Rúdporszívók

Nézet:
Sorrend:
Nincs raktáron
6946499310975

Jimmy BX7 Pro kézi porszívó

Megszabadulni a baktériumoktól és allergénektől. A Jimmy BX7 Pro kézi porszívó hatékonyan távolítja el a port, baktériumokat és poratkákat UV-fény, ultrahang és magas, 60 ° C-os hőmérséklet segítségével. Erőteljes 700 W-os motorral van felszerelve, és speciálisan kialakított keféjének köszönhetően tökéletes matracok, kanapék és egyebek porszívózására. Azt is lehetővé teszi, hogy 3 üzemmód közül válasszon. Ezenkívül intelligensen érzékeli a port, és fejlett szűrőrendszert kínál.

Mondjon búcsút az allergéneknek

Még a látszólag tiszta ágyak vagy kanapék is tele lehetnek baktériumokkal, pollennel és más allergénekkel. Minden 1 g porra néha körülbelül 13270 poratka jut! Gyakran allergiák, bőrproblémák és légzőszervi megbetegedések okaivá válnak - ezért érdemes hatékonyan küzdeni velük. A Jimmy BX7 Pro porszívóval nemcsak alaposan porszívózhatja ágyát, ágyneműjét, kanapéját, kiságyát vagy foteljét, hanem megszabadulhat az allergénektől és a baktériumoktól is.

3 módszer a baktériumok és a poratkák elleni küzdelemre

A Jimmy BX7 Pro porszívó 3 módon csap le az allergénekre és a baktériumokra. A magas, 60 °C-os hőmérséklet mélyen behatol az ágyneműbe és a matracokba, hogy eltávolítsa a poratkákat és a baktériumokat. Emellett kellemesen meleggé teszi az ágyat, ami felbecsülhetetlen értékűnek bizonyul a hideg, esős napokon. Ezenkívül a készülék gyorsan felmelegszik - körülbelül 5 másodperc elegendő. Mi több, az ultrahang hatékonyan megöli a poratkákat és megakadályozza azok szaporodását, míg a 253 nm-es hullámhosszú UV-fény akár 99,99% -os hatékonysággal távolítja el az allergéneket és a baktériumokat.

Könnyedén kezeli a szennyeződéseket

Mitől teszi lehetővé a BX7 Pro porszívó ilyen hatékony tisztítást? A készülék erőteljes, mégis energiatakarékos motorral van felszerelve, amelynek teljesítménye eléri a 700 W-ot. Ennek eredményeként gyorsan és hatékonyan eltávolítja a port. 3 elérhető üzemmód közül is választhat - most könnyedén beállíthatja a porszívó teljesítményét az Ön igényeihez. Mi több, a BX7 Pro hangereje csak körülbelül 78 dBA - ne aggódjon, hogy a hangos zaj felébreszti gyermekét, vagy zavarja a háztartás többi részét.

Átgondolt ecsetkialakítás

Tapasztalja meg, mekkora különbséget jelenthet egy megfelelően megtervezett porszívókefe. A szabadalmaztatott görgő független motorral puha sörtékből és gumicsíkokból készül, így alaposan megtisztíthatja matracát anélkül, hogy károsítaná annak felületét. Ezenkívül a kefenyílás szélessége akár 245 mm is lehet, amely a porszívó 5 méter hosszú vezetékével kombinálva lehetővé teszi az egész ágy porszívózását néhány pillanat alatt.

Hatékony szűrés

Hosszú ideig megszabaduljon a portól és egyéb törmeléktől. A BX7 Pro porszívó szabadalmaztatott kettős ciklonszűrési technológiát alkalmaz, és MFI szűrővel is rendelkezik, amely csapdába ejti a finom részecskéket, port és poratkákat. Speciális acélhálóval is rendelkezik, amely felelős a nagyobb szennyeződések, például a haj blokkolásáért. Ezenkívül a készülék átlátszó 0,5 literes portartálya könnyen eltávolítható, üríthető és folyó víz alatt mosható.

Porérzékelő funkció

Többé nem kell azon tűnődnie, hogy elég tiszta-e az otthona. A BX7 Pro porszívó intelligens érzékelővel van felszerelve, amely pontosan érzékeli a port és a poratkákat a környezetben. A porszívózott felület szennyeződésének szintjére vonatkozó információk biztosítják a készülék beépített LED-kijelzőjét. A kék azt jelenti, hogy tiszta, a piros-kék azt jelenti, hogy piszkos, a piros pedig azt, hogy nagyon piszkos. Egy pillantással biztos lehet benne, hogy sikeresen eltávolította a port és a poratkákat!

A doboz tartalma

  • Porszívó
  • Tápkábel
  • MPI-szűrő
  • Tisztító kefe
  • Felhasználói kézikönyv
Brand Jimmy
Name Anti-mite Vacuum Cleaner
Márka Jimmy
Név Atka elleni porszívó
Modell BX7 Pro
Névleges teljesítmény 700 W
Névleges feszültség 220-240V
Szűrő típusa MPI
Zajszint 78dBA
Portartály kapacitása 0,5l
Kábelhossz 5m
Porérzékelő Igen
Fűtés 60°C-ig Igen
Bemelegedési idő Körülbelül 5 másodperc
LED kijelző Igen
UV sterilizálás Igen
Ultrahang Igen
Súly 2,7

 


 

 

59 900 Ft
Nincs raktáron
6946499307395

Jimmy JV83 többfunkciós vezeték nélküli rúdporszívó

Takarítsa ki kényelmesen otthonát a Jimmy JV83 rúdporszívóval! A készletben további kiegészítő keféket is találni fog, amikkel alaposan megtisztíthat minden sarkot. Meg fog lepődni, hogy a 60 perces működési ideje és a 135AW-os szívóereje mennyire hatékony teljesítményt biztosít! A portartály, a HEPA szűrő és a kefe vízzel mosható, így könnyedén tisztán tarthatja őket. A Jimmy márka a Xiaomi ökoszisztéma része.

Pillanatok alatt eltünteti a koszt

A porszívó kefe nélküli motorja 100 000 fordulatot tesz percenként, amivel a JV83 pillanatok alatt felszívja a koszt. A készülék könnyedén elbánik a különféle szennyeződésekkel, legyen szó akár porról, hajszálakról vagy nagyobb koszdarabokról. A Jimmy-vel gyorsan rendbe teheti az otthonát!

Innovatív padlótisztító kefe

A padlótisztító kefe hatékonyan megtisztítja a különféle felületeket, legyen szó akár laminált padlóról vagy szőnyegről. Az 50 mm átmérőjű görgők puha és keményebb sörtékből állnak, amivel a nagyobb és kisebb szennyeződéseket is eltávolítja. A kefe innovatív kialakítása csökkenti annak esélyét, hogy a hajszálak rátekeredjenek, így megkímélheti magát attól, hogy le kelljen azokat szednie.

Praktikus kiegészítők a készletben

A készletben található kefék jól fognak jönni a különböző felületek megtisztításához: a szűkített kefefej könnyedén hozzáfér a kanapék és fotelek mélyedéseihez, a matrackefe pedig megszünteti a párnán és az ágyban található port és atkákat. A 2 az 1-ben kefével kényelmesen letisztíthatja a bútorok felületét, a puha sörtéjű kefe pedig a polcok és a mennyezet sarkaihoz lesz tökéletes választás. Emellett a rugalmas, hosszabbítható csővel a nehezen elérhető helyeket is könnyedén megtisztíthatja majd!

Az egészsége érdekében!

A Jimmy JV83 egy elengedhetetlen készülék az allergénekkel folytatott harc során! A több ciklonos szűrőrendszer és a HEPA filter hatékonyan kiszűri és megszünteti a porszemek 99%-át, aminek köszönhetően könnyedén megtisztíthatja otthonát és egészséges légkört teremthet. Ezen kívül a portartályt egy gombnyomással kiürítheti, így nem kell hozzáérnie a koszhoz.

Strapabíró akkumulátor

A porszívó egy erőteljes akkumulátorral lett felszerelve, amit leválaszthat és külön feltölheti, viszont ki is cserélheti, amivel meghosszabbíthatja a készülék élettartamát. Egyetlen töltéssel a porszívó 60 percig képes működni, ami elég ahhoz, hogy egy nagyobb házban is alaposan kitakarítson!

A felhasználók kényelmére tervezve

A JV83 használata nagyon kényelmes a vezeték nélküli kialakításának és a könnyű, 1,5 kg-os súlyának köszönhetően. Könnyedén felviheti az emeletre, le a garázsba, de az sem fog gondot okozni, hogyha fel kell emelnie. A készülék ergonomikus kialakítása (a 65°-os dőlésszöge) tehermentesíti az izmokat és sokkal kényelmesebb használatot eredményez.

Rúdporszívó

  • Fém cső
  • Elektromos kefefej
  • 2 az 1-ben szűkített kefefej
  • 2 az 1-ben kefe
  • Csatlakozó
  • Hosszabbítható cső
  • Elektromos matrackefe
  • Puha sörtéjű kefefej
  • Töltő bázis
  • Adapter
  • Akkumulátor

Márka JIMMY
Modell JV83
Motor Kefenélküli 420W digitális motor
Teljesítmény 450W
Akkumulátor 7x2.5Ah, 63Wh
Működési idő Kb. 4-5 óra
Vákuumszint 20000Pa
Szívóerő 135AW
Szűrő HEPA
Légáramlat 1.1 m3/perc
Működési idő az elektromos kefe nélkül Kb. 11/30/60 perc
Működési idő az elektromos kefével Kb. 9/20/40 perc



89 900 Ft
Nincs raktáron
6946499311378

JIMMY H10 Pro vezeték nélküli rúdporszívó

A takarítás lehet sokkal egyszerűbb is! A Jimmy H10 Pro vezeték nélküli porszívó egy 600W-os motorral lett felszerelve, ami 90 perces működési időt biztosít. A segítségével pillanatok alatt megszabadulhat a kosztól! A hajlítható kefével kényelmesen felporszívózhat a bútorok alatt, a készletben található további kiegészítőkkel pedig minden sarokban alaposan kitakaríthat. A készülék használata emellett nagyon egyszerű a speciális hangutasítások, az LCD kijelző és a beépített porérzékelőnek köszönhetően.

Mondjon búcsút a pornak és egyéb szennyeződéseknek

A Jimmy H10 Pro-val gyorsan és hatékonyan megszabadulhat a kosztól! A porszívó egy kefe nélküli motorral lett felszerelve, ami 245 AW-os szívóerőt biztosít. A segítségével könnyedén megtisztíthat bármilyen felületet a csempétől a szőnyegig. A H10 Pro még a legmakacsabb szennyeződésekkel is megküzd, a fejlett szűrőrendszerének köszönhetően pedig tökéletesen eltávolítja az apró porszemeket is és megelőzi a másodlagos szennyezést!

Négy működési mód közül választhat

Mostantól még inkább a saját igényeire szabhatja a porszívó működését! A H10 Pro 4 működési módot kínál: az Eco mód biztosítja a leghosszabb működési időt, ami a mindennapi takarításhoz lesz ideális. A Turbo mód a kicsit koszosabb felületekhez, a Max mód pedig a nagyon makacs szennyeződések eltávolításához lesz tökéletes. A készülék emellett egy Auto móddal is rendelkezik, ami használatával a padló típusának és a szennyeződés mértékének megfelelően állítja be a porszívó a szívóerejét.

Közel 90 perces működési idő

Többé nem kell megállnia takarítás közben, hogy feltöltse a porszívót! A H10 Pro kiemelkedően hosszú működési időt garantál: az elektromos kefe használatával Eco módban 60 percig, Turbo módban 22 percig, Max módban pedig 12 percig működik. Az elektromos kefe nélkül pedig Eco módban 90 percig, Turbo módban 29 percig, Max módban pedig 17 percig működik. Emellett az akkumulátort ki is veheti a készülékből és külön feltöltheti.

Beépített kijelző és porérzékelő

A porszívó használata sosem volt még ilyen egyszerű! A Jimmy H10 Pro egy beépített LCD kijelzővel rendelkezik, amin többek között ellenőrizheti a kiválasztott működési módot és a működési időt is. A készülék emellett egy porérzékelővel is fel lett szerelve, ami érzékeli a különböző szennyeződéseket.

Hangüzenetek

Mitől lesz még olyan felhasználóbarát és kényelmes a H10 Pro használata? A porszívó speciális hangüzeneteket küld, amivel még egyszerűbb lesz a takarítás: ennek köszönhetően gyorsan megtudhatja, hogy milyen szinten van az akkumulátor töltöttsége, valamint hogy milyen működési módot állított be a készüléken. Emellett akkor is jelezni fog, hogyha a kefét meg kell tisztítania!

Még kényelmesebb működtetés

Meglátja majd, hogy a takarításnak nem kell unalmasnak lennie! A H10 Pro ergonomikus kialakítása nagy kényelmet biztosít, a hajlítható csövének köszönhetően kényelmesen kiporszívózhat a bútorok alatt, a hozzátartozó állvánnyal pedig problémamentesen tárolhatja és töltheti is a készüléket. A portartály 0.6 literes, a kiürítése pedig nagyon egyszerű, csupán egy gombot kell hozzá megnyomnia. Ezen kívül a porszívó 6 LED fénnyel lett felszerelve, amivel sokkal könnyebben tud majd a sötét sarkokban takarítani.

Hasznos kiegészítők a készletben

Mostantól otthona minden egyes sarka ragyogóan tiszta lesz! A készletben többféle kefefejet is talál majd, amikkel még egyszerűbb lesz a takarítás. A 2 az 1-ben kefefejjel alaposan letakaríthatja a bútorokat, a szűkített fej a kanapé mélyedéseinek megtisztításához lesz tökéletes, az elektromos kefe a matracról, a puha kefefej pedig a finomabb felületekről távolítja el a koszt.

Rúdporszívó

  • Rugalmas fémcső
  • Elektromos padlókefe
  • Elektromos matrackefe
  • Hosszabbítható tömlő
  • 2 az 1-ben kefefej
  • Szűkített kefefej
  • Puha kefe
  • Csatlakozó
  • Töltő
  • Akkumulátor
  • Szőnyegkefe
  • Tároló és töltő állvány

Gyártó JIMMY
Modell H10 Pro
Feszültség 28.8V
Teljesítmény 650W
Szívóerő 245AW
Akkumulátor kapacitása 8 x 3000mAh
Motor Kefe nélküli
Működési idő Elektromos kefével: 12 perc (Max) / 22 perc (Turbo) / 60 perc (Eco);
Elektromos kefe nélkül: 17 perc (Max) / 29 perc (Turbo) / 90 perc (Eco);
Töltési idő Kb. 4-5 óra
Zajszint < 82dBA
Portartály kapacitása 0.6l
Suly 4,05 kg

 

189 900 Ft
Nincs raktáron
6946499308903

Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívó

Takarítsa ki otthonát kényelmesen és alaposan a Jimmy JV85 Pro vezeték nélküli porszívóval. A hajlítható cső lehetővé teszi, hogy könnyedén porszívózzon még a nehezen elérhető helyeket is, például a bútorok alatti padlót, és a készletben található további kefék hatékonyan tisztítják a különböző felületeket. A LED-kijelző és az akár 70 perces üzemidő még egyszerűbbé teszi a tisztítást. A porszívó 200AW szívóerővel is rendelkezik, hogy garantálja hatékonyságát. A Jimmy márka a Xiaomi ökoszisztéma része.

Tökéletesen megtervezett padlókefe

Az 50 mm átmérőjű hengerrel ellátott padlókefe alapos tisztítást biztosít. A puha és kemény sörték kombinációja nagyszerűvé teszi mind a nagyobb törmelék, mind a finom porrészecskék számára. A kiegészítő szőnyeghenger nylon és szilikon alkatrészeivel tökéletesen megragadja a törmeléket. Mi több, a kefe egyedi kialakítása megakadályozza, hogy a haj belegabalyodjon.

További kiegészítők

A készletben további kiegészítőket is talál, amelyek átfogó tisztítást biztosítanak az egész otthonban. A réskefével megtisztíthatja a kanapék és fotelek mélyedéseit, és az elektromos matrackefe segít megszabadulni a portól és az atkáktól az ágyakból. A 2 az 1-ben kefe ideális bútorfelületek porszívózásához. A puha kefe rugalmas tömlővel segít megtisztítani a kényes vagy nehezen elérhető területeket - például a billentyűzetet vagy a könyvespolcokat.

Felszívja a szemetet a hurrikán erejével

A JV85 Pro hihetetlen teljesítménye az 550 W-os motornak köszönhető, amely percenként eléri a 100 000 fordulatot. Ezenkívül a szabadalmaztatott ciklonikus technológiák megakadályozzák a porszívó eltömődését és növelik szívóerejét. Ezeknek a megoldásoknak köszönhetően a készülék lehetővé teszi, hogy gyorsan megszabaduljon a portól, morzsáktól, törmeléktől és hajtól. Még a legmakacsabb szennyeződés sem tud ellenállni neki!

Több mint egy órán át működik egyetlen töltéssel

A nagy kapacitású, 8 cellás akkumulátor akár 70 perc üzemidőt biztosít. Az akkumulátor cserélhető, így meghosszabbíthatja a JV85 Pro élettartamát. A készüléket egyszerre tárolhatja és töltheti a mellékelt fali konzol segítségével. Ez helyet és értékes időt takarít meg.

Fontos információk a beépített kijelzőn

A Jimmy márkájú porszívó intelligens LED-képernyővel is rendelkezik, amely megjeleníti a legfontosabb információkat. Segítségével megtudhatja a készülék aktuális állapotát, valamint ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségi szintjét. Ez lehetővé teszi a tisztítás optimális megtervezését és a JV85 Pro tökéletes állapotban tartását.

Felhasználóbarát

Ergonomikus, vezeték nélküli kialakításának és könnyű súlyának köszönhetően ez a porszívó hihetetlenül kényelmesen használható. A tisztítás nem feszíti meg az izmokat, és nem igényel túl sok erőfeszítést. Könnyen elérheti a legnehezebben elérhető helyeket. A hulladéktartály gombnyomással kiüríthető, a kefehenger és a szűrőelemek folyó víz alatt moshatók. Ez azt jelenti, hogy a Jimmy JV85 Pro használata nemcsak kényelmes, hanem higiénikus is.

Tartalmazza

  • Kézi porszívó x1
  • Flexibilis cső x1
  • Elektromos padlókefe x1
  • Elektromos matrackefe x1
  • Kihúzható tömlő x1
  • Ecset 2 az 1-ben x1
  • Réskefe 2in1 x1
  • Puha kefe x1
  • Csatlakozó x1
  • Töltő x1
  • Töltéstartó x1
  • Akkumulátor x1
  • Bruhroll szőnyeg x1
Gyártó JIMMY
Modell JV85 Pro
Feszültség 28,8 V
Névleges teljesítmény 600 watt (nyomtatás)
Szívónyomás 25 000 Pa
Légáramlási sebesség 1,35 m3/perc.
Szívóteljesítmény 200 AW
Motor Kefe nélküli digitális motor
Üzemidő elektromos kefével Kb. 13/25/55 perc
Üzemidő elektromos kefe nélkül Kb. 15/30/70 perc
Töltési idő Kb. 4-5 óra
Hangerő 82 dB
Hulladéktartály kapacitása 0,6 l
Nettó tömeg 4.05kg

 

129 900 Ft
Nincs raktáron
6946499309924

Jimmy H9 Pro vezeték nélküli rúdporszívó

A Jimmy H9 Pro vezeték nélküli rúdporszívója hosszú, 80 perces működési időt biztosít és felhasználóbarát, ergonomikus kialakítást kapott. 4 működési móddal rendelkezik, a készletben pedig további kefefejek is találhatóak, amikkel alaposan kitakaríthatja az otthonát. Ezen kívül a beépített LED kijelzőn ellenőrizheti a legfontosabb információkat a készülék működésével kapcsolatban. A Jimmy márka a Xiaomi ökoszisztéma része.

Gyorsan feltakarít!

A szabadalmaztatott ciklonos technológia és a 600W-os kefe nélküli motor 110 000 fordulatot tesz percenként, aminek köszönhetően a porszívó lenyűgöző teljesítményt biztosít. A porszívó szívóereje 200 AW, ami azt jelenti, hogy a készülék nagyon jól elbánik még a legmakacsabb szennyeződésekkel is! Legyen szó koszról, porról vagy hajszálakról, a Jimmy mindent eltüntet!

Négy működési mód

Válasszon a 4 elérhető mód közül és szabja a H9 Pro-t a saját igényeire! Az Eco mód a laminált padlón fog a legjobban működni, míg a Turbo mód pedig a szőnyegek tisztításához lesz tökéletes. Szeretne alaposan megtisztítani egy különösen igényes felületet? Válassza a Max módot, hogyha pedig bekapcsolja az Auto módot, akkor a porszívó automatikusan felismeri a padló típusát és kiválasztja az annak megfelelő szívóerőt.

Kefe minden padlótípushoz

A készletben található egy nagy padlótisztító kefe, ami alaposan feltakarítja a nagyobb és kisebb koszdarabokat is. A gondos kialakításának köszönhetően a hajszálak nem csavarodnak rá, így a kisállat tulajdonosok számára is ideális lesz! Emellett egy további görgő is található a készletben, aminek a nylon és gumi sörtéi alaposan és hatékonyan megtisztítják a szőnyeget.

Cserélhető kefefejek

Rengeteg praktikus kiegészítő található a készletben, amivel alaposan megtisztíthatja az otthonát. A 2 az 1-ben kefe a bútorok tisztításánál lesz hasznos, a puha kefe pedig óvatosan összegyűjti a szennyeződést a sérülésekre hajlamosabb felületekről. A szűkített kefefejjel a kanapé mélyedéseit lehet alaposan kitisztítani, az elektromos matrackefével pedig megszüntetheti a poratkákat, aminek köszönhetően a Jimmy H9 Pro nagyszerű választás az allergiában szenvedőknek!

Hihetetlenül strapabíró akkumulátor

A nagy kapacitású lítium akkumulátornak köszönhetően a porszívó egyetlen töltéssel 80 percig is képes működni Eco módban, 30 percig Turbo módban és 17 percig Max módban. A készüléket a hozzátartozó töltővel töltheti, az akkumulátort pedig el is távolíthatja és külön is feltöltheti, valamint ki is cserélheti, amennyiben szükséges.

Legfontosabb információk a beépített kijelzőn

A LED kijelzőnek köszönhetően pillanatok alatt megtudhat minden fontos információt a porszívóról! Ez a beépített LED kijelzőnek köszönhető, amin ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségi szintjét, a szűrő állapotát és az aktuális működési módot is. Ezzel a praktikus módszerrel jó állapotban tarthatja a porszívót és jobban megtervezheti a takarításokat.

Higiénikus porszívózás

A Jimmy H9 Pro portartálya 0.6 literes, amit nem kell túl gyakran kiürítenie, hogyha pedig erre kerül a sor, akkor egy gombnyomással elintézheti. Ezen kívül vízzel elmoshatja a tartályt, a szűrőt és a kefefejet is, amivel meghosszabbíthatja az élettartamukat.

Szabadalmaztatott megoldások az Ön kényelme érdekében

A porszívó vezeték nélküli és nagyon könnyű, aminek köszönhetően könnyedén felviheti az emeletre vagy le a garázsba, de az sem lesz probléma, hogyha fel kell emelni a készüléket a mennyezet sarkainak letakarításához. A Jimmy H9 Pro ergonomikus kialakítása és szabadalmaztatott fogantyúja leveszi a terhet a csuklójáról, aminek köszönhetően kényelmesen takaríthat vele. Emellett a hajlítható kialakításával könnyedén hozzáférhet a nehezen elérhető helyekhez is, valamint a bútorok alatt is alaposan kitakaríthat.

Rúdporszívó

  • Fém cső
  • Szőnyegtisztító kefe
  • Elektromos matrackefe
  • Elekromos padlótisztító kefe
  • 2 az 1-ben kefe
  • 2 az 1-ben szűkített kefefej
  • Puha kefe
  • Csatlakozás
  • Töltő
  • Akkumulátor
  • Rugalmas tömlő
  • Töltő állvány

Márka JIMMY
Modell H9 Pro
Feszültség 28.8V
Teljesítmény 600W
Szívónyomás 25 000 Pa
Légáramlat 1.35 m3/perc
Szívóerő 200AW
Motor Kefe nélküli digitális motor
Működési idő az elektromos kefével Kb. 15/25/60 perc
Működési idő az elektromos kefe nélkül Kb. 17/30/80 perc
Töltési idő Kb. 4-5 óra
Zajszint 82dB
Portartály kapacitása 0.6l
Suly 7,1 kg



149 900 Ft
Nincs raktáron
6946499308446

Jimmy JV35 por és atka porszívó

A Jimmy JV35 úgy lett kialakítva, hogy hatékonyan eltávolítsa a port és az atkákat. A porszívó az UV fény és a 60°C-os hőmérséklet használatával megszünteti a káros mikroorganizmusokat. A készülék teljesítménye 700W és 3 különböző működési móddal, valamint egy kompozit hengerrel rendelkezik a még eredményesebb tisztítás érdekében.

16000 Pa-os szívóerő

A Jimmy porszívója egy új generációs motorral rendelkezik, a szívóereje pedig 16000 Pa, amivel hatékonyan megtisztítja otthona minden területét. Nagyon halkan működik, így a hangja nem fogja zavarni, emellett pedig energiatakarékos is. A JV35 gyors segítséget nyújt majd a kosz, por és allergének elleni küzdelem során!

Magas hőmérséklet

A porszívó 60°C-os hőmérséklettel dolgozik, amivel hatékonyan megszünteti az allergéneket, valamint a nedvességet is eltávolítja. A készülék felmelegedési ideje 5 perc, a forró levegő pedig 20 cm mélyen behatol a matrac rétegeibe és megszünteti az allergéneket!

Az UV fény erejével

A porszívó a 253,7 nm hullámhosszú UV fény segítségével mélyen behatol a matrac mélyebb rétegeibe is és eltávolítja az allergéneket és poratkákat. A hatékonysága 99,9%, emellett pedig automatikusan kikapcsol, hogyha 30°-ban megdönti vagy 5 centire felemeli a porszívót.

Háromféle működési mód

A készülék háromféle működési móddal rendelkezik, így könnyedén a saját igényeire szabhatja. Válasszon a működési módok közül (UV fény + porszívózás, rezgés + porszívózás, UV fény + rezgés + porszívózás) annak függvényében, hogy csak porszívózni szeretne a matracán vagy az UV fény segítségével szeretné eltávolítani a baktériumokat.

Hatékony szűrőrendszer

A JV35 egy dupla ciklonrendszerrel, valamint egy 6 rétegű szűrőrendszerrel lett felszerelve a hatékony szűrés érdekében. A HEPA osztályú MFI szűrő kiszűri a finomabb részecskéket is, például a port, míg a rozsdamentes acélháló pedig megfogja a hajszálakat.

Gondosan kialakított kefe

Mitől olyan hatékony még a JV35? A kompozit görgő antisztatikus szálakból és gumiszalagokból áll, amik hatékonyan összegyűjtik a port és a hajszálakat, anélkül, hogy kárt tennének a matracban vagy az ágyneműben. Az okos kialakításának és a 45 mm-es átmérőjének köszönhetően hatékonyan megszabadul a kosztól, a hajszálak pedig nem gabalyodnak köré. Emellett a 245 mm széles kefenyílásnak köszönhetően pedig pillanatok alatt megtisztíthatja vele az egész ágyát.

Könnyű és kézbe való

A Jimmy JV35 használata rendkívül kényelmes. A könnyű és kézhez álló kialakításának köszönhetően kényelmesen használhatja anélkül, hogy elfáradna közben. Emellett az 5 méter hosszú kábelével szabadon mozoghat és többé ne fogják korlátozni a rövid kábelek!

Könnyedén kitakaríthatja

A JV35 portartálya 0,5 literes, így nem kell majd túl gyakran kiürítenie, ráadásul átlátszó, így könnyedén ellenőrizheti, hogy mennyire van teli. Emellett pedig vízzel könnyedén letisztíthatja az alkatrészeket.

Márka JIMMY
Modell JV35
Teljesítmény 700 W
UV lámpa teljesítménye 6W
Feszültség 220-240 V
Légáramlat 0.5 m3 / perc
Szívóerő 16,000 Pa
Zajszint 75 dBA
Ciklon Dupla
Portartály kapacitása 0.5 l
Kefenyílás szélessége 245 mm
Filter típusa MIF (HEPA)
Szűrő Habszűrő
UV lámpa Igen
Hőmérséklet (meleg levegő) 60°C
Működési módok 3
Súly 2.6 kg
Kábel hosszúsága 5 m



49 900 Ft
Nincs raktáron
6946499308897

Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívó

A praktikus LED-kijelzővel felszerelt Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívó lehetővé teszi a hatékony, mégis kényelmes tisztítást. A csomagban található cserélhető kefékkel otthona minden sarkát ragyogóan tisztán tarthatja. Szívóereje 185AW, működési ideje akár 60 perc is lehet - nézze meg, mi mással fog még meglepni. A Jimmy márka a Xiaomi ökoszisztéma része.

Pillanatok alatt megbirkózik a szennyeződésekkel

A 100 000 fordulat/perc fordulatszámú, kefe nélküli motor példátlan porszívózási hatékonyságot biztosít. A lenyűgöző szívóteljesítményért a szabadalmaztatott ciklonikus technológia is felelős, amely minimalizálja az eltömődések kockázatát is. Mindez azt jelenti, hogy a Jimmy JV85 pillanatok alatt felszívja a morzsákat, a port, a hajat és még a hajat is.

Alaposan porszívózzon bármilyen típusú padlót

Az 50 mm-es hengeres padlókefe alaposan elsöpri mind a nagyobb törmeléket, mind a legkisebb porszemcséket. Ezt a kemény és puha sörték egyedülálló kombinációja teszi lehetővé. További előnye, hogy egyetlen hajszál sem akad el gondosan átgondolt kialakításában. Egy extra hengerrel is rendelkezik, amely nejlon és gumi alkatrészek segítségével alaposan megtisztítja otthonában a szőnyegeket.

Speciális feladatecsetek

Mit talál még a készletben? Egy réskefe a fotel és a kanapé mélyedéseinek tisztításához, egy 2in1 kefe a bútorok tisztításához, és egy matrackefe, hogy megszabaduljon a portól és az atkáktól az ágyból, a kanapéból és az ágyneműből. Cserélje ki a keféket, és használja ki funkcionalitásukat, hogy átfogóan gondoskodjon otthona tisztaságáról.

Durable battery

The Jimmy JV85 battery consists of 7 2500mAh cells. You can conveniently detach and replace it, extending the life of your vacuum cleaner. The working time of the device reaches up to 60 minutes. This is long enough to vacuum a small apartment several times or a large house once. Moreover, the special wall holder allows you to store and charge the JV85 at the same time. This way you save time and space!

Beépített LED képernyő

Az átlátszó LED-kijelző a porszívóval kapcsolatos legfontosabb információkat nyújtja. Megmutatja az aktuális állapotát, valamint az akkumulátor töltöttségi szintjét. Ha a porszívózás során 10% alá esik, a megfelelő jelzőfény pirosra vált. Mindez lehetővé teszi a tisztítás optimális megtervezését és megkönnyíti a készülék működtetését.

Könnyen tisztán tartható

A Jimmy JV85 a higiéniáról és a biztonságról is szól. Egyetlen gombnyomással kiürítheti a portartályt. Így minimalizálhatja a szennyeződéssel való érintkezést. Mi több, a portartály, a szűrő és a kefehenger folyó víz alatt mosható. Ily módon gondoskodik a porszívó tökéletes állapotáról, meghosszabbítja élettartamát, és higiénikus használatot biztosít.

Könnyű, kényelmes, felhasználóbarát

A Jimmy márkájú porszívóval történő tisztítás kevés erőfeszítést igényel, és nagyon élvezetes lehet. Akkus kialakításának és könnyű súlyának köszönhetően könnyedén felveheti, porszívózhatja a mennyezetet, és bárhová magával viheti. A készülék másik előnye az ergonomikus fogantyú, amely tehermentesíti a csuklóját és kényelmessé teszi a porszívózást.

A doboz tartalma

  • Kézi porszívó x1
  • Fém cső x1
  • Elektromos padlókefe x1
  • Elektromos matrackefe x1
  • Ecset 2 az 1-ben x1
  • Réskefe 2in1 x1
  • Újratölthető akkumulátor x1
  • Töltő x1
  • Töltőfogantyú x1
  • Szőnyeg kefehenger x1
Márka JIMMY
Modell JV85
Feszültség 25,2 V
Névleges teljesítmény 500 W
Szívónyomás 23KPa
Légáram 1.2m3
Szívóteljesítmény 185AW
Motor Kefe nélküli digitális motor
Munkaidő elektromos kefével Kb. 12/20/45 perc
Működési idő elektromos kefe nélkül Kb. 13/23/60 perc
Töltési idő Kb. 4-5 óra
Hangossági szint 82dB
Porcsésze kapacitása 0,6l
Nettó súly 3,6

 

109 900 Ft
Sorrend: