Okos porszívók

Nézet:
Sorrend:
Nincs raktáron
6970019147536

Tisztító robot Roidmi Eve Plus ürítőállomással

A Roidmi készüléke elengedhetetlen a modern otthonok számára. A porszívó automatikusan visszatér az alaphoz, önürítő funkcióval rendelkezik, és lehetővé teszi a porszívózást és a nedves mopot egyszerre. A dedikált alkalmazáson és hangasszisztenseken keresztüli vezérlés lehetővé teszi, hogy teljes mértékben átvegye az irányítást a készülék felett, és a hosszú üzemidő akár 250 m² tiszta felületet biztosít. Mi több, a 3200 Pa szívóerő befolyásolja az Eve Plus teljesítményét, és az LDS lézerrel a porszívó tökéletesen megtalálja az utat a lakásodba.

Leképezési funkció

A fejlett navigációs rendszer és a 4. generációs LDS lézer gyorsan átvizsgálja az egész lakást, és automatikusan létrehoz egy térképet a SLAM algoritmus segítségével, 40% -kal nagyobb pontossággal, mint az előző generáció. Ha kétszintes háza van, a készülék minden emelethez külön térképet hoz létre, és automatikusan felismeri a tisztított helyet. Ezenkívül a speciális érzékelőknek köszönhetően elkerüli az akadályokat, és csak 2 cm-nél alacsonyabb akadályokba hajt. Eközben a vékony kialakítás lehetővé teszi az Eve Plus számára, hogy alaposan megtisztítsa a bútorok alatti tereket.

Egyetlen szennyeződés sem kerüli el a figyelmét

A 3200 Pa szívóerő a kefe nélküli motorral verhetetlen duót alkot! A készülék alaposan megszabadul a szennyeződésektől még a nehezen elérhető helyekről is. A speciális TOF érzékelőnek köszönhetően a kefe megtisztítja a falak mentén és a sarkokban lévő tereket, így biztos lehet benne, hogy lakását alaposan porszívózzák.

Megtisztítja a padlót

A porszívózási funkció mellett a Roidmi Eve Plus padlófelmosó képességekkel is rendelkezik. A 3 vízadagolási módnak köszönhetően a vízszintet a tisztítandó felület típusához igazíthatja. Mi több, az intelligens megoldások használata lehetővé teszi az elosztott víz mennyiségének szabályozását. Ennek eredményeként biztos lehet benne, hogy a felmosópárna mindig nedves lesz, és nem kell aggódnia az esetleges foltok miatt. A legalacsonyabb dózis jól működik csempe, közepes panelek mosására, és a legmagasabb vízszint segít gondoskodni a konyhában lévő csempe tisztaságáról. A 250 ml-es tartály elegendő 250 m² felület mosásához, így sikeresen használhatja padlómosásra egy nagy házban.

Dedikált alkalmazás

Élvezze az alkalmazás által kínált lehetőségeket! Segítségével kezelheti lakásának mentett térképeit - hozzáadhat szobaneveket, megoszthatja vagy kombinálhatja őket. A gyermeked alszik, és nem akarod felébreszteni? Állítson be egy virtuális falat vagy tiltott zónákat úgy, hogy az Eve Plus kizárja ezt a helyet a tisztításból. Ütemezheti a tisztítási ütemezéseket is, hogy még jobban kézben tarthassa az eszközt.

Kiüríti a tartályt az Ön számára

A töltőállomás egyben porszemetes is. Amikor a portartály megtelt, a vákuum visszatér az állomásra és kiüríti. A robot ózonellenes antibakteriális technológiával is rendelkezik, amely eltávolítja a kellemetlen szagokat. Mivel a cső, amelyen keresztül a törmeléket kiürítik, rövidebb, mint más robotoknál, a por gyorsabban jut be a tartályba, és nem blokkolja azt. A 3 literes tartály egy hónapig tart, így nem kell aggódnia a tartály gyakori tisztítása miatt. Ezzel a funkcióval gond nélkül nyaralhat, és lakása megtisztítja magát.

Akár 250 m² tiszta felület egyetlen töltéssel

5200 mAh-s akkumulátorával és intelligens BMS akkumulátorkezelő rendszerével a Roidmi Eve Plus akár 250 percig is működhet. Az ilyen hosszú üzemidő lehetővé teszi, hogy egyetlen töltéssel akár 250 m² felületet is megtisztítson. A készülék akkumulátora lemerülőben van? Nem gond! A porszívó talál egy töltőállomást, és az energia megújítása után visszatér arra a helyre, ahol leállt.

"Hé Alexa, kezdj el takarítani."

Vegye át a készülék teljes irányítását! A Roidmi Eve Plus együttműködik a Google Asszisztenssel és az Amazon Alexával, ami azt jelenti, hogy hanggal vezérelheti. Egy egyszerű paranccsal elindíthatja a tisztítást, leállíthatja vagy visszaküldheti az eszközt a dokkolóegységbe. Még ha nincs is kéznél okostelefon, az Eve Plus-t anélkül irányíthatja, hogy elmozdulna a székéből!

Odafigyelve a részletekre

A porszívót különös figyelmet fordítottak a részletekre, így nemcsak teljesítményével, hanem modern kialakításával is lenyűgöz. A forgó kefehenger és az oldalkefék biztosítják az alapos tisztítást. Többek között egy bekapcsológombot helyeztek el a készülék tetején a kényelmes működés érdekében, és a kiváló minőségű anyagok használata garantálja a termék tartósságát. Eközben a vékony kialakítás lehetővé teszi az Eve Plus számára a bútorok alatti felületek tisztítását.

Tartalmazza

  • Tisztító robot x1
  • Automatikus ürítőállomás x1
  • Víztartály x1
  • Oldalkefe x2
  • Eldobható mop x10
  • Mop x1
Gyártó Roidmi
Név Robotporszívó és felmosó tisztítótalppal
Szívóteljesítmény Max. 3200 Pa
A tisztítási terület ajánlott területe 250 m2-ig
A leküzdendő akadályok magassága Legfeljebb 2 cm
Akkumulátor 5200 mAh
Töltési idő Körülbelül 250 perc
Tisztítási idő Körülbelül 250 perc
Víztartály kapacitása Körülbelül 250 ml
Hulladéktartály kapacitása 300 ml
Az ürítőállomás teljesítménye 850 watt (nyomtatás)
A robot ereje 50 watt (nyomtatás)
A robot súlya Körülbelül 3,5 kg
A robot méretei 355x355x100 mm
Az ürítőállomás tömege Körülbelül 4,3 kg
Az ürítőállomás méretei 358x300x174 mm
A szemeteszsák kapacitása 3 M
Szín fekete
209 900 Ft
Nincs raktáron
6970019148977

Roidmi EVA takarító robot

A Roidmi EVA takarítórobot gondoskodik a rendről, miközben Ön pihen egy nehéz nap után. A készülék porszívózik, söpör és felmos, ráadásul magától visszatér az alapra, ahol automatikusan kiüríti a portartályt és megtisztítja a felmosó párnákat. 3200 Pa szívónyomással a készülék felveszi az összes szennyeződést, míg a felmosópárnák 180 fordulat / perc és 12 N nyomáson működnek, hatékonyan tisztítva a legmakacsabb foltokat is. A tágas táska akár 60 napig is összegyűjti a port, és a kényelmes működést egy alkalmazás teszi lehetővé, valamint az Amazon Alexa és a Google Assistant kompatibilitása.

Porszívók, seprők, felmosók

Fogadjon egyetlen eszközre, hogy hatékonyan porszívózzon, söpörjön és felmosson. A Roidmi EVA 3,200 Pa szívónyomást használ a por, morzsák és egyéb törmelékek felszedésére a padlófelületekről és a keskeny résekről. Sőt, a készülék 4 hüvelykes felmosópárnákkal is rendelkezik, amelyek 180 fordulat / perc és 12 N nyomáson működnek, hogy megszabaduljanak még a makacs, szárított foltoktól is.

Intelligens padlótisztítás

Az EVA által használt felmosópárnák szürke poliészter szálakkal rendelkeznek, amelyek hatékonyan eltávolítják a makacs foltokat, valamint fehér, puha anyagot a padlóápoláshoz. Antibakteriális és penészállóak, ráadásul a robot automatikusan visszatérhet az állomásra a hatékony tisztítás érdekében. Figyelemre méltó a nagy víztartály is, amely elválasztja a tiszta és piszkos vizet, így a felmosott felület makulátlanul tiszta.

Tágas porzsák

A Roidmi EVA takarító robot nemcsak felmossa, hanem hatékonyan összegyűjti a port, apró törmeléket, hajat vagy hajat is. Az állomáson található 3 literes zsák lehetővé teszi a hulladék összegyűjtését akár 60 napig, így nem kell túl gyakran cserélnie. Antibakteriális formulájával a táska megöli a baktériumok 99,9% -át, és nem hagy szagot. Maga a robot 220 ml-es portartállyal rendelkezik.

Praktikus kijelző

A készülék könnyen leolvasható LED-kijelzővel van felszerelve, amely gyors és kényelmes hozzáférést biztosít a robot működésével kapcsolatos információkhoz. Egy villogó jelzőfény jelzi, ha a porzsák megtelt, a piszkos víztartály tele van, vagy a tisztavíz-tartály üres. Többek között az akkumulátor töltöttségi állapotát is ellenőrizheti a képernyőn.

Egyszerű kezelés

Irányítsa a robot működését anélkül, hogy elmozdulna a kanapéról. A készülék kompatibilis az Amazon Alexával és a Google Asszisztenssel, így egyszerű hangutasítások elegendőek az eszköz elindításához, működésének leállításához vagy a dokkolóállomáshoz való irányításához. Van egy speciális alkalmazás is, amely lehetővé teszi többek között ütemtervek készítését vagy az egyes szobák tisztítási módjának beállítását.

Le fog győzni minden akadályt

A Roidmi EVA takarító robot intelligensen felismeri az útjába kerülő akadályokat, így hatékonyan elkerülheti őket és elkerülheti a más tárgyakkal való ütközést. Az EVA az LDS lézert is használja, amely segít megakadályozni, hogy beszoruljon az ágyak, szekrények és más alacsony helyek alá. A robot könnyedén egyezteti a küszöböket és egyéb akadályokat akár 20 mm magasságig, és tökéletesen megtisztítja a falak menti területeket. Az OTA frissítések szintén plusz.

Nagy teljesítményű akkumulátor

Az EVA erőteljes 5200 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, így hosszú üzemidőt biztosít - akár 74 - 228 percig is működhet egyetlen töltéssel, ami lehetővé teszi, hogy gond nélkül megtisztítson egy nagy területet. Körülbelül 250 percet vesz igénybe, hogy megújítsa energiáját, és ezt követően újra élvezheti képességeit.

Tartalmazza

  • Takarító robot 2 felmosópárnával
  • Automatikus ürítőállomás x1
  • Porzsák x5
  • Tisztító kefe x1
  • Felmosó párnák x2
  • Oldalkefe x1
  • Szűrő x1
  • Tápkábel x1
Gyártó Roidmi
Név Roidmi EVA takarító robot
Modell EVA
Szín Fehér
A robot méretei 330 x 330 x 106 mm
Kapcsolat WiFi 802.11 b / g / n 2.4G
A robot üzemi feszültsége 14,8 V
A robot névleges teljesítménye 48 watt (nyomtatás)
Az akkumulátor üzemideje 74 - 228 perc
Az akkumulátor kapacitása 5200 mAh
Portartály kapacitása (robot) 220 ml
A porzsák kapacitása (állomás) 3 m
A tisztavíz-tartály (állomás) kapacitása 4 m
A piszkos víztartály (állomás) kapacitása 4 m
Az állomás méretei 400 x 382 x 465 mm
Az állomás bemeneti feszültsége 220-240 V~, 50-60 Hz
Az állomás kimeneti feszültsége 24V 1.2A
329 900 Ft
Sorrend: