Felszerelés háziállatoknak

Nézet:
Sorrend:
Nincs raktáron
6971883204059

Interaktív kutya és macska vidám labda fagylalt

A Cheerble labda önmagában mozog, akcióját a rendelkezésre álló módok segítségével beállíthatja kedvence igényeihez. Speciális rendszerrel felszerelve automatikusan elkerüli az akadályokat. Szilikonnal van bevonva, és a különböző színű LED-es lámpák tájékoztatják Önt a labda módjáról. USB-porttal (mellékelt) ellátott kábellel körülbelül 40 perc alatt töltheti. A készlet tartalmaz egy speciális harangot is, amelyet a játékhoz rögzíthet. Ezenkívül a labda macskák és kutyák számára is alkalmas.

Önállóan mozog

A Cheerble interaktív labdát úgy tervezték, hogy önállóan mozogjon. Csak annyit kell tennie, hogy megérinti. Nem igényel távirányítót vagy alkalmazást, így macskája egyedül játszhat, és közben valami másról is gondoskodhat. Ráadásul speciális akadályelkerülő rendszerrel rendelkezik, így nem kell attól tartania, hogy beszorul a kanapé alá.

3 üzemmód

Állítsa be a labda működését kedvence igényeihez. Válasszon a módok közül: NORMÁL, amelyben a labda mozog és ugrik, PASSZÍV, amikor a játék mozogni kezd, amikor a macska megérinti, vagy GYENGÉD, amikor a labda csak mozog. Sőt, a LED-es háttérvilágítás tudatja Önnel, hogy melyik mód be van kapcsolva.

Átgondolt kialakítás

A labda 6 tengelyes egyensúlyérzékelővel van felszerelve, amely valós időben figyeli a játékot, a megfelelő időben beállítja mozgását, és ösztönzi kedvencét az aktivitásra. Ráadásul úgy tervezték, hogy 30 perc működés után automatikusan kikapcsoljon 10 percre, így macskája/kutyája pihenhet. A mellékelt USB-kábellel töltheti, és működési ideje 1,5-4 óra. Környezetbarát szilikonból készült, kényelmes használni és csendesen fut.

Tartalmazza

 • Szurkoló labda
 • USB-micro USB töltőkábel
 • Csengő a zsinórral
 • Felhasználói kézikönyv
Brand Cheerble
Alkalmas macskák, kutyák
Anyag PC, szilikon
Átmérő 45 mm
Súly 45%
Az akkumulátor kapacitása 135 mAh
Töltési idő 40 perc
Munkaidő 1.5 - 4h
Szín kék
Working time 1.5 - 4h
Color blue

 


 

 

11 900 Ft
Nincs raktáron
6975692070034

HHOLove Wi-Fi Plus intelligens ételadagoló

Vigyázzon kedvence egészséges táplálkozási szokásaira. A készülék lehetővé teszi étkezési ütemterv létrehozását és vezérlését az alkalmazáson keresztül. 6 literes kapacitással a kisállat mindig időben megkapja a megfelelő adagot. Az adagoló támogatja a kettős tápegységet, így nem kell aggódnia a gyakori újratöltések miatt. Ezenkívül a berendezés WiFi-t használ, és valós idejű képet mutat - valós időben vezérelheti kedvencét.

Etetési ütemterv

Egy dedikált alkalmazás lehetővé teszi az etetési idők, valamint az adagok programozását. Egy ilyen funkció támogatja kedvence egészséges táplálkozási szokásait. Néhány kattintással elkészítheti kedvence számára a megfelelő etetési tervet!

Átgondolt kialakítás

A kiváló minőségű intelligens adagoló lehetővé teszi száraz élelmiszerek vagy fagyasztva szárított élelmiszerek tárolását 2-13 mm méretben. 6 literes kapacitással - az élelmiszer hosszabb ideig tarthat. Egy macska esetén legfeljebb 30 nap, míg egy kutyával 7 nap. Nem kell aggódnia az ételek ékelése miatt - az egész kialakítást úgy gondolták át, hogy a kisállat maximális kényelmét biztosítsa. Az ételtál 7 « szögben van megdöntve, hogy megvédje a macskák nyaki gerincét. A szőrösök gondozása még soha nem volt ilyen egyszerű!

Mindig tartsa szemmel kedvencét

A HHOLove Wi-Fi Plus kamerával van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy szemmel tartsa kedvencét és az általa fogyasztott ételt. Lehetőség van a kamera beállítására is, hogy még többet lásson. Nem számít, hol vagy éppen - a 2.4G WiFi funkció lehetővé teszi, hogy valós időben figyelemmel kísérje kedvence állomását. Javasoljuk, hogy az adagolót világos helyre helyezze, hogy a kép ne zavarjon.

Tartalmazza:

 • Élelmiszer-tartály
 • Adagoló test
 • Műanyag ételtálca
 • USB-kábelek
 • Szárító zsák
 • Használati utasítás
 • Fém tál
Márka HHOLove
Név HHOLove Wi-Fi Plus intelligens ételadagoló
Méretek 192 x 192 x 363,4 mm
Anyag ABS + fém
Súly 1,8 kg
Kapacitás ( 6
Tápegység DC5V/A
39 900 Ft
Nincs raktáron
5907489606134

Homerun TB10 okos labda

Ha macskája nem mozog eleget, nemcsak unatkozni fog, és elkezdhet játszani, hanem éjszaka is szaladgálni fog, és nem hagyja aludni. Tehát érdemes gondoskodni arról, hogy a nap folyamán megfelelően vonzó szórakozást nyújtson neki. A Homerun TB10 intelligens labda segít ebben. Magától mozog véletlenszerű irányokban, és képes bekapcsolni az összes macska érzékét, stimulálva vadászati ösztöneit. A 2 lejátszási módnak és az elemcsere utáni akár 25 napos akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően még egyszerűbb a használata.

Ez serkenti a macska ösztöneit

A Homerun TB10 kicsi, de hihetetlenül erős motorral van felszerelve. Egy speciális processzor is megkülönbözteti, amely érzékeli az eszköz mozgását. Ennek köszönhetően a labda a megfelelő pillanatokban automatikusan megváltoztatja gördülési irányát. Kiszámíthatatlan akciója miatt macskájának valódi okosságot és elkötelezettséget kell mutatnia, hogy "levadássza". A bolyhos vadász minden bizonnyal értékelni fogja ezt a tevékenységi formát!

Különböző ingerek

A játék a macska különböző érzékeire apellál. A beépített lézerfény vizuálisan leköti őt, és a labdához rögzített csengővel ellátott zsinór stimulálja hallását. Ez még nem minden! A játékot saját maga is kiegészítheti további barkácskiegészítőkkel, például tollakkal vagy macskamentával. Olyan sok különböző inger minden bizonnyal vonzza a kisállat figyelmét, és arra ösztönzi őt, hogy aktív legyen.

2 játékmód közül választhat

A labda 2 üzemmódban működhet - normál és okos. Ha az előbbit választja, az eszköz 8 percig fog futni. Ez a tökéletes játékidő macskája számára. És ha bekapcsolja az intelligens módot, egy speciális beépített chip hatására a labda bekapcsol, amikor megérinti, és egy idő után automatikusan kikapcsol. Válassza ki az Önnek jobban megfelelő lehetőséget, és csodálatos szórakozást nyújtson háziállatainak!

Hosszú munkaidő

Használhatja a szokásos AAA elemeket a labda táplálásához. Garantálják a készülék meglepően hosszú működési idejét. Feltételezve, hogy macskája naponta kétszer játszik a labdával, egy elemcsere után akár 25 napig is működhet. Ez majdnem egy hónap tökéletes szórakozás négylábú barátjának!

A macska fogai nem jelentenek veszélyt

A készüléket úgy tervezték, hogy tartós és könnyen használható legyen. Tartós PC műanyagból készült - ellenáll az eséseknek, kopásnak és harapásoknak. A fröccsöntési technikának köszönhetően a labda víz- és porálló is. Sőt, a be- vagy kikapcsoláshoz mindössze annyit kell tennie, hogy óvatosan nyomja meg a gombot.

5 900 Ft
Nincs raktáron
6971883204318

Vidám gonosz tojás interaktív kisállat játék (olívazöld).

Szórakoztassa kedvencét, amíg távol van! A Wicked Egg egy automata játék intelligens ételadagolóval. Könnyedén testreszabhatja működését 3 nehézségi móddal. Lehetővé teszi rövid parancsok és dicséretek rögzítését is. Ellenálló és biztonságos a kedvtelésből tartott anyagok számára. Ön is könnyen tisztán tartja.

3 nehézségi mód

Válassz a 3 nehézségi mód közül, hogy a játék akcióját kedvencedhez igazítsd! Az indító mód 10 perc szórakozást biztosít, míg a játék minden érintése egy perccel csökkenti az időt. Ha lejár az idő, szőrös barátja jutalomfalatot kap. Ha a Starter túl könnyűvé válik, váltson haladó szintre - egy 10 perces visszaszámlálásra, ahol minden érintés 20 másodpercet von le. A szakértői mód viszont minden érintéssel 10 másodperces visszaszámlálást indít el, mielőtt kedvence snacket kap.

Okos megoldás

A speciálisan kialakított játék nemcsak játékidőt, hanem pihenést is biztosít kedvencének. A készülék 10 percig működik, majd további 30 percre alvó üzemmódba vált. Kedvence bármikor könnyen aktiválhatja újra - csak egy érintés! Sőt, rögzíthet egy parancsot, hogy ösztönözze a játékot vagy a dicséretet.

Fenntartható építkezés

Az interaktív játék tartós és sérülésálló anyagból készült, amely biztonságos a háziállatok számára. Színes LED-lámpával is rendelkezik, amely tovább ösztönzi kedvencét a játékra. Ön is könnyen tisztán tartja, csak törölje le ruhával. A Wicked Egg-et USB-kábellel töltheti - körülbelül 50 perc múlva újra használatra kész.

Tartalmazza

 • Wicked Egg interaktív játék
 • USB-kábel
 • Használati útmutató

 

Szín Olívazöld
Anyag TPU
Súly 320 gr
Méretek 83 x 99 mm
Akkumulátor Lítium-polimer
Az akkumulátor kapacitása 300 mAh
Üzemi hőmérséklet 0 ~ 40 °C
Töltési idő Körülbelül 50 perc
Használati idő akár 4 ó

 

19 200 Ft
Sorrend: