Egyéb

Nézet:
Sorrend:
Nincs raktáron
3760196097556

Techwood TPF-49 citrusfacsaró.

Igyon frissen facsart gyümölcslevet minden reggel a Techwood TPF-49 facsaróval. A kúp kétirányú forgásának köszönhetően az extrakció nagyon pontos, és még egy csepp sem marad a maradékban. Nagyszerű a citrusfélék összenyomására.

Könnyen használható

Ha el akarja indítani a facsarót, csak nyomja meg a kúpot, és 40 W-on kezd forogni. A létartály mérete 1L, és mivel áttetsző és fokozatos, egyenletesen méri meg az egyes pohárba öntött gyümölcslé mennyiségét.

Esztétika és kényelem

A facsaró nagyon praktikus. A kancsó alakjához hasonlítva könnyedén gördítheti a zsinórt az alapjába, és a családi reggeli során az asztalra helyezheti. Így nincs szüksége további edényekre, hogy élvezze a frissen facsart gyümölcslevet.


Gyártó Techwood
Modell Gyümölcsfacsaró 40W TPF-49
Kapacitás 1L
Tápegység 230V ~ 50hz 40W



6 900 Ft
Nincs raktáron
3760301552413

Techwood ablaktisztító TNVI-211

Tegye szikrázóvá otthonában az ablakokat. A Techwood TNVI-211 elektromos ablakmosó megkönnyíti az Ön számára! 2 tartállyal van felszerelve - az egyik tiszta vízhez, a másik piszkos vízhez. A munkaidő legfeljebb 30 perc. Könnyű és praktikus - páratlan kényelmet biztosít. A készletben egy speciális mikroszálas párna is található.

Ideális ablakok tisztításához

A Techwood alátét segítségével könnyen megszabadulhat a legmakacsabb foltoktól, csíkoktól vagy akár portól is. A készülék permetezővel van felszerelve, amellyel könnyen permetezhet vizet a kiválasztott felületre. Ezután egyszerűen távolítsa el a szennyeződést. A beépített kaparó és a mellékelt mikroszálas párna, amelyet később moshat, lehetővé teszi ezt.

2 víztartály

Az alátét 2 víztartállyal van felszerelve - egy tiszta vízhez és egy piszkos vízhez. Mindegyikük kapacitása 100 ml. Így biztos lehet benne, hogy csak friss, tiszta vizet használnak az ablakok tisztításához. Ne aggódjon, hogy a por és más szennyeződések egy idő után visszakerülnek az éppen megtisztított üvegre!

Akkus kialakítás

Szabaduljon meg a kábelektől, és élvezze a nagyobb mozgásszabadságot az ablakok tisztításakor. A Techwood ablakmosó vezeték nélküli kialakítású, és hosszú élettartamú akkumulátorral van felszerelve, amely akár 30 perc üzemidőt biztosít egyetlen töltéssel. Sőt, a készülék feltöltése csak körülbelül 4 órát vesz igénybe.

Ergonomikus kialakítás

A Techwood bebizonyítja, hogy az ablaktisztításnak egyáltalán nem kell kellemetlen házimunkának lennie. A TNVI-211 ablakmosó használata rendkívül egyszerű és kényelmes. Súlya viszonylag kicsi, és ergonomikus fogantyúval van felszerelve, amely jól illeszkedik a kézbe. Sőt, a készülék meglepően csendesen működik. Mindez páratlan kényelmet jelent.

A doboz tartalma

  • Alátét
  • Mikroszálas párna
  • Tápegység

 

Márka Techwood
Modell TNVI-211
Szín Fehér
Üzemidő Kb. 30 perc
Töltési idő Kb. 4 óra
Tápegység Újratölthető akkumulátor 3,7 V
Hálózati adapter 100-240V ~ 50 / 60Hz 0.4A 5V DC
Tisztavíztartály kapacitása 100ml
Piszkos víztartály kapacitása 100ml

 


 

 

11 900 Ft
Nincs raktáron
3760301551683

Techwood TGP-246 kenyérpirító.

Ha szereted a pirított kenyeret, vagy fel akarod frissíteni, mielőtt elfogyasztanád, ez a kenyérpirító tökéletesen fog működni. A 600–700 W-os teljesítmény lehetővé teszi, hogy egyszerre két szelet kenyeret gyorsan megpirítson, és beállíthatja a pirítás mértékét. Ha azonban meggondolja magát, bármikor leállíthatja a pirítási folyamatot az azonnali leállítás gombbal.

Biztonságos használat

A kenyérpirító rendkívül könnyen használható, ezért biztonságos is. Biztonsági funkcióval van felszerelve, amely nem hagyja, hogy a kenyérszeletek áram nélkül hagyják el a kenyérpirítót. Ez biztosítja, hogy soha ne hagyja futni a kenyérpirítót, és ne felejtse el a pirított kenyeret, még áramkimaradás esetén sem.

Tisztaság a konyhában

A kenyérpirító morzsatálcával van felszerelve, hogy tisztán tartsa a környezetét, a kábeltároló rekesz pedig rendkívül egyszerűvé teszi a tárolását.


Márka Techwood
Modell Kenyérpirító TGP-246
Szín Fekete
Hatalom: 600-700 W
Tápegység 220–240V ~50/60Hz
További információk: Morzsatálca, hely 2 szelet kenyérnek, automatikus és kézi kihúzás, azonnali leállítás gomb, sütés beállítása.



7 900 Ft
Sorrend: