Vezérlés / aljzat

Nézet:
Sorrend:
Nincs raktáron
6920075776447

Sonoff S26R2TPF-DE okoskonnektor

Mostantól könnyedén vezérelheti a csatlakoztatott eszközeit az applikáció vagy hangasszisztens segítségével. A termék kompatibilis az Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings és Alica hangasszisztensekkel, emellett pedig csoportosíthatja is a készülékeket. A konnektor akár 16A-es terhelést is elbír, így igényesebb készülékeket is csatlakoztathat hozzá, például fűtőtestet vagy lassú tűzhelyet.

Vezérelje távolról is az eszközeit!

Többé nem kell aggódnia, hogy lekapcsolta-e az eszközeit mielőtt elindult otthonról. Az okoskonnektorral távolról is vezérelheti a csatlakoztatott eszközöket az eWeLink applikáció segítségével. Mostantól akár a munkahelyéről vagy egy étteremben ülve is bekapcsolhatja a klímát, esetleg lekapcsolhatja a világítást otthonában. Emellett az eszközei állapotát is ellenőrizheti távolról. A funkció használatával könnyedén gondoskodhat otthona biztonságáról és áramot spórolhat.

Vezérlés megosztása

A családja és a barátai is könnyedén vezérelhetik a konnektorhoz csatlakoztatott eszközöket: az applikáció segítségével megoszthatja a kiválasztott eszközöket. Hogyha többen élnek egy háztartásban, akkor ez a funkció hasznos lesz! Mostantól a szobatársa is könnyedén le- vagy felkapcsolhatja az eszközöket, ellenőrizheti az állapotukat és beütemezheti őket.

Hangasszisztens

Nincs szabad keze főzés közben? Esetleg kényelmesen fekszik a kanapén és nem szeretne felkelni lekapcsolni a világítást? Többé nem kell felállnia, de még a telefonjáig sem kell elnyúlnia! A Sonoff okoskonnektor működik az Amazon Alexa, Google Assistant és Alice hangasszisztensekkel is, aminek köszönhetően pár szóval bekapcsolhatja a kávéfőzőt vagy lekapcsolhatja a fűtést.

Csoportosítsa az eszközöket

A Sonoff-al sokkal egyszerűbb lesz az okosotthon kezelése! Az okoskonnektor segítségével csoportosíthatja az eszközöket, így többé nem kell külön-külön irányítania őket. Egyetlen kattintással lekapcsolhatja a világítást az összes szobában vagy bekapcsolhatja a kávéfőzőt.

Szabja a saját életstílusára az okosotthonát

Többé nem kell időt és energiát pazarolnia a napi teendőire. A konnektorral ütemtervet is készíthet: például beállíthatja, hogy reggelente elinduljon a kávéfőző vagy, hogy délután bekapcsoljon a fűtés. De például párosíthatja is a konnektort a S26R2TPF-DE mozgásérzékelővel (a készlet nem tartalmazza) és beállíthatja, hogy automatikusan felkapcsoljon a lámpa, hogyha valaki belép a szobába. Próbálja ki a lehetőségeket és hozzon létre egy tökéletes okosotthont!

Nézze meg, hogy mi történik otthonában

Szeretné megnézni, hogy mi történik a lakásában, amíg nincs otthon? A Sonoff S26R2TPF-DE okoskonnektorral ezt megteheti! Csak csatlakoztasson egy kamerát a konnektorhoz, amivel bármikor könnyedén ellenőrizheti az otthonát.


Tulajdonságok:Gyártó


Sonoff


Modell


S26R2TPF-DE


Wi-Fi


IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz


Támogatott operációs rendszerek


Android, iOS


Működési hőmérséklet


-10°C-40°C


Bemenet


250V ~50-60Hz


Max. terhelés


4000W / 16A


Anyag


PC V0


 


 


 

 

3 900 Ft
Nincs raktáron
6972391289491

Működjön, bárhol is legyen

A Gosund SP111 egy 3680 W-os intelligens aljzat, amely EU csatlakozóval rendelkezik. Az alkalmazáson keresztül vezérelhetjük a világítást vagy más háztartási készülékeket, közvetlenül az okostelefonunk alkalmazásából -Smart Life (Tuya alkalmazás ingyenesen letölthető Androidra és iOS-re). Miután csatlakoztatta a terméket egy helyi hálózathoz, és hozzáadta az alkalmazásunkhoz, a föld bármely pontjáról vezérelhetjük, ahol van internet-hozzáférésünk. A termék több felhasználóhoz is hozzárendelhető az alkalmazásban, így a háztartás minden tagja vezérelheti az eszközt. A készülék a legújabb rendszerekkel működik: IFTTT, Amazon Alexa és Google Home

Könnyen használható

A Smart Life alkalmazás lengyel nyelven érhető el, az eszközök szokásos be- és kikapcsolása mellett ütemezések létrehozását is kínálja az egyes eszközökhöz, így automatikusan be- és kikapcsolhatja a csatlakoztatott eszközöket meghatározott időpontokban. Az alkalmazásban grafikonokon is nyomon követhetjük az adott eszközök aktuális energiafogyasztását. A Gosund eszközök csak 2,4 GHz-es WLAN hálózatokban működnek. Az alkalmazással ütemezheti otthonában lévő eszközöket (beleértve a lámpákat is), hogy szimulálja egy lakó jelenlétét, ami elriaszthatja a potenciális betörőt.

Ergonomikus kialakítás

A Gosund SP111 dugó a legmagasabb minőségű anyagokból készül. Kis méretének köszönhetően hatékonyan használhatjuk különféle típusú elosztókban, más csatlakozókhoz képest gondosan tervezték, hogy ne pazarolja a helyet. A dugóhoz gyárilag üres dugók is tartoznak, így biztonságos a gyermekek számára. ROHS és CE tanúsítvánnyal rendelkezik, a ház biztonságos és tűzálló.

Tartalmazza

  • SP111 dugó
  • Felhasználói kézikönyv

Manufacturer Gosund
Model SP111
Plug European
Gyártó Gosund
Modell SP111
Dugó Európai
Méretek 7,9 x 4,8 x 4,6 cm
Feszültség 230 V
Maximális áramerősség 16A
Maximális teljesítmény 3680 watt (nyomtatás)
Hálózati csatlakozás WiFi (2,4 GHz) WiFi modul
Készülékszoftver ESP8266 (Lehetőség alternatív firmware feltöltésére Tasmota, Supla firmware)
Mérési pontosság 0,1 kWh
Alkalmazás TuyaSmart, Gosund
Kompatibilitás IFTTT, Amazon Alexa és Google Home
Súly 18,1 gr
Állapot jelzése LED
Időzítő kapcsoló Igen
Energiafogyasztás mérése Igen

 

5 900 Ft
Nincs raktáron
6972391283246

Gosund EP2 okoskonnektor

Mostantól még kényelmesebben vezérelheti az okosotthonát! A Gosund EP2 okoskonnektor többféle applikációval, valamint az Amazon Alexa és Google Assistant hangasszisztensekkel is kompatibilis. Ezek segítségével távolról is vezérelheti a csatlakoztatott eszközeit, ellenőrizheti az energiafogyasztásukat, valamint a hangjával is vezérelheti őket. Emellett ütemtervet is beállíthat, valamint a családtagjaival is megoszthatja a vezérlést!

Vezérelje bárhonnan az applikációval!

Az okosotthon vezérlése sosem volt ilyen egyszerű. A konnektor működik a Google Home, Gosund, TUYA és Smart Life platformokkal, így távolról is könnyedén vezérelheti a csatlakoztatott eszközeit. Emellett ütemtervet is készíthet: beállíthatja például, hogy a világítás automatikusan lekapcsoljon, amikor elmegy otthonról.

Hangvezérlés

Nincsen szabad keze főzés közben, de szüksége lenne egy kis világításra? Túl kényelmesen fekszik az ágyban és nem szeretne felkelni bekapcsolni a fűtést? Semmi probléma! Még ahhoz sem kell felkelnie, hogy elérje a telefonját. Az EP2 kompatibilis a Google Assistant és Amazon Alexa hangasszisztensekkel, így csak a megfelelő parancsot kell mondania és már fel is kapcsolódik a világítás!

Ossza meg a vezérlést

A családtagjai is könnyedén vezérelhetik a csatlakoztatott eszközöket. Ehhez csupán meg kell osztani az applikáción belül a vezérlést a többiekkel, és így már bárki távolról működtetheti az eszközöket, ellenőrizheti az energiafogyasztást vagy beállíthat ütemterveket. A Gosund-al az egész családnak sokkal kényelmesebb lesz!

Búcsúzzon el a magas villanyszámláktól

A Gosund-al még pénzt is spórolhat! A csatlakoztatott eszközök energiafogyasztását a telefonjáról ellenőrizheti, így mindig tudni fogja a pontos adatokat! Szeretne biztosra menni, hogy valamelyik eszköz nem fogyaszt túl sokat? Akkor állítsa be úgy, hogy csak akkor működjön, amikor szükséges!

Kevés helyet foglal és könnyű beüzemelni

Szabaduljon meg a nem túl praktikus készülékektől, amik túl nagy helyet foglalnak és elfoglalják az elosztón a helyet. Az EP2 olyan kicsi, hogy egyáltalán nem fog bezavarni, emellett pedig a beüzemelése sem fog gondot okozni! A használata teljesen biztonságos, nem fog túlmelegedni és megvédi a csatlakoztatott eszközöket az esetleges károsodásoktól.

Rendkívül strapabíró

Mitől lesz még olyan jó a Gosund EP2 okoskonnektor? Minőségi anyagokból készült, aminek köszönhetően rendkívül strapabíró. A tűzálló borítása garantálja a biztonságot, míg a foszfor-bronz csatlakozók és a továbbfejlesztett PCBA megakadályozzák a túlterhelést.


Gyártó Gosund
Modell EP2
Termékek mennyisége a dobozban 1
Anyag Tűzálló PC V0
Feszültség 220-240V
Max. hatékonyság 10A
Wi-Fi 2.4GHz
Applikáció Gosund / Smart Life / TUYA
Kompatibilitás Amazon Alexa és Google Assistant
Max. áram 10A
Max. teljesítmény 2500W
Védelem típusa LED
Időzítő Igen
Állapotjelző LED
Energiafogyasztás mérés Igen

 

5 900 Ft
Nincs raktáron
6972391280405

 

 


Okos elosztó


A Gosund elosztóján 3 hagyományos bemenet és 3 USB bemenet található 15W-os (5V, 3A) kimeneti teljesítménnyel. Mindegyik bemenet túlfeszültség elleni védelemmel lett felszerelve. A 15W-os bemenettel gyorsan feltöltheti a telefonját, tabletjét vagy más egyéb eszközét is. Az elosztón egy kapcsoló is található, amit az alkalmazás segítségével is működtethet és le- vagy felkapcsolhat vele bizonyos bemeneteket. Az eszköz csak a 2.4G sávot támogatja, így vásárlás előtt mindenképpen bizonyosodjon meg róla, hogy az Ön routere támogatja ezt a frekvenciát.

 

 

 

  


 Okos időzítés


Az alkalmazás segítségével időzíteni is tudja az elosztót, így több dolgot is képes lesz irányítani az otthonában: le- vagy felkapcsolhatja a lámpákat, ventilátort és más eszközöket is, az okos időzítő pedig egy bizonyos idő után lekapcsolja őket. Minden egyes bemenetet külön-külön irányíthat, emellett csoportosíthatja is az eszközeit, amiket így egyszerre működtethet.

 

  

A készlet tartalma:
    • GOSUND P1 15A WIFI-s elosztó energiamérő funkcióval

 


    • Felhasználói kézikönyv


Tulajdonságok:

 


Gyártó


Gosund


Modell


P1


Konnektor


Európai


Méret


6.5/4/26 cm


Feszültség


230V


Max. áram


15A


Max. teljesítmény


3680 W


Csatlakozás


WiFi (2.4 GHz)


Mérési pontosság


0.1 kWh


Applikáció


Gosund/Smart Life (Tuya Applikáció)


Biztonsági mód


WEP64/WEP128/TKIP/CCMP(AES)

 

 

 

12 900 Ft
Sorrend: