Okosotthon

Nézet:
Sorrend:
Nincs raktáron
6972391283246

Gosund EP2 okoskonnektor

Mostantól még kényelmesebben vezérelheti az okosotthonát! A Gosund EP2 okoskonnektor többféle applikációval, valamint az Amazon Alexa és Google Assistant hangasszisztensekkel is kompatibilis. Ezek segítségével távolról is vezérelheti a csatlakoztatott eszközeit, ellenőrizheti az energiafogyasztásukat, valamint a hangjával is vezérelheti őket. Emellett ütemtervet is beállíthat, valamint a családtagjaival is megoszthatja a vezérlést!

Vezérelje bárhonnan az applikációval!

Az okosotthon vezérlése sosem volt ilyen egyszerű. A konnektor működik a Google Home, Gosund, TUYA és Smart Life platformokkal, így távolról is könnyedén vezérelheti a csatlakoztatott eszközeit. Emellett ütemtervet is készíthet: beállíthatja például, hogy a világítás automatikusan lekapcsoljon, amikor elmegy otthonról.

Hangvezérlés

Nincsen szabad keze főzés közben, de szüksége lenne egy kis világításra? Túl kényelmesen fekszik az ágyban és nem szeretne felkelni bekapcsolni a fűtést? Semmi probléma! Még ahhoz sem kell felkelnie, hogy elérje a telefonját. Az EP2 kompatibilis a Google Assistant és Amazon Alexa hangasszisztensekkel, így csak a megfelelő parancsot kell mondania és már fel is kapcsolódik a világítás!

Ossza meg a vezérlést

A családtagjai is könnyedén vezérelhetik a csatlakoztatott eszközöket. Ehhez csupán meg kell osztani az applikáción belül a vezérlést a többiekkel, és így már bárki távolról működtetheti az eszközöket, ellenőrizheti az energiafogyasztást vagy beállíthat ütemterveket. A Gosund-al az egész családnak sokkal kényelmesebb lesz!

Búcsúzzon el a magas villanyszámláktól

A Gosund-al még pénzt is spórolhat! A csatlakoztatott eszközök energiafogyasztását a telefonjáról ellenőrizheti, így mindig tudni fogja a pontos adatokat! Szeretne biztosra menni, hogy valamelyik eszköz nem fogyaszt túl sokat? Akkor állítsa be úgy, hogy csak akkor működjön, amikor szükséges!

Kevés helyet foglal és könnyű beüzemelni

Szabaduljon meg a nem túl praktikus készülékektől, amik túl nagy helyet foglalnak és elfoglalják az elosztón a helyet. Az EP2 olyan kicsi, hogy egyáltalán nem fog bezavarni, emellett pedig a beüzemelése sem fog gondot okozni! A használata teljesen biztonságos, nem fog túlmelegedni és megvédi a csatlakoztatott eszközöket az esetleges károsodásoktól.

Rendkívül strapabíró

Mitől lesz még olyan jó a Gosund EP2 okoskonnektor? Minőségi anyagokból készült, aminek köszönhetően rendkívül strapabíró. A tűzálló borítása garantálja a biztonságot, míg a foszfor-bronz csatlakozók és a továbbfejlesztett PCBA megakadályozzák a túlterhelést.


Gyártó Gosund
Modell EP2
Termékek mennyisége a dobozban 1
Anyag Tűzálló PC V0
Feszültség 220-240V
Max. hatékonyság 10A
Wi-Fi 2.4GHz
Applikáció Gosund / Smart Life / TUYA
Kompatibilitás Amazon Alexa és Google Assistant
Max. áram 10A
Max. teljesítmény 2500W
Védelem típusa LED
Időzítő Igen
Állapotjelző LED
Energiafogyasztás mérés Igen

 

5 900 Ft
Nincs raktáron
6972391282317

 

 


Okos LED szalag


 


A Gosund okos LED szalag sokkal jobb hangulatot fog teremteni az otthonában! Az eszközt telefonos applikáción keresztül is működtetheti vagy Amazon Alexa és Google Home hangasszisztenst is használhat hozzá. A kikapcsolási funkcióval még akkor is működtetheti a szalagot, amikor nincs otthon. Az eszköz támogatja a 2,4 GHz-es WiFi sávszélességet.

 

 

 

 

 



 


 



Ritmusra világít


 


A beépített mikrofonnak köszönhetően az eszközt olyan működési módba is állíthatja, amivel a zene ritmusára kezd el világítani. Ez kiváló megoldás házibulikra, hogyha valami izgalmasat szeretne mutatni a barátainak.



 

 

 



 

 

 



 


 

 


Sokféleség


 


A LED szalag 8 előre beállított módon is képes működni, amivel a hangulatának megfelelően állíthat világítást otthonába. A világítás jól mutat a hálószobában, a konyhában, a nappaliban, a plafonon, lépcsőn, asztalon és a TV mögött is.



 

 

 


 

 

 

 


Ne szabjon korlátokat!


 


Az applikáció segítségével csoportosíthatja a szalagokat és egyszerre működtetheti őket. Ezzel a megoldással időt spórolhat, hogyha egységesíteni szeretné a világítást otthonában. A szalagot különböző eszközökről is irányíthatja, ahhoz pedig, hogy valaki hozzáférjen, csupán meg kell osztania vele a hozzáférést.

 

 

 

 

 

A doboz tartalma:




    • Gosund SL2 okos LED szalag

 


    • Felhasználói kézikönyv



 

 

Tulajdonságok:

 


Gyártó


Gosund


Modell


SL2


Bemenet


12V/1A tápegység


Méret


5m/11mm


Csatlakozás


WiFi (2.4 GHz)


Applikáció


TuyaSmart, Gosund


Kompatibilis


Amazon Alexa, Google Assistant

 

 

 

4 900 Ft
Nincs raktáron
6972391289491

Működjön, bárhol is legyen

A Gosund SP111 egy 3680 W-os intelligens aljzat, amely EU csatlakozóval rendelkezik. Az alkalmazáson keresztül vezérelhetjük a világítást vagy más háztartási készülékeket, közvetlenül az okostelefonunk alkalmazásából -Smart Life (Tuya alkalmazás ingyenesen letölthető Androidra és iOS-re). Miután csatlakoztatta a terméket egy helyi hálózathoz, és hozzáadta az alkalmazásunkhoz, a föld bármely pontjáról vezérelhetjük, ahol van internet-hozzáférésünk. A termék több felhasználóhoz is hozzárendelhető az alkalmazásban, így a háztartás minden tagja vezérelheti az eszközt. A készülék a legújabb rendszerekkel működik: IFTTT, Amazon Alexa és Google Home

Könnyen használható

A Smart Life alkalmazás lengyel nyelven érhető el, az eszközök szokásos be- és kikapcsolása mellett ütemezések létrehozását is kínálja az egyes eszközökhöz, így automatikusan be- és kikapcsolhatja a csatlakoztatott eszközöket meghatározott időpontokban. Az alkalmazásban grafikonokon is nyomon követhetjük az adott eszközök aktuális energiafogyasztását. A Gosund eszközök csak 2,4 GHz-es WLAN hálózatokban működnek. Az alkalmazással ütemezheti otthonában lévő eszközöket (beleértve a lámpákat is), hogy szimulálja egy lakó jelenlétét, ami elriaszthatja a potenciális betörőt.

Ergonomikus kialakítás

A Gosund SP111 dugó a legmagasabb minőségű anyagokból készül. Kis méretének köszönhetően hatékonyan használhatjuk különféle típusú elosztókban, más csatlakozókhoz képest gondosan tervezték, hogy ne pazarolja a helyet. A dugóhoz gyárilag üres dugók is tartoznak, így biztonságos a gyermekek számára. ROHS és CE tanúsítvánnyal rendelkezik, a ház biztonságos és tűzálló.

Tartalmazza

  • SP111 dugó
  • Felhasználói kézikönyv

Manufacturer Gosund
Model SP111
Plug European
Gyártó Gosund
Modell SP111
Dugó Európai
Méretek 7,9 x 4,8 x 4,6 cm
Feszültség 230 V
Maximális áramerősség 16A
Maximális teljesítmény 3680 watt (nyomtatás)
Hálózati csatlakozás WiFi (2,4 GHz) WiFi modul
Készülékszoftver ESP8266 (Lehetőség alternatív firmware feltöltésére Tasmota, Supla firmware)
Mérési pontosság 0,1 kWh
Alkalmazás TuyaSmart, Gosund
Kompatibilitás IFTTT, Amazon Alexa és Google Home
Súly 18,1 gr
Állapot jelzése LED
Időzítő kapcsoló Igen
Energiafogyasztás mérése Igen

 

5 900 Ft
Nincs raktáron
5907489608091

Gosund WB4 Okosizzó (2 db)

A Gosund WB4 okosizzó E27 bemenettel és 800 lumenes fényerősséggel rendelkezik, az élettartama pedig kb. 20 000 óra. 16 millió elérhető színe van, a színhőmérséklete pedig 2700 és 6500 K között változtatható, így szinte bármilyen helyzetben jól fog működni! Applikáció segítségével is vezérelheti, emellett pedig ütemtervet is beállíthat a még nagyobb kényelem érdekében. A készletben 2 db izzó található.

Működtesse bárhonnan

A Gosund vagy Smart Life (Tuya app) applikáción keresztül le- vagy felkapcsolhatja az izzót, állíthat a fényerősségén és a színein, valamint különböző ütemterveket is létrehozhat. Miután az izzót csatlakoztatta a helyi hálózathoz és hozzáadta az applikációhoz, bárhonnan működtetheti a világítást, ahol van internetkapcsolat. A készülék a legújabb rendszerekkel is működik: Gosund, IFTTT, Amazon Alexa és Google Assistant.

Egyszerű használat

A Gosund Smart Life applikáción amellett, hogy le- vagy felkapcsolhatja a világítást, beállíthat ütemterveket is: például azt, hogy a világítás automatikusan felkapcsoljon egy bizonyos időpontban. Emellett azt is beállíthatja, hogy amíg nincs otthon, a világítás akkor is olyan legyen, mintha otthon lenne, így könnyebben megelőzheti az esetleges betöréseket. A Gosund csak a 2.4 GHz-es WLAN hálózaton működik.

A készlet tartalma:

  • 2 db WB4 izzó

  • Használati utasítás


Gyártó


Gosund


Modell


WB4


Bemenet


E27


Szín


16 milllió szín


Feszültség


220V


Fényerősség


800 lumen (egy 75 W-os izzónak felel meg)


 


Csatlakozás


Wi-Fi (2.4 GHz)


Teljesítmény


8W


Élettartam


20,000 óra


Színhőmérséklet


2700 - 6500K


Applikáció


Gosund, Smart Life (Tuya App)


Súly


225g


Méret


14x9.5x7cm

 

5 900 Ft
Nincs raktáron
6972391280405

 

 


Okos elosztó


A Gosund elosztóján 3 hagyományos bemenet és 3 USB bemenet található 15W-os (5V, 3A) kimeneti teljesítménnyel. Mindegyik bemenet túlfeszültség elleni védelemmel lett felszerelve. A 15W-os bemenettel gyorsan feltöltheti a telefonját, tabletjét vagy más egyéb eszközét is. Az elosztón egy kapcsoló is található, amit az alkalmazás segítségével is működtethet és le- vagy felkapcsolhat vele bizonyos bemeneteket. Az eszköz csak a 2.4G sávot támogatja, így vásárlás előtt mindenképpen bizonyosodjon meg róla, hogy az Ön routere támogatja ezt a frekvenciát.

 

 

 

 



 


 



Okos időzítés


Az alkalmazás segítségével időzíteni is tudja az elosztót, így több dolgot is képes lesz irányítani az otthonában: le- vagy felkapcsolhatja a lámpákat, ventilátort és más eszközöket is, az okos időzítő pedig egy bizonyos idő után lekapcsolja őket. Minden egyes bemenetet külön-külön irányíthat, emellett csoportosíthatja is az eszközeit, amiket így egyszerre működtethet.

 

 



 

A készlet tartalma:




    • GOSUND P1 15A WIFI-s elosztó energiamérő funkcióval

 


    • Felhasználói kézikönyv


Tulajdonságok:

 


Gyártó


Gosund


Modell


P1


Konnektor


Európai


Méret


6.5/4/26 cm


Feszültség


230V


Max. áram


15A


Max. teljesítmény


3680 W


Csatlakozás


WiFi (2.4 GHz)


Mérési pontosság


0.1 kWh


Applikáció


Gosund/Smart Life (Tuya Applikáció)


Biztonsági mód


WEP64/WEP128/TKIP/CCMP(AES)

 

 

 

12 900 Ft
Sorrend: