Világítás

Nézet:
Sorrend:
Nincs raktáron
6972391282317

 

 


Okos LED szalag


 


A Gosund okos LED szalag sokkal jobb hangulatot fog teremteni az otthonában! Az eszközt telefonos applikáción keresztül is működtetheti vagy Amazon Alexa és Google Home hangasszisztenst is használhat hozzá. A kikapcsolási funkcióval még akkor is működtetheti a szalagot, amikor nincs otthon. Az eszköz támogatja a 2,4 GHz-es WiFi sávszélességet.

 

 

 

 

  


 Ritmusra világít


 


A beépített mikrofonnak köszönhetően az eszközt olyan működési módba is állíthatja, amivel a zene ritmusára kezd el világítani. Ez kiváló megoldás házibulikra, hogyha valami izgalmasat szeretne mutatni a barátainak. 

 

  

 

  


 

 


Sokféleség


 


A LED szalag 8 előre beállított módon is képes működni, amivel a hangulatának megfelelően állíthat világítást otthonába. A világítás jól mutat a hálószobában, a konyhában, a nappaliban, a plafonon, lépcsőn, asztalon és a TV mögött is. 

 

 


 

 

 

 


Ne szabjon korlátokat!


 


Az applikáció segítségével csoportosíthatja a szalagokat és egyszerre működtetheti őket. Ezzel a megoldással időt spórolhat, hogyha egységesíteni szeretné a világítást otthonában. A szalagot különböző eszközökről is irányíthatja, ahhoz pedig, hogy valaki hozzáférjen, csupán meg kell osztania vele a hozzáférést.

 

 

 

 

 

A doboz tartalma:
    • Gosund SL2 okos LED szalag

 


    • Felhasználói kézikönyv 

 

Tulajdonságok:

 


Gyártó


Gosund


Modell


SL2


Bemenet


12V/1A tápegység


Méret


5m/11mm


Csatlakozás


WiFi (2.4 GHz)


Applikáció


TuyaSmart, Gosund


Kompatibilis


Amazon Alexa, Google Assistant

 

 

 

4 900 Ft
Nincs raktáron
5907489608091

Gosund WB4 Okosizzó (2 db)

A Gosund WB4 okosizzó E27 bemenettel és 800 lumenes fényerősséggel rendelkezik, az élettartama pedig kb. 20 000 óra. 16 millió elérhető színe van, a színhőmérséklete pedig 2700 és 6500 K között változtatható, így szinte bármilyen helyzetben jól fog működni! Applikáció segítségével is vezérelheti, emellett pedig ütemtervet is beállíthat a még nagyobb kényelem érdekében. A készletben 2 db izzó található.

Működtesse bárhonnan

A Gosund vagy Smart Life (Tuya app) applikáción keresztül le- vagy felkapcsolhatja az izzót, állíthat a fényerősségén és a színein, valamint különböző ütemterveket is létrehozhat. Miután az izzót csatlakoztatta a helyi hálózathoz és hozzáadta az applikációhoz, bárhonnan működtetheti a világítást, ahol van internetkapcsolat. A készülék a legújabb rendszerekkel is működik: Gosund, IFTTT, Amazon Alexa és Google Assistant.

Egyszerű használat

A Gosund Smart Life applikáción amellett, hogy le- vagy felkapcsolhatja a világítást, beállíthat ütemterveket is: például azt, hogy a világítás automatikusan felkapcsoljon egy bizonyos időpontban. Emellett azt is beállíthatja, hogy amíg nincs otthon, a világítás akkor is olyan legyen, mintha otthon lenne, így könnyebben megelőzheti az esetleges betöréseket. A Gosund csak a 2.4 GHz-es WLAN hálózaton működik.

A készlet tartalma:

  • 2 db WB4 izzó

  • Használati utasítás


Gyártó


Gosund


Modell


WB4


Bemenet


E27


Szín


16 milllió szín


Feszültség


220V


Fényerősség


800 lumen (egy 75 W-os izzónak felel meg)


 


Csatlakozás


Wi-Fi (2.4 GHz)


Teljesítmény


8W


Élettartam


20,000 óra


Színhőmérséklet


2700 - 6500K


Applikáció


Gosund, Smart Life (Tuya App)


Súly


225g


Méret


14x9.5x7cm

 

5 900 Ft
Nincs raktáron
6972391281242

NiteBird Okos éjjeli lámpa

A NiteBird okos éjjeli lámpát távolról is vezérelheti a hozzátartozó alkalmazással, valamint a hangasszisztens segítségével: beütemezheti a működését, állíthat a fényerőn és a színeken is.

Érintés nélküli vezérlés

A lámpa kompatibilis az Amazon Alexa és Google Assistant hangasszisztensekkel, így a hangjával is irányíthatja az eszközt. Ennek segítségével nem csak egyszerűen le- vagy felkapcsolhatja a lámpát, hanem állíthat a fényerején is, miközben az ágyban fekszik.

Ébresztő és alvó mód

Az éjjeli lámpán elmentheti a felkelés és a lefekvés időpontját, így a készülék a napjához fog igazodni: reggel kellemes fénnyel fogja kelteni, este pedig nyugtató, alváshoz illő fényerősséget biztosít, ami felkészíti Önt az elalváshoz.

Távoli vezérlés és ütemezés

Az éjjeli lámpát bárhol, bármikor könnyedén irányíthatja a Gosund applikáció segítségével, még akkor is, hogyha nincsen otthon. Állíthat a fényerősségen és le- vagy felkapcsolhatja a lámpát.

Több, mint egy lámpa

A kompakt méretének és elegáns kialakításának köszönhetően a lámpa könnyedén beleillik bármelyik szobába. Bármilyen elrendezés esetén jól fog mutatni, valamint tökéletesen beleolvad a modern bútorok közé és kiváló dekorációja lesz otthonának.

Vigyen még több színt az életébe!

A NiteBird éjjeli lámpa teljesen megváltoztatja majd az otthonát: az RGB+W fénykeveréssel lenyűgöző fényeket hozhat létre szobájában. A NiteBird lámpát kényelmesen használhatja az érintőképernyőjének, az univerzális kapcsolójának, valamint a fehér és RGB módoknak köszönhetően.

Kényelmes érintőképernyő

A lámpán lévő hagyományos gombok érintőképernyős gombokra lettek cserélve amivel egyszerűen vezérelheti az eszközt. Változtasson a színen vagy fényerőn egyetlen érintéssel. A le- vagy felkapcsoláshoz csak a készülék oldalát vagy tetejét kell megérintenie, hogyha pedig a felső érintőképernyőn oldalra húzza a kezét, akkor változtathat a színen és fényerősségen 1-100% között.

Többféle használat

A készülék nem csak éjjeli lámpaként funkcionálhat a hálószobájában, hanem más helyeken is tökéletesen fog működni. Elhelyezheti a gyerekszobában, a fürdőszobában, nappaliban vagy a konyhában is. A fénye nem árt a szemnek, így olvasólámpaként is kiváló lesz.

Nem kell beüzemelnie

A használt technológiának köszönhetően a felhasználónak többé nem kell azon aggódnia, hogy hogyan telepítse az adott szoftvert. A lámpa elindításához most csupán annyit kell tennie, hogy a készletben található Micro USB kábelhez csatlakoztatja a készüléket, letölti a Gosund applikációt, hozzáadája az eszközt, a saját igényeire szabja a beállításokat és élvezi az új, megbízható fényforrást!

Tulajdonságok:

Gyártó NiteBird
Modell LB3
Szín RGB+W
Fényerősség 150 lm(W)/100 lm(RGB)
Teljesítmény 5W(W)/3W(RGB)
Működési hőmérséklet -20°C to 40°C
Méret 22.5 x 11 x 11(cm)
Alkalmazás Gosund és SmartLife (Tuya)
Kompatibilis Amazon Alexa és Google Assistant

 

9 900 Ft
Sorrend: