellemessé teszi a készülék használatát.

Még a makacs szennyeződéseket is kezeli

A Japánból importált, csendes, kefe nélküli motor akár 2,700Pa szívóteljesítményt is biztosít a porszívó számára. Ennek köszönhetően az S9 Alpha könnyedén kezeli a legproblémásabb hulladékot is. Azonnal megszabadul a portól, a korpától és a kis törmeléktől. Fő keféje elég közel van a padlóhoz ahhoz, hogy hatékonyan tisztítsa, és még a csempék vagy panelek közötti kis résekből is felszívja a szennyeződéseket. Ugyanolyan jól működik a szőnyegeken. A hatékony poreltávolítást egy fejlett HEPA szűrőrendszer segíti, amely otthonát tiszta, biztonságos, allergénmentes hellyé varázsolja.

Nincs több ürítés a szemetesben

Az intelligens automatikus dömping 2.0 rendszer lehetővé teszi a hulladéktartály automatikus ürítését. Ez minimalizálja a túlcsordulás vagy az eltömődés kockázatát. Ezeket a rendkívül rövid zsinór is csökkenti - hossza csak 381 mm. A szemeteszsák kapacitása akár 3l is lehet - csak havonta egyszer kell cserélnie. Nem is kell emlékeznie rá - amikor eljön a megfelelő idő, egy értesítés jelenik meg a töltő- és ürítőállomás LED-képernyőjén.

Gondoskodik a padlóról

Az S9 Alpha a padlót is nedvesen mossa. A továbbfejlesztett mikroszivattyúnak köszönhetően állandó szinten tartja a nyomást, és gondosan szabályozza a víz áramlását a szivárgás megelőzése érdekében. A vékony szálból készült, cserélhető mop csökkenti a szennyeződéssel való érintkezést, és segít vigyázni az egészségére. A 250 ml-es víztartály lehetővé teszi a padló alapos tisztítását, összesen akár 250 m2-ig. A vízáramlás 3 fokozatú beállítása is lehetséges.

Meg fog lepni a hosszú munkaidővel

A Viomi S9 Alpha erőteljes 5200mAh akkumulátorral van felszerelve. Ennek köszönhetően a készülék körülbelül 3,6 órán keresztül működhet. Ilyen hosszú idő alatt hatékonyan tisztítja a padlót, amelynek teljes területe akár 320m2. Többé nem kell attól tartania, hogy túl gyakran kell töltenie a robotot. Az S9 Alpha egyetlen töltés után akár többször is alaposan megtisztíthatja otthonát!

Testreszabott tisztítási módok és útvonalak az Ön igényeinek megfelelően

Válasszon az S3 Alpha 9 üzemmódja közül, hogy átfogóan tisztítsa meg otthonában a padlót. A robot egyszerre porszívózhat, mopot vagy porszívózhat és mopot is felmoshat. 2 tisztítási útvonal is rendelkezésre áll - S és Y. Az előbbi ideális a mindennapi használatra, lehetővé téve a gyors és hatékony tisztítást. A második kétirányú tisztítást jelent, hogy megszabaduljon a legkeményebb szennyeződésektől is.

Fedezze fel az intelligens megoldások előnyeit

Az LDS 2.0 lézerrel felszerelt robot intelligensen pásztázza és térképezi fel a helyiségeket, hogy optimálisan állítsa be a tisztítási útvonalakat, így energiát takarít meg. Az akár 8 m-es tartomány és a 6x360°-os, 2016Hz-es frekvencia még hatékonyabbá teszi ezt a funkciót - bármilyen mérési pontatlanság kevesebb, mint 2%. A Viomi S9 Alpha akár 2 cm magas akadályokat is képes legyőzni, és elkerülni a bútorok alatti esetleges ékelődést. Semmi sem állíthatja meg, ha megtisztítja otthonát!

Élvezze a korlátlan irányítást

Egy speciális alkalmazás segítségével részletes munkarendet tervezhet a robot számára. Ne csak az egyes területek tisztítási idejét határozza meg, hanem a számukra megfelelő szívóteljesítményt vagy vízáramlási szintet is. Az S9 Alpha megjegyzi a padlók és helyiségek térképeit, hogy még alaposabban tisztítsa meg őket. Automatikusan felismeri a szobákat, és a kívánt módon rendezi el őket. Virtuális falakat is felállíthat, hogy megakadályozza a készülék bejutását olyan helyekre, ahol nincs szükség porszívózásra. És ha hanggal szeretné vezérelni a robotot, párosítsa azt egy speciális hangszóróval, amely külön megvásárolható.

A doboz tartalma

  • S9 Alpha porszívó
  • Dokkolóegység
  • 2 az 1-ben szennytároló
  • Fő kefe
  • Oldalsó kefe
  • HEPA szűrő
  • 3x porzsák
  • NÉL
  • Felmosó tartó
  • Felmos
  • 10x eldobható mop
  • Tisztító kefe

 

 

Márka Viomi
Név Viomi S9 Alpha
Szín Fekete
Méretek 350x350x98mm
Súly Körülbelül 3,8 kg
Névleges feszültség 14,4 V
Névleges teljesítmény 50 W
Az akkumulátor kapacitása 5200mAh
Szívóteljesítmény 2700Pa
Üzemidő Akár 220 perc
A lakás mérete Körülbelül 320m2
Az akadályok leküzdése Akár 2 cm
További funkciók Tisztítási ütemtervek, portartály
automatikus ürítése, szőnyegfelismerés, felmosás S és Y
módban, térképek memorizálása

 

Ürítő állomás

Márka Viomi
Méretek 356x250x193mm
Névleges teljesítmény 950 W
Bemenet 220V 10A
Hozam 24V 1.5A
Frekvencia 50/60Hz
Hulladékzsák kapacitása 3l

 


 

 

157 900 Ft
Nincs raktáron
6923185648826

Viomi Alpha 3 takarító robot

Nincs több fárasztó porszívózás és padlófelmosás - a Viomi Alpha 3 takarítórobot gondoskodik róla! Az akár 2 800Pa szívóerővel rendelkező készülék tökéletesen kezeli a szennyeződéseket, hosszú élettartamú akkumulátora pedig akár 180 perc üzemidőt biztosít. Nem kell aggódnia a termék felmosópárnáinak mosása miatt sem - ezért a mellékelt tiszta és piszkos víztartályokkal ellátott állomás felelős. Sőt, kényelmesen vezérelheti a robotot a Mi Home alkalmazás segítségével.

Lenyűgöző teljesítmény

A Viomi Alpha 3 robot pillanatok alatt megbirkózik a szennyeződésekkel. Szívóereje eléri a 2,800Pa-t - könnyen eltávolítja a port, morzsákat, hajat és egyéb törmeléket. Sőt, a készülék nemcsak a padlót porszívózhatja, hanem nedves felmosót is okozhat. A felmosópárna vibrációs funkciójának köszönhetően hatékonyan eltávolítja a rendkívül makacs foltokat is. Lehetőség van a működésének testreszabására is az alkalmazás segítségével. Különböző tisztítási módok és szívási szintek közül választhat.

Hosszú munkaidő

A Viomi Alpha 3 hosszú élettartamú akkumulátorral van felszerelve, így akár 180 percig is folyamatosan működhet. Ez elegendő akár 180 m2 teljes területű padlók alapos porszívózásához! A robot ezért kisebb és nagyobb lakásokhoz egyaránt tökéletes. Nem kell emlékeznie a töltésre sem. Amikor az akkumulátor közel áll a lemerüléshez, az Alpha 3 automatikusan az állomásra indul, és az energia feltöltése után ott folytatja, ahol abbahagyta.

Az Ön lakásához tervezve

Ez a praktikus eszköz könnyen megtalálja az utat otthonába. Fejlett lézerrendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi a helyiségek pontos szkennelését, feltérképezését és az optimális tisztítási útvonalak megtervezését. Könnyen leküzdi a 2 cm magas akadályokat is - nem fél a küszöböktől vagy a szőnyegektől. Ugyanakkor a robot meglepően csendesen működik - hangereje csak körülbelül 72dB. Ne félj a bosszantó zajtól!

Ez gondoskodik magának a felmosópárnának a tisztaságáról

Felejtse el, hogy magának kell mosnia a robot felmosópárnáit. A mellékelt állomás megteszi ezt Ön helyett! Hogyan működik? A padló mosása közben az Alpha 3 egy bizonyos ponton automatikusan visszatér az állomásra. Ott a felmosó párnát alaposan megtisztítják. A robot ezután onnan folytatja a tisztítást, ahol abbahagyta. Az állomás 2 db 4 literes tartállyal van felszerelve - tiszta és piszkos vízhez. Ez biztosítja, hogy a szennyeződés ne kerüljön vissza a padlóra!

Szőnyegeken is megbízható

Van az otthonában szőnyeg? A Viomi Alpha 3 nem fog csalódást okozni elvárásainak! A tisztítás során könnyen felismeri, és automatikusan növeli a szívóteljesítményt, hogy alaposan porszívózza a rostjaiban rejtett morzsákat, port, hajat és egyéb szennyeződéseket. Ezenkívül felemeli a felmosópárnát, hogy megakadályozza a nedvesedést. Az alkalmazásban szőnyegelkerülő funkció is található - kapcsolja be, és a robot automatikusan elkerüli őket.

Rengeteg lehetőség az alkalmazással

Kombinálja a robotot a Mi Home alkalmazással, és szerezzen még több lehetőséget. Most már nemcsak távolról vezérelheti a robotot és megváltoztathatja a tisztítási módokat, hanem például munkarendeket is létrehozhat, és megjelölheti a tisztítandó helyiségeket. Nem akarja, hogy az Alpha 3 hozzáférjen egy bizonyos helyhez, például egy gyerekszobához? Csak állítson fel egy virtuális falat vagy tiltott zónát! Nézze meg, mi vár még rád.

Irányítsd a robotot a hangoddal

A kényelem itt nem ér véget. Nincs kéznél a telefonod, nem akarsz felkelni a kényelmes fotelből, és úgy gondolod, hogy jól jönne egy kis takarítás? Nem kell többé elmozdulnia a helyéről! Az Alpha 3 kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa intelligens asszisztensekkel. Ez azt jelenti, hogy egyszerű hangutasításokkal vezérelheti. Néhány szóval a készülék elindul az üzletbe!

A doboz tartalma

  • Tisztító robot
  • Porgyűjtő doboz
  • Szűrő képernyő
  • Fő kefe
  • Fő kefefedél
  • Felmosó párna x2
  • Oldalkefe x2
  • Tisztító állomás
  • Édesvíztartály
  • Piszkos víztartály
  • Szennyvízháló
  • Tápkábel
  • Tisztító eszköz

 

 


Márka Viomi
Modell Alfa 3
Szívóteljesítmény (max.) 2800Pa
Az akkumulátor kapacitása 5200mAh
Üzemidő (Csendes módban) Akár 180 perc
Töltési idő Körülbelül 4 óra
Ajánlott tisztítási terület (Csendes módban) ≤180m2
Hangerő ≤72dB
Hegymászó képesség Akár 2 cm
Névleges teljesítmény 55
Kimeneti feszültség 14,4 V
Az állomás tisztavíztartály-kapacitása 4l
Az állomás piszkosvíztartály-kapacitása 4l
App Mi Kezdőlap
Hangsegédek kompatibilitása Google Asszisztens, Amazon Alexa
Méretek Ø350x95mm
Súly 3,2 kg

 


 

 

299 900 Ft
Nincs raktáron
6923185680802

Viomi V3 Max intelligens takarító robot


Olyan megbízható takarító robotot keres, amely nemcsak felporszívózza Ön helyett a padlót, hanem tényleg alapos tisztaságot nyújt otthonának? Akkor a Viomi V3 Max a tökéletes választás! Kettő az egyben por- és víztartálya gondoskodik otthona tökéletes tisztaságáról. Nemcsak egyenes úton, de S- és Y-alakú útvonalakon is képes megtervezni a felmosás útvonalát. Az akár 2700 Pa szívóteljesítményének köszönhetően kiválóan megbirkózik a törmelékekkel is. Az akár 215 perces üzemideje pedig azt jelenti, hogy nagyobb lakások takarítására is alkalmas. Fejlett algoritmusainak köszönhetően kiválóan tájékozódik a szobák között, és pontos térképeket készít, amelyeket az alkalmazáson keresztül kezelhet. A robot emellett rendkívül csendes működésével is kitűnik: csendes üzemmódban 57 dB - felejtse el a zavaró zajt!



 


Hatékony porszívózás és mosás egyszerre


A praktikus kettő az egyben tartállyal felszerelt robotporszívó képes felmosni és porszívózni, akár egymás után! A portartály kapacitása 400 ml, a víztartály kapacitása pedig 200 ml. Nem kell folyton kicserélnie az alkatrészeket, így a Viomi V3 Max nemcsak a padlót tisztítja otthonában, hanem időt és energiát is megtakarít. Emellett a többek között HEPA-szűrőből álló 3 fokozatú szűrés hatékonyan megakadályozza a másodlagos szennyeződéseket. Termékéhez akár 600 ml kapacitású víztartályt is vásárolhat, amivel az eszköz még tovább bírja utántöltés nélkül, és így még kényelmesebbé teheti a takarítást az egész házban.



 


Megbirkózik akár a makacs szennyeződésekkel is


Hogy mi teszi ezt a robotporszívót kivételessé? Elektronikusan szabályozott tartályának nyomása állandó, így nem kell aggódnia szivárgó víz miatt. A víz egyenletesen oszlik el, és a 3 fokozatú vízszintszabályzóval a robotot az Ön igényeihez és elvárásaihoz igazíthatja. Ráadásul a felmosót úgy tervezték, hogy a legmakacsabb foltokkal is megbirkózzon anélkül, hogy a padlót károsítaná. A kemény és puha anyagok kombinációja optimális eredményt tesz lehetővé!



 


Két útvonal kialakítási minta


A Viomi V3 Max alaposan megtisztítja a padlót. 2 tisztítási útvonal-mintázat áll rendelkezésre - S- és Y-alakú útvonalak között is szabadon válthat. Az ‘S’ ideális a normál, mindennapi tisztításhoz. Az Y-alakú útvonalat követve a robot a kézi tisztítást imitálja. Alaposan megtisztítja a padlót, anélkül, hogy egyetlen zugot is kihagyna. Így biztos lehet benne, hogy semmilyen morzsa vagy makacs folt nem rontja el a kedvét!



 


Megbízható a por és a szennyeződések elleni küzdelemben


Otthonának padlója hamarosan ragyogóan tiszta lehet. A Viomi V3 Max egy Japánból importált Nidec kefe nélküli motorral működik, amely akár 2700 Pa szívóerőt biztosít. Emellett egy speciálisan kialakított V alakú kefével rendelkezik, amely precízen szedi fel a port. A robot tökéletesen megbirkózik a szőrrel, a morzsákkal és még a hajszálakkal is. Ráadásul a robot intelligensen érzékeli a szőnyegeket, és automatikusan növeli a teljesítményét rajtuk, így még jobban megtisztítja őket. De ez még nem minden, a portartály kiürítéséhez csak egy gombnyomással kell kiüríteni - nem kell többé bepiszkolnia a kezét.



 


Kitakarítja az egész házat és fel is tölti magát


A robotporszívó hihetetlenül hosszú üzemidejét a nagy teljesítményű 5200mAh-s akkumulátornak köszönheti. Teljesen feltöltve a Viomi V3 Max akár 215 percig is képes takarítani. Ez elegendő idő akár 290m2 padló megtisztításához! A készülék tehát kis és nagy lakásokba egyaránt fantasztikusan alkalmas. És nem kell aggódnia a töltés miatt sem. Amikor az akkumulátor hamarosan lemerül, a robot odamegy az állomásra, feltölti az energiát, majd onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta. Ráadásul a Viomi V3 Max automatikusan blokkolja a víztartály szivárgását takarítás közben, így minimálisra csökkenti a rövidzárlat vagy az áramütés kockázatát.



 


Szabadon mozog a helyiségekben


A Viomi V3 Max tökéletesen megtalálja az utat a lakásodban. Ezt a többmagos processzor, a 14 érzékelőből álló szenzorrendszer, valamint a SLAM és LDS algoritmusok teszik lehetővé. Mindezek révén a robot még a legbonyolultabb környezetben is jól boldogul. Gyorsan feldolgozza az adatokat, valós időben igazítja a takarítási útvonalat, felismeri a takarítatlan területeket, és térképet készít a helyiségről. Nem kell folyamatosan felügyelnie a munkáját - hatékonyan porszívózza és felmossa a padlót, elkerülve az ütközést és az elakadást. Az akár 2 cm magas akadályokat, például küszöböket és szőnyegeket is könnyedén leküzdi.



 


Felhasználóbarát alkalmazás


Használja ki az alkalmazás által kínált hasznos funkciókat. Módosítsa az üzemmódokat és beállításokat, kezelje a mentett térképeket és ütemezze be előre, mikor dolgozzon a porszívója. Ellenőrizheti a robotporszívó cserélhető alkatrészeinek állapotát is. Az alkalmazás arra is emlékezteti Önt, ha a víztartályt újra kell töltenie. Lehetőség van tiltott zónák és virtuális falak létrehozására is. Az új Map 2.0 rendszernek köszönhetően a Viomi V3 Max akár 5 szint térképét is képes tárolni - így nagy házak tisztítására is tökéletesen alkalmas.



 


Interaktív hangvezérlés


Extra funkciókat és még több kényelmet szeretne? Nagyszerű híreink vannak az Ön számára! A Viomi V3 Max kompatibilis az Amazon Alexa, a Google Assistant és a Xiapmi rendszerrel, vagyis hangutasításokkal is vezérelhető. Nincs többé szükség arra, hogy felálljon a székéből, vagy a telefonjáért nyúljon! A készülék hangüzeneteket is kiad, ami sokkal könnyebbé teszi a használatát. A robot értesíteni fog például arról, hogy alacsony a vízmennyiség a tartályban - így soha nem fog elfelejteni újratölteni. A Viomi V3 Max akár 13 nyelvet is támogat - a kommunikáció vele biztosan nem lesz probléma!



 


A csomag tartalma


 



    • Viomi V3 Max intelligens porszívó

    • Töltőállomás

    • Tápegység

    • Főkefe

    • 2 az 1-ben por- és víztartály

    • Újrafelhasználható nedves törlőkendő

    • Újrafelhasználható nedves és száraz törlőkendő

    • Eldobható felmosórongy

    • 2 db oldalkefe

Termékjellemzők

 

Márka Viomi
Modell V-RVCLM27
Porszívó méretei 355x355x105mm
Szín Fekete
Navigációs mód LDS
Akkumulátor kapacitás 5200mAh
Maximális működési idő 215 perc
Maximális akadály Up to 20mm
Szívóerő 2700Pa
Porgyűjtő térfogata 400ml
Víztartály térfogata 200ml
Felmosó funkció Elektronikusan vezérelt víztartály
Maximális zaj 70dB
Csendes üzemmód 57dB
Funkciók

takarítás-tervezés, szőnyegfelismerés, térképek tárolása, automatikus feltöltés, virtuális falak, felmosás


 


 

 

129 900 Ft
Nincs raktáron
6923185618317

Viomi S9 Alpha intelligens robot - megtisztítja otthonát az Ön számára!

A Viomi S9 Alpha intelligens robot alaposan megtisztítja otthonában a padlót, miközben Ön valami másról gondoskodik. Akár 2.700Pa szívóerejének, valamint porszívó és nedves tisztítási funkcióinak köszönhetően átfogóan és hatékonyan gondoskodik minden helyiség tisztaságáról. A speciális töltőállomás és a hulladéktartály automatikus ürítése, az akár 220 perces munkaidő, valamint az intelligens helyiségszkennelés és a többszörös térképmemória funkciója rendkívül egyszerűvé és kellemessé teszi a készülék használatát.

Még a makacs szennyeződéseket is kezeli

A Japánból importált, csendes, kefe nélküli motor akár 2,700Pa szívóteljesítményt is biztosít a porszívó számára. Ennek köszönhetően az S9 Alpha könnyedén kezeli a legproblémásabb hulladékot is. Azonnal megszabadul a portól, a korpától és a kis törmeléktől. Fő keféje elég közel van a padlóhoz ahhoz, hogy hatékonyan tisztítsa, és még a csempék vagy panelek közötti kis résekből is felszívja a szennyeződéseket. Ugyanolyan jól működik a szőnyegeken. A hatékony poreltávolítást egy fejlett HEPA szűrőrendszer segíti, amely otthonát tiszta, biztonságos, allergénmentes hellyé varázsolja.

Nincs több ürítés a szemetesben

Az intelligens automatikus dömping 2.0 rendszer lehetővé teszi a hulladéktartály automatikus ürítését. Ez minimalizálja a túlcsordulás vagy az eltömődés kockázatát. Ezeket a rendkívül rövid zsinór is csökkenti - hossza csak 381 mm. A szemeteszsák kapacitása akár 3l is lehet - csak havonta egyszer kell cserélnie. Nem is kell emlékeznie rá - amikor eljön a megfelelő idő, egy értesítés jelenik meg a töltő- és ürítőállomás LED-képernyőjén.

Gondoskodik a padlóról

Az S9 Alpha a padlót is nedvesen mossa. A továbbfejlesztett mikroszivattyúnak köszönhetően állandó szinten tartja a nyomást, és gondosan szabályozza a víz áramlását a szivárgás megelőzése érdekében. A vékony szálból készült, cserélhető mop csökkenti a szennyeződéssel való érintkezést, és segít vigyázni az egészségére. A 250 ml-es víztartály lehetővé teszi a padló alapos tisztítását, összesen akár 250 m2-ig. A vízáramlás 3 fokozatú beállítása is lehetséges.

Meg fog lepni a hosszú munkaidővel

A Viomi S9 Alpha erőteljes 5200mAh akkumulátorral van felszerelve. Ennek köszönhetően a készülék körülbelül 3,6 órán keresztül működhet. Ilyen hosszú idő alatt hatékonyan tisztítja a padlót, amelynek teljes területe akár 320m2. Többé nem kell attól tartania, hogy túl gyakran kell töltenie a robotot. Az S9 Alpha egyetlen töltés után akár többször is alaposan megtisztíthatja otthonát!

Testreszabott tisztítási módok és útvonalak az Ön igényeinek megfelelően

Válasszon az S3 Alpha 9 üzemmódja közül, hogy átfogóan tisztítsa meg otthonában a padlót. A robot egyszerre porszívózhat, mopot vagy porszívózhat és mopot is felmoshat. 2 tisztítási útvonal is rendelkezésre áll - S és Y. Az előbbi ideális a mindennapi használatra, lehetővé téve a gyors és hatékony tisztítást. A második kétirányú tisztítást jelent, hogy megszabaduljon a legkeményebb szennyeződésektől is.

Fedezze fel az intelligens megoldások előnyeit

Az LDS 2.0 lézerrel felszerelt robot intelligensen pásztázza és térképezi fel a helyiségeket, hogy optimálisan állítsa be a tisztítási útvonalakat, így energiát takarít meg. Az akár 8 m-es tartomány és a 6x360°-os, 2016Hz-es frekvencia még hatékonyabbá teszi ezt a funkciót - bármilyen mérési pontatlanság kevesebb, mint 2%. A Viomi S9 Alpha akár 2 cm magas akadályokat is képes legyőzni, és elkerülni a bútorok alatti esetleges ékelődést. Semmi sem állíthatja meg, ha megtisztítja otthonát!

Élvezze a korlátlan irányítást

Egy speciális alkalmazás segítségével részletes munkarendet tervezhet a robot számára. Ne csak az egyes területek tisztítási idejét határozza meg, hanem a számukra megfelelő szívóteljesítményt vagy vízáramlási szintet is. Az S9 Alpha megjegyzi a padlók és helyiségek térképeit, hogy még alaposabban tisztítsa meg őket. Automatikusan felismeri a szobákat, és a kívánt módon rendezi el őket. Virtuális falakat is felállíthat, hogy megakadályozza a készülék bejutását olyan helyekre, ahol nincs szükség porszívózásra. És ha hanggal szeretné vezérelni a robotot, párosítsa azt egy speciális hangszóróval, amely külön megvásárolható.

A doboz tartalma

  • S9 Alpha porszívó
  • Dokkolóegység
  • 2 az 1-ben szennytároló
  • Fő kefe
  • Oldalsó kefe
  • HEPA szűrő
  • 3x porzsák
  • NÉL
  • Felmosó tartó
  • Felmos
  • 10x eldobható mop
  • Tisztító kefe

 


Márka Viomi
Név Viomi S9 Alpha
Szín Fehér
Méretek 350x350x98mm
Súly Körülbelül 3,8 kg
Névleges feszültség 14,4 V
Névleges teljesítmény 50 W
Az akkumulátor kapacitása 5200mAh
Szívóteljesítmény 2700Pa
Üzemidő Akár 220 perc
A lakás mérete Körülbelül 320m2
Az akadályok leküzdése Akár 2 cm
További funkciók Tisztítási ütemtervek, portartály
automatikus ürítése, szőnyegfelismerés, felmosás S és Y
módban, térképek memorizálása

 

Ürítő állomás

 

Márka Viomi
Méretek 356x250x193mm
Névleges teljesítmény 950 W
Bemenet 220V 10A
Hozam 24V 1.5A
Frekvencia 50/60Hz
Hulladékzsák kapacitása 3l

 


 

 

157 900 Ft
Sorrend: