Egyéb

Nézet:
Sorrend:
Nincs raktáron
6946499306749

Jimmy VW302 ablaktisztító

A Jimmy VW302 egy többfunkciós eszköz, amely tökéletesen tisztítja az üveget és más sima felületeket. Innovatív, 200 mm széles feje precíz, hatékony tisztítást tesz lehetővé. Mindössze 0,5 kg súlyú és vezeték nélküli járművével egyszerűen, kis erőfeszítéssel magával viheti, bárhová is kell mennie. A Jimmy márka a Xiaomi ökoszisztéma része.

Számos alkalmazásban fog működni

A VW302 akkumulátoros ablakmosóval alaposan megtisztíthatja ablakait, tükreit és még autója szélvédőjét is. Ez azonban nem csak üveg tisztítására alkalmas. Ugyanolyan jó csempéken, munkalapokon, asztalokon és más sima felületeken. Vigye bárhová, ahová csak akarja, és nem korlátozza Önt egy rövid kábel vagy a termék nehéz súlya.

Finom tisztítás

A készülék speciális fejjel van felszerelve, amelyet innovatív kialakítása jellemez. Tökéletesen tapad a tisztított felületekhez és pontosan eltávolítja a szennyeződéseket. Ugyanakkor nem hagy csíkokat és nedves foltokat. Puha anyagból készült - használata teljesen biztonságos. Nem károsítja a bútorokat, ablakokat vagy tükröket.

Praktikus tartozékok

A csomagban praktikus tartályt is talál permetezővel. Segítségével egyenletesen permetezheti az optimális mennyiségű mosószert a tisztítani kívánt felületre. Ezután megfelelően eloszthatja a készletben található mikroszálas mop segítségével.

Megtisztítja a maradék vizet és a mosószert

A Jimmy VW302 lehetővé teszi a hatékony tisztítást csíkok és kenetek nélkül. Először permetezze és terjessze a mosószert az ablakra vagy a tükörre. Ezután futtassa a porszívót, hogy megszabaduljon a víztől és a mosószermaradványoktól - alaposan felszívja, így a felület tiszta és száraz marad.

Felhasználóbarát

A tisztítás során felhalmozódott víztartály kiürítéséhez egyszerűen nyomjon meg egy gombot - ez a praktikus megoldás csökkenti a szennyeződéssel való érintkezést. És ez még nem minden! Mindössze 500 g súlyú, ergonomikus kialakítása hihetetlenül kényelmessé teszi a használatát. Vigye az autóba, vagy vegye fel, hogy alaposan megtisztítsa az egész ablakot.

A doboz tartalma

  • Ablaktisztító x1
  • Tisztítófej x1
  • Spray palack x1
  • Mikroszálas mop x1
  • USB-kábel x1

 

Gyártó JIMMY
Modell VW302
Feszültség 3,6 V
Névleges teljesítmény 18 watt
Az akkumulátor kapacitása 2000 mAh
Töltési idő Kb. 2-3 óra
Üzemidő Kb. 20 perc
Víztartály kapacitása 100 ml
Zajszint < 70 dB
Méretek 180x280x317 mm
Súly 0,79 kg

 

19 900 Ft
Nincs raktáron
6946499308873

Jimmy AP36 légtisztító

Teremtsen egészséges környezetet az otthonában és szabaduljon meg az allergénektől, a portól és a kellemetlen szagoktól! A Jimmy AP36 kiemelkedő a 300 m3/órás CADR értékével és támogatja az innovatív formaldehid lebontási technológiát. A különböző funkcióinak és üzemmódjainak köszönhetően könnyedén a saját igényeinek megfelelően állíthatja be a készüléket. A légtisztító egy 25-36 m2-es szobába a legalkalmasabb.

Hatékony tisztítás

A készülék kettős turbinát, centrifugális technológiát és HEPA szűrőt használ ahhoz, hogy hatékonyan kiszűrje a káros részecskéket. A kis mérete ellenére nagyon magas a hatékonysága: A CADR értéke (clean air delivery rate - levegő tisztítottsági foka) eléri a 300 m3/órát! Ennek köszönhetően könnyedén elbánik a porral, pollenekkel, baktériumokkal, allergénekkel, a szálló porral és a formaldehiddel is.

3 fokozatú szűrés

A Jimmy légtisztítója 3 fokozatú szűrőrendszerrel lett felszerelve, hogy csökkentse az egészségére káros tényezőket. Az első réteg a nagyobb szennyeződéseket szűri ki (például hajszálakat), a második réteg a HEPA szűrő, ami csökkenti az allergéneket, a harmadik réteg pedig aktív szenet, valamint formaldehid-redukáló részecskéket használ. A Jimmy légtisztítójának használatával élvezheti a tiszta levegőt az otthonában!

Megbirkózik a formaldehiddel is!

Legyen még hatékonyabb a légtisztítás! A készülék egy innovatív formaldehid lebontási technológiát használ, ami az aktív szénnel kombinálva hatékonyan csökkenti a káros anyagokat. Hogyan működik? A káros részecskéket lebontja szén-dioxid és vízmolekulákra, így a mérgező formaldehid többé nem fogja veszélyeztetni a családját!

Háromféle sebességi fokozat és üzemmód közül választhat

Szabja a saját igényeire a légtisztító működését! Háromféle sebességi fokozat és üzemmód közül választhat: a Smoke móddal rövid idő alatt megtisztíthatja a szobát a cigaretta füsttől, a Csendes móddal csökkentheti a készülék zajszintjét, ami tökéletes választás éjszakára, az Okos móddal pedig a légtisztító automatikusan az adott levegőminőségnek megfelelően állítja be a sebességét.

Ellenőrizze a levegőminőséget!

Mostantól pillanatok alatt ellenőrizheti a szűrés hatékonyságát! A Jimmy AP36 beépített okos szenzorokkal rendelkezik, ami valós időben ellenőrzi a levegő minőségét. A legfontosabb információkat a beépített LED képernyőn nézheti meg, aminek változik a színe annak függvényében, hogy milyen a mérés eredménye: hogyha levegő minősége jó, akkor a kijelző kék színűre, amennyiben viszont rossz, akkor narancs színűre vált.

Nem fogja zavarni a pihenésben

A Jimmy AP36 éjjel-nappal hatékonyan tisztít és nem kell aggódnia, hogy a család többi tagját zavarni fogja alvás közben! A készülék okos szenzorokkal lett felszerelve, ami érzékeli a körülötte lévő környezetet és amikor besötétedik, akkor automatikusan Csendes módba kapcsol. Aludjon nyugodtan, amíg a Jimmy AP36 gondoskodik a megfelelő minőségű levegőről!

Márka JIMMY
Modell AP36
Szín Fehér
Szoba méret 25-36m2
CADR 300m3/óra
Formaldehid CADR 40m3/óra
Max. zajszint 61dB(A)
Méret 370x205x485mm
Súly 5.9kg



49 900 Ft
Sorrend: